Godnatt!

Publicerat 2011-03-31 23:02:53 | i kategori
0 kommentarer

Jag ska säga godnatt nu tror jag, bara de att jag alltid har så svårt att resa på mig, släcka ner överallt och sen lägga mig! Det är ju så skönt att bara sitta här ;o) Den där jäkla "jag ska bara" är elakheten själv. Det är ju den som gör att jag är trött imorgon. Nepp dags att ändra på sena kvällar lite mer nu. Även fast jag alltid går upp 07 med Joline så är det ju en helt annan sak att gå upp tidigt för att åka och jobba, då MÅSTE jag vara pigg och allert. Här hemma kan man ju vid trötta dagar sega omkring med pyjamas länge!

Joline somnade iaf 5 minuter efter mitt inlägg "knasbollar" där jag skrev att hon inte sov, hihi.. Men hon vaknade till här nyss och var alldeles yrvaken. Dags att ta med mig snörpan och sova!

Natti Natti på er!

Jag börjar på måndag!

Publicerat 2011-03-31 19:44:23 | i kategori
6 kommentarer

Och givetvis ska jag tala om vart :o)
Hemtjänsten i vadstena.. Jag tror det kommer passa mig PERFEKT! Somsagt så startar jag intro på måndag och kommer köra hela 6 dagar den veckan. Jag gillar tanken av att börja jobba igen! Jag är såå glad idag.. kommer jag ens kunna sova? haha..

Knasbollar!

Publicerat 2011-03-31 18:52:09 | i kategori
0 kommentarer

Efter kvällsmat och bad gick det inte låta bli att överdosera buset, haha!
Vi båda garvade ganska duktigt åt varandra ;o) Joline ligger nu här brevid precis utslagen, men ännu inte somnat. Pippifilmen rullar och jag börjar känna mig lite mör i både fötter och ben efter att ha stått och diskat världens berg och såklart ger väl kryp på golvet lite av ömheten också ;o) Men det är det lätt värt!

Dagens VI!

Publicerat 2011-03-31 18:25:28 | i kategori Dagens Jag
1 kommentarer


Innan jag drog till jobbintervjun ;o)
Kläder är en salig blandning av Kappahl, gina och hm!



Joline, nyss hemkommen från dagis, jag hämtade henne direkt efter intervjun.
Och kläder på henne är haha en också salig blandning av.. PoP, didrikson, hummel, lindex!

Jobbintervju, Im so happy!

Publicerat 2011-03-31 10:30:28 | i kategori
2 kommentarer

Dagen kan inte starta bättre än såhär! Dom ringde nu ang min intresseanmälan som jag la in i förrgår. Jag hade inte tålamod och vänta på ifall dom öht bläddrade i min anmälan, så jag skickade ett direkt mail nyss för 15 minuter sen. Och så ringde dom direkt och sa att dom nu fick ett mail i ansiktet och att dom faktiskt redan hade skrivit ut min intresseanmälan för att ringa mig(bara inte kommit så långt än).
Kl 13 idag ska jag vara där, så jag fick ringa dagis och be dem ha J lite längre idag. Hon ska ju egentligen hämtas 13.30..

Jag är så pepp, jag vill verkligen det här! Hoppas hoppas deras känsla är samma som min så jag får dehär jobbet.. Jag gissar att det är start redan de närmsta dagarna isf :o) Jag kan ju lätt erkänna att jag är sådär galet nervös.. Vem skulle inte vara det efter att ha vart hemma 1½ år..

Magkänslan säger att detta kommer gå skitbra! Jag är superglad aatt dom iaf nappat min intresseanmälan.
Håll nu en liten tumme för mig att jag får jobbet!

J är på dagis, jag stod faktiskt kvar i ta...

Publicerat 2011-03-31 09:49:42 | i kategori
0 kommentarer

bild0059 (MMS)

J är på dagis, jag stod faktiskt kvar i tamburen när jag vinkat av henne ute innan, för jag ville se hur snabbt hon lugnade sig. Hon blir ju alltid jätteledsen när jag säger hejdå och bara går. Men det är ju de enda rätta. Men det tog bara 2min sen stod hon brevid en av fröknarna och nyfiket tittade på dom andra barnen då hon samtidigt la armen lite om fröken som satt hukande brevid. TRYGGT OCH VÄRMANDE! Jag sitter och dricker mitt morgon te. Idag ska jag INTE sova bort flera timmar av dagen :) hoppas ni har en bra start på torsdagen! Kram på er..

Mitt älskade ♥ tidigare ikväll!

Publicerat 2011-03-30 23:26:44 | i kategori Joline
0 kommentarer

Nu väntar ....

Publicerat 2011-03-30 21:45:59 | i kategori Mat-tips
1 kommentarer

Lite mer från ute idag :o)

Publicerat 2011-03-30 19:43:16 | i kategori
0 kommentarer

Årets hittills absolut skönaste dag!

Publicerat 2011-03-30 19:03:29 | i kategori
1 kommentarer

Efter att jag sovit bort 4 timmar av dagen när J var på dagis så hade jag lite ångest när jag vaknade och såg vilket underbart väder det var som jag missat några timmar av, men antagligen behövde jag ju sova. Jag drog mig iaf iväg för att hämta J från dagis och sen dess har vi varit ute nästan hela tiden [förutom när vi ätit], fast fikat på bullar och glassbåtar[mina favoriter] gjorde vi ute :o) Vi tos oss också en promenad bort till loppisen nu i tidiga kvällen, men tyvärr inga fynd därifrån.

J vankar omkring här i sin morgonrock och det börjar verkligen bli dags för henne att sluta ögonen snart. Hon har nämligen bara sovit 15 minuter på dagen idag, men ändå vart på strålande humör. Nu ska vi vällingmysa!

 

Chipmunks!

Publicerat 2011-03-30 17:40:33 | i kategori
0 kommentarer

Intro på filmen som nu går ofta här hemma ;o)

ZzZzzz..

Publicerat 2011-03-30 09:28:57 | i kategori
1 kommentarer

Den minsta är på dagis och mamman själv är ganska trött så jag går och lägger mig en stund..
Hörs senare!

[Sovrummet är det som är minst klart efter flytten, endast en säng i det rummet]
Måla om? Jaa tack.. Bård mitt på vägg, I dont like it at all !!

Det ger mig sån ENERGI ♥

Publicerat 2011-03-29 23:33:03 | i kategori
1 kommentarer

Att ha mina vänner hos mig är mer än underbart! De må hända att det vart lite sisådär med den biten senaste året [när vi bodde i huset bjöd jag aldrig direkt hem någon], men jag är så glad att vi flyttade och att jag numera trivs sådär lagom bra hemma och tycker det är på ett annat sätt, kul att bjuda hem mina vänner igen. För trivs man inte i sitt egna hem så vill man ju inte ta hem någon! Hursomhelst. De må hända att jag och min allra bästa vän/barndomsvän inte ses så ofta längre men när vi gör det är det somom vi skulle ha umgåts varje dag! DET är så skönt med Sofia.. Och även om vi inte setts på ett år så kan vi sitta och prata om precis vad somhelst, somsagt precis som om vi hade umgåtts dagen innan också.. Vi är som öppna böcker, kan läsa av varandra hur lätt som helst, förstår varandra otäckt bra, och är väldigt lika i vårat tankesätt. Vi tycker väldigt mycket lika :o)

Sofia har alltså varit här ikväll och det blev ganska sent, hon åkte strax innan 23.. Tiden går fort när man har roligt, visst? Det har vart mycket trevligt! Vi ha pratat mycket, druckit kaffe, tittat i fotoalbumet på Joline från sekund 1 i hennes liv och några månader framåt, och vi har spekulerat galet! Jag älskar min lilla böna.

Inte nog ned det, igår hade jag besök av en också nära vän, Annelie! En vän som alltid stallt upp på mig [glad som ledsen], i vått och torrt funnits där under några jobbiga år[för mig]! Gud så skönt att tanka enegri igen! Jag mår så bra när jag fått vara med mina vänner en stund såhär.. Bara sitta i soffan och prata för så har båda kvällarna sett ut igår och idag!

Tack för att ni finns


Nu ska jag bara lyckas träffa Ann och Linda också..
Sen är ju hela jag tankad för ett år, haha! Saknar er.

Mamman på stan ensam :o) weird!

Publicerat 2011-03-29 12:09:50 | i kategori
2 kommentarer

bild0054 (MMS)

Shit vad mycket smidigare det är i provrummen utan en liten som inte vill sitta i vagnen eller som vill öppna eller krypa under skynket :) haha, rena lyxen att få prova kläder i lugn och ro!

Nicke Borg - Leaving home, HÖGT!

Publicerat 2011-03-29 09:31:28 | i kategori
0 kommentarer

bild0052 (MMS)

Nu är joline på dagis och jag påväg till stan:) även fast jag vill vara med joline varje minut av dagen så njuter jag ändå av att vara allt annat än bara mamma såhär! Att bara åka själv i bilen och spela hög musik är en sak som är avkopplande. Stan öppnar inte förns 10. så vad ska jag hitta på tills dess mer än dricka mitt kaffe? Dötid är jag inte van vid ;)

Dagisdags igen!

Publicerat 2011-03-29 07:23:58 | i kategori
1 kommentarer

Godmorgon! Vi är uppe och ska göra oss redo för dagis. Nu ska den såkallade inskolningen väl vara klar och Joline ska gå sina vanliga tider och jag ska lämna henne direkt. När jag lämnat henne där idag så ska jag till stan när det öppnar för att köpa mina efterlängtade converse i rätt strl. Sofie kunde nämligen ha mina förstora skor jag beställde så hon köpte dom av mig istället så behöver jag bara gå till stan och köpa rätt stl, smidigt! Hon hittade inte strl 37, 5 någonstans i stan[vanlig storlek som går åt i butikerna] men däremot finns min strl där! :o)

Hoppas ni har en bra start på tisdagen!

Redo för våren!

Publicerat 2011-03-28 18:09:43 | i kategori Shopping/Tips
1 kommentarer

Jolines didrikson jacka kom idag som jag beställde från Barnbubblan för förra veckan. Den passade kanon i strl. Lite stor, men det bör den väl vara så hon kan ha den i höst också. Tack Evelina för storlekshjälpen!

Dom har fri frakt över 500kr och jackan kostade 499kr, haha så typiskt. Frakten är annars på 38kr. Men istället fyndade jag en t-shirt till Joline också på rean, 39kr. Vilket alltså blev samma summa som jag skulle betalat med frakt fast utan den här t-shirten.. Ibland får man vara smart!

Klockan är halv 7 och solen lyser fortfarande in i fönstret! ;o) Hur underbart?

Jag och Joline idag!

Publicerat 2011-03-28 17:42:50 | i kategori Dagens Jag
0 kommentarer


Här har jag nya byxorna på mig :o)
Men det syns ju inte så bra eftersom jag fotar mot ljuset/spegeln..

Sova middag!

Publicerat 2011-03-28 12:33:07 | i kategori
0 kommentarer

Jaa, såhär sov Joline alltså sin middag idag, hihi! Hon lekte för fullt från det att hon gick upp strax innan 7 och somnade på 2 röda efter att ha hämtat favvokudden och lagt sig ner. Söta söta unge! Jag lät henne faktiskt ligga kvar tills hon vaknade själv, för hade jag flytat henne så hade hon nog vaknat, och middagssömnen behövs ju!

Vi är på G att göra oss redo för dagen[dusch, bad & fix], sen blir det att åka till stan och sofie på en kaffe. Vet inte om vi kanske ska förbi Sofia innan också kanske!? får se om hon har tid..


Hoppas ni har en bra start på nya veckan!

Jag har fått en Award, och ger den vidare till .....

Publicerat 2011-03-28 01:00:36 | i kategori
1 kommentarer

Okej min vecka avslutades/började bra ;o) Jag var påväg att släcka ner här nyss för att gå och lägga mig eftersom klockan är way to much.. Men så skulle jag bara ta en sista titt i en blogg som jag läser varje dag [flera ggr]. Man vet aldrig det kanske står något kul så man ler en extra gång innan man somnar gott ;o)
Och jag slirar in och möts av en Award! Motiveringen till hennes val av 5 favoriter:

"Det var svårt att bara få välja ut 5 st att nominera, det finns så många fler jag skulle vilja nominera eftersom jag har så många bloggfavoriter. De jag valde ut denna gång valde jag dels för att jag kommenterar deras bloggar ofta samt att jag får många kommentarer från dem. Deras bloggar är personliga, roliga, intressanta och de är skapade av härliga människor. Tack för att jag får ta del av er vardag och liv ♥"

Den här tjejen som jag fått awarden av delar 1a plats med en tjej till på mina absoluta favoritbloggar därför känns det extra roligt att jag fick den av just henne, en kanonhärlig och rar tjej rakt igenom! Hon ger mig helt klart minst 3 extra leenden varje dag :o) Det är ingen mindre än Joppes mamma - Linda! Tack Linda för att jag fick denna award och för allt du delar med dig av i din fina blogg! DU förgyller min dag! [Nu får jag ju inte nominera dig igen, annars hade du vart en av mina 5 utvalda].

-----------------------------------------------------------------------------------------

Reglerna för Liebster Award är enkla:
Denna bloggaward lämnas över till 5 av dina favoritbloggar. Awarden går vidare till de fem
du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras
blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster Award.
Den som får awarden länkar till den person som gav den till dig.

So here we go..
När jag väljer ut mina favoriter så är det ju såklart bloggar jag fastnat för!
Och jag fastnar nog mest för sådär lagom personliga, roliga och glädjespridande bloggar, eller helt enkelt mycket inspirerande på ett eller annat sätt.. Just såna där som ger en ett extra leende lite då och då[endel varje dag].. Ni förgyller mina dagar med det ni delar med er av!
Att jag följer dessa bloggar är alltså inte bara för att man har barn i samma åldrar, hihi!

Mina 5 utvalda till Liebster award är:

Evelina  -  Marlene  -  LindaO  -  Carro  -  Angelica


Gina jeans ++++++

Publicerat 2011-03-27 23:24:30 | i kategori Shopping/Tips
0 kommentarer

Jag fick för en gång skull tag på vanliga byxor som inte är
leggings eller mysbyxor. Yes yes yes!
Jag har alltid haft allvarliga problem med byxor, t o m så jag ibland nästan övervägt att gå ut i bara trosor. Det kan bli så frustrerande att inte hitta rätt någon gång! Sitter dom bra upptill så är dom oftast för korta, och är dom både lagom i längd och midja så ser det för tääskigt ut bak, typ fickor som sitter för brett isär osv.. Och så vet ni ju alla vid det här laget att jag är bekvämast i stan.. haha jag kan inte ha stela jeans som man inte kan böja sig i!

Men nu såh hittade jag 2 par i samma modell/olika färger!! Fast jag må väl erkänna att dom också var korta [tydligen skulle det vara så på dom] så jag fick gå på vår/sommarmodet och vika upp dom 2 cm nertill, då kändes det bättre, haha! Dessa finns alltså inte i längre än L32 och min kropp är nog mer L34.. Men det blev helt okej! De heter Serena supersoft jeans och finns på ginatricot! Men priset på hemsidan stämmer inte riktigt med butikerna. I butik kostar de 399kr, så ni vet ifall ni ska dit och kika!

Dom är verkligen supersoft!
 

Här snackar vi ...

Publicerat 2011-03-27 22:48:56 | i kategori
0 kommentarer

Putmage! ;o)

En sen dagens!

Publicerat 2011-03-27 22:26:33 | i kategori Dagens Jag
0 kommentarer

Pyjamasbyxorna åkte på TIDIGT idag, kl 17 tog jag söndags-mys-kväll ;o)
-Nej jag är fortfarande inte gravid, jag har bara lite putmage, har alltid haft, komme rnog alltid att ha.. haha!

Du lugna söndagskväll ...

Publicerat 2011-03-27 20:58:49 | i kategori
0 kommentarer

Vi kom hem med ett stort lass mat förut, så nu är det gjort för ett tag, oerhört skönt. Joline somnade precis och T jobbar sitt första pass efter en veckas ledigt. Så jag sitter här och har det hur lugnt som helst. Småtittar lite på första avsnitten av Bachelorette, ett program som är sådär lagom bradåligt ;o)

Det ska jag nog fortsätta med en stund, men kikar nog in senare!

Haha vilken cliffhanger dom gjorde nu, nu måste jag verkligen se nästa avsnitt [som börjar om 5 min] haha..
Åååååå där va Cicci fast!

Dags att åka och storhandla. Joline gör rä...

Publicerat 2011-03-27 13:23:46 | i kategori
2 kommentarer

bild0048 (MMS)

Dags att åka och storhandla. Joline gör rätt i att sova påvägen dit :) för ettpar månadersen så somnade hon ju sittandes i kundvagnen hihi..

Påväg till bilen tidigare idag!

Publicerat 2011-03-26 18:17:15 | i kategori Joline
3 kommentarer

Baboon erbjudande

Publicerat 2011-03-26 10:40:13 | i kategori Shopping/Tips
0 kommentarer

Jolines rosa geggamoja-dress är från baboon i Motala och vi passade på att shoppa nu när dom har ett bra erbjudande fram tills idag!

24/3-26/3 (tors-lör) har vi 20% på ett HELT KÖP i butiken i Motala!
(gäller alla varor till ordinarie pris)

I deras
webshop kommer dom köra samma erbjudande, fast då mellan 29/3-1/4 (tis-fre)
Som dom skrev till mig, så återkommer jag med rabattkod!

Dom har mycket fint. Och i butiken även villervalla som bara säljs i den fysiska butiken.

In och kika med er!
 

Lördag?

Publicerat 2011-03-26 10:21:00 | i kategori
0 kommentarer

Och så var det denna dagen, en lördag.. Helt utan planer!
Vi får se vad som händer helt enkelt ;o)

Geggamoja & PoP

Publicerat 2011-03-26 10:11:25 | i kategori Joline
0 kommentarer

Nu på morgonen har Joline provat sina kläder som passade jättebra!
Men vad hon spexar och gör sig till ;o)

Mössa & strumpor Polarn.
Tröja & byxor geggamoja.

Montering gunghäst!

Publicerat 2011-03-26 10:05:59 | i kategori
0 kommentarer

Baskläder!

Publicerat 2011-03-26 10:00:17 | i kategori Shopping/Tips
1 kommentarer

Det blev en bloggfri dag igår. Vi inväntade Emm här på morgonen[igår] kl 09, sen efter dusch för mig och bad för J så åkte vi mot norrköping. Vi valde att ta oss en liten shoppingsväng. Emm skulle ha skor till avslutningen och jag till mitt problem igen behöver ju jeans[leggings] och baskläder. Och tro det eller ej, jag hittade lite smått i klädesväg men som jag trodde, INGA vanliga jeans[leggings].

När vi sen kom hem så monterade vi gunghästen fort som bara den eftersom Joline hade fått syn på kartongen och var jättenyfiken vad som var där i. Sen blev det en lugn kväll med kebabrulle och Let´s dance. Jag tyckte inte att rätt par vann, men Frank kom ju iaf till finalen :o)
 
 Jolines converse i strl 21 stannar, men mina i strl 37,5 var för stora så dom ska jag skicka tillbaka för storleksbyte. provade lite på stan igår och kom fram till att 36,5 är lagom! Så det dröjer nog ettpar veckor tills jag har rätt storlek hemma igen. Men det är ju inte riktigt vår än ändå.

NOGAUTVALT.SE

Publicerat 2011-03-24 19:27:50 | i kategori Shopping/Tips
2 kommentarer

Det finns otroligt mycket fint i vitt ;o)
Några favoriter..

Capri

Publicerat 2011-03-24 19:14:03 | i kategori Shopping/Tips
2 kommentarer

Jag kikade nyss in på Carros blogg och såg ett fruktfat som hon, likaså jag vill ha. Såååå fint!

Klossar!

Publicerat 2011-03-24 16:09:20 | i kategori Shopping/Tips
1 kommentarer

Joline ger sina klossar från jabadabado tummen upp. Väldigt spännande, och framförallt kul att putta omkull stapeln ;o) Hennes gunghäst [även den från jabadabado] har inte landat hemma ännu, men jag gissar att även den kommer vara lika spännande!

Dom finns att köpa här bl.a!

Sådan mor, sådan dotter!

Publicerat 2011-03-23 19:57:37 | i kategori Shopping/Tips
3 kommentarer

Pannkakor!

Publicerat 2011-03-23 12:41:33 | i kategori
2 kommentarer

Förmiddagen!

Nu, lunch..

Iväg en sväng!

Publicerat 2011-03-22 15:18:06 | i kategori
4 kommentarer

  

Nu åker vi till J´s farmor :o)

HÄRLIGA VÄDER, lovely!

Tisdag!

Publicerat 2011-03-22 12:14:01 | i kategori
0 kommentarer

Jodå, våran dag har startat här hemma också. Klockan 07.30 var jag uppe ;o) sovmorgon en stund alltså.. Tobbe och J var uppe tidigare än mig. Sen for vi till dagis 8.30. Lämnade J efter 5 minuter, lite skrik och ledsen efter att ha chockat sig själv med att vinka hejdå till mig, haha söta unge (reflex vid ordet hejdå). Men jag vände mig om och gick med en klump i magen. Det är ju ett måste när man väl sagt hejdå. Och ingen har ringt så det gick nog över fort, det var ju utelek ettpar timmar och Joline älskar att vara ute! 

Här hemma har jag hunnit plocka lite, måla skrivbordet(första omgången), bädda rent sängen och nu slösurfa. Vi ska hämta hem våran skatt 13.30 igen, längtar. Sen .. ja det är ännu ett frågetecken. Men med så fint väder så ska vi nog hitta på något skoj :o)

Måndag och dagis igen!

Publicerat 2011-03-21 11:00:12 | i kategori
4 kommentarer

Idag är det dagisdags igen, Jag är nu hemma efter att ha lämnat J (jag stannade kvar 2 timmar).. Hon ville absolut inte att jag skulle gå idag och ajaj så svårt det är att lämna då, men det är bara bita ihop, säga hejdå och gå, oavsett! För jag kan säga att det knöt sig i magen. Jag tror hon är på bättre humör nu, de andra barnen var på ingång när jag gick. Och jag vet ju att dom ringer om det inte funkar!

Jag ska försöka sova en timme nu. Jag är inte jätte trött men så skönt att koppla av helt ensam!

[bilden är från imorse.. pippi och välling asusual]

Städa ..

Publicerat 2011-03-20 18:02:35 | i kategori
3 kommentarer

Jag började nyss min städdag/kväll.. Men dammvippan är spårlöst borta och dammsugaren funkar inte.. Så hur långt kom jag? Jag brukar göra min städning i ordningen: Disk, damma, torka av, dammsuga, skura! Och under tiden också tvätta tvätten..

Så disken är ju avklarad iaf.. suck!

+ eller bara tjock?

Publicerat 2011-03-19 21:45:34 | i kategori
3 kommentarer

Vad skulle ni säga om jag sa att jag var gravid och att jag skulle bli 2 barnsmamma? ;o) Ja jag vet såklart vad ni skulle säga.. "Jaa jag tänkte väl det, jag har tyckt ett tag att det kanske sett ut så"..eller hur!? Men då vill jag säga till er som tänkte tanken att ni har så rätt!!

Nee det har ni ju inte.. jag är bara otroligt mätt och svullen just nu!
Gud vilken god paj.. men bara skit på tvn.

Måla skrivbordetdags kanske? japp japp japp!

GOTT såhär i ensamma kvällen!

Publicerat 2011-03-19 21:12:40 | i kategori
1 kommentarer

bild0037 (MMS)

För vem orkar laga en god lyxmiddag till bara sig själv? Näää, jag tänkte väl det. Gör man det så vill man ju bjuda. Nu har joline somnat efter lite spring i benen ;) och jag ska äta min goda paj.. Om ni inte testat den någon gång, gör det! Felix mexikansk tacopaj. Supergod!

Hur mycket lördag?

Publicerat 2011-03-19 19:32:44 | i kategori
0 kommentarer

Joline ligger i soffan nu och vällingmyser till pippifilmen, och den kan jag utantill nu, haha.
Dagen sprang iväg himla fort men så skönt det har vart med sol HELA dagen. Lovely! Vi har hunnit med att baka (får man säga negerbollar?) chokladbollar, och också handlat. Jag har dragit ut på det i flera dagar, men idag blev det av(för jag ville ha något gott till kvällen) och så behövdes de fyllas på lite också! Och vad blev det? Jo, tacopaj(färdig) och kesella med bär.. och jag ska inte glömma att nämna cola´n heller!
Inte undrapå jag har ont i käften!? haha.


Är det något bra på tv ikväll?

Och när katten är borta ..

Publicerat 2011-03-19 19:01:40 | i kategori Joline
0 kommentarer


 J har börjat spexa som bara den.. den där tungan alltså ;o)

Vinkar till pappa som ska till jobbet!

Publicerat 2011-03-19 18:48:05 | i kategori Joline
0 kommentarer

Vi idag!

Publicerat 2011-03-19 18:29:39 | i kategori
1 kommentarer

20.41

Publicerat 2011-03-18 20:41:50 | i kategori
1 kommentarer

Godkväll fina! Hur har eran fredag varit?
Vi fredagsmyser jag och Joline. Hon somnade en andra gång vid 18 så då blir man ju såklart vaken lite längre, och det gör absolut ingenting en fredag. Let´s dance visas, Joline smyger omkring med sin kundvagn och jag sitter i soffan med datorn just nu! Vi har nyss ätit hamburgare och är nu lagom mätta.

Det har vart så tråkigt ikväll att vara utan bil(T jobbar), jag var så rastlös förut och ville verkligen åka och hitta på något.. Men dagen sprang ju iväg ändå ;o)

När Joline somnat ska jag slöa lite mer här vi datorn, äta godis, se finalen av let´s dance och läsa lite bloggar. Även om hon roar sig själv just nu så känner jag att jag vill ge henne all min tid innan hon ska somna. Mysigt. En sak till som är mysig är att när Tobbe jobbar så brukar vi ibland fuska med "sova egen säng", då får Joline så gärna sova hos mig. hihi!

KramKram

Skitkul :o)

Publicerat 2011-03-18 14:39:24 | i kategori Videoklipp
1 kommentarer

Jolines rum..

Publicerat 2011-03-18 13:15:44 | i kategori Hem&Inredning
0 kommentarer

Jaa, en del av det iallafall.. jag håller på och fixar därinne, men det är gardiner och lampa som saknas allra mest..
Och lite småfix såsom att sätta bokstaven J rakt, haha ;o)

En vit 4-kantig spegel ska också upp över hyllan till höger, och så behöver jag 2 ramar till hennes namntavlor!

 Det var alltså på denhär smala väggen våran dubbelsäng stod innan..

Lunchtajm!

Publicerat 2011-03-18 12:51:07 | i kategori Mat-tips
0 kommentarer

Maten står på spisen/i ugnen, J sover, T sover och Jag... ja jag går väl ut och sätter mig i snödrivan och njuter av solen.. som jag hoppas tittar fram snart ;o) så snön förvinner!

Baconlindad falukorv och potatismos!

 Nu har platen skottat, så nu kanske gamlingarna vågar sig ut, och jag kan gå och hämta posten sen ;o)

Busungen nyss!

Publicerat 2011-03-18 11:06:41 | i kategori Joline
0 kommentarer

Vi just nu!

Publicerat 2011-03-18 11:04:53 | i kategori
1 kommentarer

Det är väl ett skämt?

Publicerat 2011-03-18 10:29:51 | i kategori
1 kommentarer

Joline och jag var upp kl 07, redo för dagis kl 08.. Men väl ute vid bilen satte vi oss fast på parkeringen. Vi kom loss efter 20 min sen ut på stora vägen, men jag vände och åkte hem igen, det går ju inte ta sig fram. På den biten jag åkte låg det 2 bilar i diket så mitt beslut va nog rätt!

Värst vad alla är sena på att skotta, och vart håller platen hus?
Men inte vi ;o) Och vi är också dom enda på området som skottat(kanske för det är flera äldre som bor här iofs), men jag var snäll och drog längan bort till grannens dörr också.. Folk har bara sopat 40cm utanför sina dörrar, jag begriper inte alls varför. för vad gör dom 40 cm när man sen ändå inte kan gå någonstans? haha.. Vi hade ju inte ens en snöskyffel men ni förstår att den här lilla icabutiken i närheten har PRECIS ALLT man kan komma att behöva.. det kan man inte tro!


Tandläkaren nästa!

Publicerat 2011-03-17 22:33:35 | i kategori
0 kommentarer

Det blir ingen billig historia, men nu  M Å S T E  jag.. det gör ju skitont för.....!


Energi :o)

Publicerat 2011-03-17 11:42:53 | i kategori
1 kommentarer

Våran dag fortsatte som innan nämnt.. Nu är lägenheten städad, skööönt. Vi har även hunnit med att äta lunch och nu sover J i vagnen ute! Jag tog med mig datorn ut vid bordet förut när J somnade för det var så himla varmt och skönt i solen, men istället så såg jag ju inte vad jag gjorde på datorn för solen låg rakt på ;o)

Men ut i solen ska jag iallafall nu, UTAN datorn. Jag mår riktigt riktigt bra när det är sånthär väder. 
Det ger en så mycket E N E R G I.. passa på att tanka!
Ge oss 18-20 grader nu också så man kan klä sig i linne och shorts ;o)

Godmorgon Torsdag!

Publicerat 2011-03-17 07:20:24 | i kategori
0 kommentarer

Solen skiner redan och det är ju bara för härligt! Vi har ännu inga planer för dagen, men det blir nog att ta det sista av städningen nu på morgonen iallafall.. Sen blir det utelek skulle jag tro om den lilla damen får bestämma.

Sov gott!

Publicerat 2011-03-16 23:40:20 | i kategori
0 kommentarer

Nu tänker jag snart säga hejdå till denhär dagen!
Vi har haft en bra dag som bestått av lekpark, några ärenden, bus hemma, matlagning, promenad och städ.. Jag har golven kvar att skura men det tar jag nog imorgon.. Klockan är way to much för det nu.

Hoppas ni haft en bra onsdag. Imorgon är det torsdag och en ännu bättre dag, visst? :o)
Och jodå, Tobbe gick in i fel rum imorse, haha!

Då & nu på samma plats :o)

Publicerat 2011-03-16 23:25:47 | i kategori Joline
2 kommentarer

Ack ack ack, vad tiden går.. otäckt!

Lekparken idag!

Publicerat 2011-03-16 18:28:17 | i kategori Joline
0 kommentarer



Lovely ♥

Publicerat 2011-03-16 01:50:31 | i kategori
0 kommentarer

Förra veckan 90% snö... Nu 30% snö... på våran gräsmatta. UNDERBART!

Världens bästa syster!

Publicerat 2011-03-16 01:35:13 | i kategori Joline
1 kommentarer

Förra veckans Joline och Jag ♥

Publicerat 2011-03-16 01:21:29 | i kategori Joline
1 kommentarer

Inte ofta, men ibland kan även karlar ha rätt!

Publicerat 2011-03-16 00:30:33 | i kategori
0 kommentarer

Btw, innan jag säger godnatt...

Undra om Tobbe blir chockad imorgon bitti kl 07 när han kommer hem från jobbet för att sova ? när han kliver in i JOLINES RUM, haha.. Jag har nämligen ikväll mellan varven av mys ägnat mig åt att byta vårat sovrum med Joline! haha.. (bilder får ni se när det är klart). Gardiner osv ska upp först!

Tobbe ville från början(innan vi flyttade in) att det skulle vara så(som det är efter ikväll) eftersom det var så litet att det var tveksamt att kunna ha dubbelsäng i det "lilla" rummet, medans jag tyckte att Joline skulle ha det stora med alla hennes leksaker. I och med att vi endast sover i vårat rum så tyckte jag att det ju inte spelar någon roll om det är litet för oss. Jag fick min vilja igenom men han hade rätt det funkar inte med dubbelsäng därinne. Rummet är långsmalt och gör sig bättre med Jolines möbler och saker..

1-0 till Tobbe!

Sisters ♥

Publicerat 2011-03-16 00:10:43 | i kategori Joline
0 kommentarer

Kvällen är här för längesen!

Publicerat 2011-03-16 00:00:12 | i kategori
0 kommentarer

Vi har haft en relativt bra dag, lite tråkigheter också men hoppas på gladare miner någongång!?
Jaja.. Kvällen har iaf bestått av MYS med min lilla plutta. finns det något bättre? Nja, det kanske skulle vara när dom skrattar sådär så dom kiknar och tittar på en, visst? :o) De små liven är otroliga!
Jag ska alltid, i resten av mitt liv göra mitt absolut bästa för att denna lilla dam ska vara så lycklig som möjligt


Imorgon är de ledigt från dagis för lilla J, likaså torsdag! Det märks verkligen på Joline att det tar på henne med allt bus, hon är mkt tröttare här hemma om kvällarna. Fast tro inte att vi får mindre att göra för det! oh nej hon gör lika mycket bus här hemma efter dagis fast på kortare tid nu istället innan hon somnar sina 2 timmar tidigare än förut..

Mammigheten har släppt lite, Syster Emm är poppis nu och jag börjar få gå upp i trappen igen utan hysteriutbrott. Jag tror både Emm och Dagis har påverkat det mycket. Hon börjar nog förstå att mamma faktiskt kommer tillbaka snart ;o)

Dagis idag gick likabra som igår!
Efter 20 minuter lämnade jag.. den där bruden är allt en tuff brud numera ..

Ny dag ...

Publicerat 2011-03-15 07:28:34 | i kategori
0 kommentarer

Nya tag!

Dagisdags om en timme. Om lämningen går som den ska idag också så ska jag faktiskt hem och vila/sova en stund och efter det har jag lite ärenden att göra!

Hoppas ni har en bra dag alla där ute.
Kram sålänge!

Lite mer halvdana bilder :o)

Publicerat 2011-03-14 21:59:54 | i kategori Hem&Inredning
4 kommentarer

Ser ni också som vi hur snyggt det kommer bli med en vit trapp?

Och för er som inte vet så har vi 5 meter i takhöjd vardagsrummet :o) Det är så svårt att förklara det, men vi har övervåning (med 2 sovrum, hall, toa/dusch och klädkammare).. Trappen är som loft fast ändå inte. står man uppe i hallen så ser man ut över hela vardagsrummet. Och här nere har vi 1 sovrum, kök, tvättstuga, hall, badrum/toa, förråd, hall och såklart vardagsrum. Jag ska försöka fota lite bättre imorgon.


Nu ringde dagis och talade om att allt gic...

Publicerat 2011-03-14 13:43:25 | i kategori
2 kommentarer

Nu ringde dagis och talade om att allt gick jättebra. Jag blev barnsligt överlycklig när dom sa att hon hade sovit innan maten, ätit jättebra och efter de/nu lekt och dansat massor :) jag är SÅ stolt.. Jag behövde inte skynda mig för att hämta hem henne men skulle komma innan halv 3 iaf. Så jag lägger mig på soffan 20min. Nu är jag avslappnad till max!

Väntar samtal från dagis ...

Publicerat 2011-03-14 13:26:32 | i kategori
2 kommentarer

Det verkar gå bra på dagis minsann. Jag stack iväg kl 10 och ännu har dom inte ringt efter mig så jag hoppas och tror att hon har kul. Eller just nu sover hon nog. och jag skulle inte hämta henne 13.30 idag som är hennes slutatid, utan vi skulle låta henne sova klart där. Så jag väntar på att dom ska ringa så jag får hämta hem henne!

Haha, 3-4 timmar och jag vill ha hem henne nu ;o) jag borde nog egentligen passa på att njuta lite av lugnet. Men det är så ovant och jag har ingen aning om vad jag ska fördriva tiden med. Ingen att passa på, ingen att leka med, ingen att skratta med och åt.. ;oP


 Efter lämningen åkte jag till huset en stund och slavade i källaren, sen hem för en dusch och mat.. men nu då?

Vad gör man?
Vad fan gjorde man innan man fick barn?

Joline är på super humör. Hoppas det hålle...

Publicerat 2011-03-14 08:06:08 | i kategori
0 kommentarer

bild0032 (MMS)

Joline är på super humör. Hoppas det håller i när jag ska lämna henne på dagis om en timme och åka hem.. Jag ska bara stanna 30min idag! Vi får se hur de går :)

Lasse Stefanz

Publicerat 2011-03-11 15:16:02 | i kategori
3 kommentarer

Förbereder för barnvakt och parken ;o)

4 av 4 testade!

Publicerat 2011-03-10 22:54:39 | i kategori
0 kommentarer

4e kvällen i rad somnar Lillstrumpan i sin egna säng, nu som först vågar jag nämna hur stolt jag är, för hade jag nämnt det efter första kvällen så hade det nog blitt annorlunda dagen efter ;o) hihi.. 20 minuter sitta på en stol brevid så somnar hon gott. Vi börjar så, innan jag lägger henne och går ut för att somna själv. Men hon har ju verkat snappa upp det där himla fort med att det är sovdags när man hamnar i sängen kring 19. första kvällen ville hon stå upp ettpa ggr och kramas men lagt sig ner snabbt igen. resterande har hon legat ner hela tiden och grejat runt sen somnat efter 20min. Mammas duktiga!

Imorgon fredag; barnvakt, parken, lite lätt alkohol. Hoppas det blir en bra kväll. Det är över 2 år sen jag var ute sist(förutom när vi var på bröllop i höstas) så det är verkligen tajm för att göra något sånt. Det blir gänget Tobbe jobbar ihop med. gubbar/killar å så jag haha.. wikvist, Bjarne, Micke, namn, namn?? haha jag vetifan vilka alla är.. Men jag och Tobbe iaf, det vet jag ju ;o)
Btw, den där: "vad ska ja ha på mig?" den har inte dykt upp på sååååå länge, här hemma mammaledig har de la inte spelat så stor roll.. slappt har funkat bra ;o) Vi konstaterade att jag verkligen behöver kläder mer än mycket annat.

Vi är lite sådär lagom tillbaka på dagis efter sjukdomar. Joline är glad i dagis, dock inte lika pigg på att jag ska lämna en stund men det blir inte förns nästa vecka igen!


Jag har vart trött sen kl 15(efter dagis 5 timmar och arbetsförmedlingsbesök).
Att jag är så trött senaste dagarna beror nog på den lilla damens EXTREMA mammighet, och gnäll.. Hon har glada stunder varje dag också men sen dagis startade tror hon jag jämt ska lämna henne så numera får jag varken gå upp eller ner i trappen utan hysteriutbrott även fast alla andra sitter kvar hos henne! Men jag klagar inte för de, såklart är det inte lätt för henne att veta ännu!

MEN jag borde iaf passa på att ta vara på sovtimmarna bättre än ikväll, haha så natti natti!

Lite mer från Hycklinge!

Publicerat 2011-03-09 14:47:28 | i kategori Hem&Inredning
3 kommentarer

Den där hemska trappen ska bli vit :o)
 

Mitt i veckan!

Publicerat 2011-03-09 12:17:40 | i kategori
1 kommentarer

Då ligger man lite efter här igen. Vi har haft ganska mycket att göra både hemma här och det sista i huset så nu börjar vi slappna av vad gäller flytten. J blev hemma från dagis igår och idag igen, snorgig och hostig. men hoppas vi kommer iväg dit imorgon! Jag har vart supertrött i 2 dagar och somnat ovanligt tidigt på kvällarna. Jag har tänkt flera ggr att jag ska sätta mig vid datorn en stund men så har det inte blivit, jag har inte öppnat datalocket på 2 dagar öht. Skönt ibland. Nu är det matdags här, Joline som somnade innan lunch idag vaknade nu till så bäst att sätta fart med maten som idag blir pannkakor!


I söndags, Joline upptäcker sin skugga ;o)

Hörs senare!

Joline!

Publicerat 2011-03-09 12:03:35 | i kategori Joline
3 kommentarer

SMS-inlägg

Publicerat 2011-03-08 11:17:18 | i kategori
1 kommentarer

bild0030 (MMS)

Kvällen!

Publicerat 2011-03-07 22:48:05 | i kategori
1 kommentarer

Så lugn som den bara kan bli. Underbart! Vi har tittat på de 3 program jag nämnde, ätit våfflor, kesellavanilj med bär och även fått i oss godis.. Och det är måndag haha! Lördag varje dag minsann ;o)

Idag startade vi om, på dagis! Joline tyck...

Publicerat 2011-03-07 16:48:11 | i kategori
0 kommentarer

Idag startade vi om, på dagis! Joline tyckte inte de va något för henne idag. Även fast jag va kvar hela tiden så sprang hon ändå till sin hylla och ställde sig bakom kläderna och va ledsen.. Ingen fick prata med henne och hon bara petade i maten.. Väl hemma igen så va hon på bra humör och åt nästan en vuxenportion. Jag tror damen anade att jag skulle gå ifrån dagis utan henne :( men de va ju inte planen idag eftersom vi börjar om på nytt. Hoppas hon är gladare imorgon! Nu, mot ica maxi och sen tar jag tvmyskväll.. Halv åtta hos mig, familjen annorlunda, och det där bebis programet :) hur är eran start på nya veckan?

Vi börjar komma iordning minsann!

Publicerat 2011-03-06 22:33:12 | i kategori Hem&Inredning
3 kommentarer

Igår och idag!

Publicerat 2011-03-06 22:17:47 | i kategori Joline
0 kommentarer

J lärde sig igår att klättra på och av bilen själv så det är vad hon styr med om dagarna nu, hon åker inte på den utan på sin höjd sjuter den framåt som med en gåvagn, eller somsagt klättrar på och av ;o)

Fullspäckad dag!

Publicerat 2011-03-06 22:13:03 | i kategori
0 kommentarer

Våran dag startade kl 06.20 imorse! Välling, frukost, bus, promenad/lek på skolan intill, besök av Jolines farmor och farfar(M&M) på lite fika, flyttstäd i huset, besök på jysk=spegel inhandlad, hem till M&M igen på middag, hem, skruva grind 2 i trappen, montera spegel.. och nu sitter vi här i soffan!

M a o dagen har gått i ett..
Och jag tror vi alla kommer sova gott inatt när kroppen har fått arbeta såpass idag :o)

Jag har inte gått och dött ;) vi har bara ...

Publicerat 2011-03-06 16:34:17 | i kategori
1 kommentarer

Jag har inte gått och dött ;) vi har bara mycket att göra nu. Vi har i 2 dagar flyttstädat i huset.. Nu känner jag ännu mer hur oerhört glad jag är att vi flyttat därifrån! Och jag är evigt tacksam för den hjälp vi får av jolines farmor och farfar. Ni är GULD värda! Nu börjar vi bli klara och det ska bli så skönt att lämna ifrån oss nycklarna!

Nu har vi vart och köpt mattor. Det är und...

Publicerat 2011-03-05 13:19:29 | i kategori
0 kommentarer

Nu har vi vart och köpt mattor. Det är underbart att köra på torra vägar igen :) tack solen för din närvaro! Starka vårkänslor..

Shopping!

Publicerat 2011-03-05 09:18:21 | i kategori Shopping/Tips
0 kommentarer

Godmorgon lördag! Hade ni en bra kväll igår? Det hade vi.. Dock blev det inget lets dance, så jag får se reprisen ist(som jag nu såg är idag så det hinner jag inte). Vi ska iväg och köpa matta idag för ikea hade inte den jag ville ha så det blir nog en från jysk istället. Men vi hittade lite annat. Från ikea, lindex, hm och cubus. Trots att jag inte var jättepepp till shopping igår så hittade jag behövande kläder till mig. Min garderob ekar efter rensningen i flytten. Shiiit vad mycket kläder jag hde som jag inte använt på 2 år. Som nu är borta, skööööönt!
För första gången på riktigt länge äger jag nu ettpar jeans. Sen jag blev gravid så har jag bott i leggings. Jag blev helt enkelt väldigt bekväm av mig då och så höll det i, men nu är jag lite trött på att alltid använda linne leggings tunika. Men för bekvämlighetens skull, haha så blev det ändå inga tajta jeans. Nee jag kommer nog förbli ett mysmongo ;o)
Det vi köpte på cubus hittade jag tyvärr inga bilder på..

 

Joline och jag gör ikea :)

Publicerat 2011-03-04 17:50:24 | i kategori
0 kommentarer

bild0024 (MMS)

Joline och jag gör ikea :)

Jag och joline lämnar sjuklingen för lite ...

Publicerat 2011-03-04 14:17:16 | i kategori
1 kommentarer

Jag och joline lämnar sjuklingen för lite lugn och ro för hans del. Så vi åker mot ikano en sväng för att spana in en ny matta till vardagsrummet, och lite annat på våran 'behöver ha lista'.. Jag älskar det faktum att det är fredag idag. Myskväll, god mat och lets dance. Och vetnivad?! Jag tänker gå in på spritapoteket och köpa vin oxå. Det kommer sitta fint till maten ikväll som består av min nya favorit; rotfrukter i ugn, fast idag blir det kött till istället, mums! Vad är era planer för denna härliga veckodagskväll?

Dagens snabblunch hemma nu :) vi har preci...

Publicerat 2011-03-04 12:48:30 | i kategori
1 kommentarer

bild0018 (MMS)

Dagens snabblunch hemma nu :) vi har precis vart ute på promenad x2, härligt! Först ner till affären för att säga hej till T som va där och lånade tvätthallen intill. Sen gick vi hem en snabbis och väntade in honom för att sedan traska bort till loppisen.

Husets tjuv!

Publicerat 2011-03-03 22:24:33 | i kategori
0 kommentarer

Bullarna hann knappt svalna på bänken innan Joline va där och sträckte sig efter en bulle som låg nära kanten ;o)
Och bullen TRYCKTE hon in i munnen.. så som Skrållan ni vet!? hihi, söta söta unge.

Bullar!

Publicerat 2011-03-03 22:23:08 | i kategori
2 kommentarer

Det tog sin tid med bullarna, men klar blev jag några timmar senare och många bullar blev det(80-90st). Nu känner jag mig färdig i köket för idag ;oP Joline har vart så duktigt och hjälpt sin mamma i bakstöket.. Hon fick ju en alldelses egen kavel av sin farmor som hon nu fick användning för på riktigt. Kul!

Mer bak...

Publicerat 2011-03-03 17:16:29 | i kategori
0 kommentarer

Japp, sagt och gjort så bakade vi en snabb plåt med kärleksmums/mockarutor.. Den står nu i kylen för att svalna och stelna lite.. Men jag fick ett sug för att baka mer så jag ska snart här sätta igång med bullbak :o) Vaniljbullar is the shit! Jag tror det blir dubbel sats att fylla frysen med sen..

Hycklingevägen!

Publicerat 2011-03-03 14:13:43 | i kategori
3 kommentarer

Ni var några nyfikna på hur vi nu bor. Och här ser ni lite mer hur läget är. Det är som parhus/lägenhet med uteplatser/gräsmatta både på fram och baksida.. Våran del sitter alltså ihop med en lägenhet till. Ni ser på bilderna: våra 4 fönster på baksidan, sen det lilla fönstret till höger är alltså andra lägenheten. I det mysiga lilla området finns det 6 st sånahär ihopsatta hus. Alltså är det 12 lägenheter. fast av dessa finns det bara 2 st av de största(som vi bor i). Jag älskar att bo utan trappuppgång, alltså egen dörr :o)

Nu ska här bakas!

Ett leende varje dag förlänger livet ...

Publicerat 2011-03-02 21:55:11 | i kategori
3 kommentarer

... Ja det tror jag på!
Och vi har såklart inte bara städat och shoppat idag utan även busat och skrattat ;o)



(påväg från bilen när vi hämtade saker, provgår nya skorna ute)

Mössa?? Näääää tycker Joline!
Haha, ni skulle sett henne när vi kom in, hon steppade in genom hela lägenheten, det såg ut som hon verkligen visade upp sina nya skor för pappa som satt i soffan. "Hallå kolla på mig då, och vad jag kan" (jättekorta snabba steg som typ dans) vårat charmtroll
♥ du göra våra dagar A L L T I D!

Såpbubblorna blev snabbt en favorit, hon blev helt extas och började jaga och smälla direkt.. Jag blev alldeles varm inombords när jag såg hur glad hon blev. att en så enkel sak som såpbubblor kan vara så kul ;o)

Nike!

Publicerat 2011-03-02 21:25:14 | i kategori Shopping/Tips
4 kommentarer

Det korta besöket på stan efter AF var egentligen till för att hitta Joline ett par skor. Det var också på "to do" fast för en vecka sen egentligen. Hennes vanliga skor är för små och de fodrade regnstövlarna är inte alltid så smidiga.. Så hon fick dessa rosa och fina skorna till nu och våren :o) Såfort skorna åkte på i butiken för att provas så var hon överallt och ingenstans, hjääälp! Dom kommer hon springa långt i ;o)

Fast å andra sidan skulle ni då sett henne när jag satte på henne ettpar ljusrosa crocs.. Det såg riktigt bekvämt ut, såna blir det LÄTT till sommaren för henne, utan tvekan!

Lindex och AF!

Publicerat 2011-03-02 21:01:29 | i kategori Shopping/Tips
0 kommentarer

Godkväll underbara ni! Våran dag har gått i ett. Dagens to do är avklarat och jag känner mig pepp till jobbsökandet. Solen som lyste med sin närvaro idag gav mig en massa ny energi, yeees! Efter af så blev det en kort sväng på stan innan vi åkte hem. Och en påse med några plagg till J följde med. Hon behöver verkligen en uppdatering i sin garderob. Likaså jag egentligen, eller för att inte talat om T.. Men J går först, så mycket roligare att titta på kläder till henne om inte annat ;o)



När vi kom hem så blev det städning av golv, och det mina vänner kan jag säga er är inte en så enkel(snabb) uppgift längre, haha.. Joline gör allt för att hindra mig verkar det som, går hon inte precis framför mig så hänger hon sig fast i mitt ben, eller ställer ner allt från bänkar och bord på golvet.. Jag blir så fulliskratt för varje sak hon ställer ner. Min söta! Hon kanske trodde hon hjälpte?

Påtal om att protestera så är det vad Joline gör om dagarna nu, ganska ofta.. om jag säger NEJ till henne så skriker hon rakt ut(argt och snabbt) och sen blir hon tyst!