Morsdag!

Publicerat 2009-05-31 11:23:21 | i kategori
2 kommentarer

Och MAMMA vi älskar dig!!! <3

Nu har jag för en stund sen kommit upp ur sängen, va inte precis död i kroppen som jag trodde ja skulle va.. men snorig och dan är jag... usch!
Solen skiner och nu ska vi snart in till stan en sväng.. såfort jag sköljt ur färgen i håret..

Ha en fin dag i solen alla..

Klara för idag !

Publicerat 2009-05-30 23:59:50 | i kategori
1 kommentarer

DAMN va vi e bra!!! Vi har nog inte gjort något som vart onödigt idag.. inte slappat en sekund mer än vid maten ikväll.. Men tro mig, DET KÄNNS NU! i hela kroppen.. att vi orkat begriper ja inte. jag som är genomförkyld!! men tur va de idag, för Tobbe klarar inte av äckel-lukter villket fanns innan vi börja städa å skura galet.. så jag fick göra grovjobbet, jag kände ju ändå inget.. haha inte mig emot, jag är inte så käänslig såå som han är!
Vi har verkligen rensat och städat ORDENTLIGT.. Den enda som vet hur det såg ut i husvagnen innan är Daniel (Lindas Karl) som hjälpte oss att hämta den.. Asså husvagnen var lämnad kvar med ALLT i.. sängkläder, tidningar, bestick, porslin, papper, gardiner mickro.. Jaaa verkligen allt PLUS att de va grejer kvar i kylen som vi inte vet hur länge de stått.. så Daniel kanske iaf kan se skillnaden sen.. hehe! vi glömde ju ta kort invändigt innan vi började städa!!
Och nu har vi oxå hunnit måla randen runt husvagnen i samma färg som bilen :o) blev helt okej.. tror jag, blev lite mörkt nu när vi blev klara men får se imorn hur de ser ut!!

Nu väl inne ska vi bara ta de lugnt och varva ner, om man vågar de.. lätt att man blir kvar sittandes i den ställningen och inte kommer upp igen så ont som man har nu!!
Nog om denna husvagn för idag.. bara ett par bilder oxå då.. blir bara utvändigt bilder idag.. invändigt blir vid ett annat tillfälle, när vi hunnit lägga in kuddarna och satt dit ny klädsel och gardiner som ska fixas imorn!


Utvändigt på ULLA och KURT
 
 
Utanför garaget !


 

 
Parkerat hemma utanför dörren, innan målningen !



 
Efter målningen, dock hann de bli lite mörkt !
Men att det är mörkare(som bilen) de syns iaf !



 
 Skillnad blev de till de bättre, helt klart !
 Inna va de solblekt somfan !

paus!

Publicerat 2009-05-30 21:48:07 | i kategori
2 kommentarer

Nuuusååå, har jag tagit mig en paus från allt sliiit... vi är inte klara för idag än.. vi break-ade och tog oss en grillning!!
så nu sitter jag med kaffet.. ååå de är förjävla gött! Ska leta reda på en pensel nu så Tobbe kan finmåla medans jag ROLLAR.. hihi jag ska äntligen få rolla, ja tycker det är så himla kul.. :o) Vi har kört upp husvagnen precis utanför dörren nu så vi slipper springa dom där 25 meterna ner till parkeringen fran å tillbaka som vi gjort idag med damsugare och skurhink!! men nuså är de nära och bra.. och nu innan de blir mörks så passar de perfekt att måla, utan solens sällskap!! bäst ja skyndar mig!!

hejsålänge.. somsagt bilder kommer sen.. Puuuus

Dagens bestyr i solen!

Publicerat 2009-05-30 17:37:46 | i kategori
1 kommentarer

Hemma igen.. gick upp skapligt imorse och drog på marknaden i Tjällmo.. hittade inetså mkt där.. 2 affischer som ska ramas in.. stora på marilyn monroe!! :o) skitfina.. dom blir på vägen i vardagsrummet sen när ramarna är köpta...
De blev förjävla varmt där i solen så vi for hem och åt jordgubbar med mjölk :o) fy faaan va gott de va!!
Tur man inte äter de föööör ofta så de får behålla sin godhet!! hehe.
Sen iaf så drog vi iväg till garaget, till vår KÄRA husvagn.. haha.. JAAA, vi köpte en husvagn för 500spänn i fredags.. den va lite trash-ig.. men guuud så vi har städat å skurat idag!! den va verkligen värd pengarna, för nu börjar den ju likna nåt.. fast först va jag verkligen tveksam till att de skulle kunna bli nåt av den (när man titta in).. mycket skräp blev de å tur man inte har iordninggjorda naglar.. usch så ont i fingrarna jag har!!! vi tog med oss husvagnen hem, för ikväll ska vi fortsätta med städningen, fast hemma så man kan ta de lugnt.. och sen ska vi även ROLLA randen på husvagnen som är ljusblå.. den ska bli samma färg som vi lackade bilen med..!! :o) bäst vi sätter igång så vi får våran belöning sen..
Pratade om att åka till lyckan och äta mat ikväll.. eller annarsblir de grilla hemma, men de e minst lika mysigt de..
Men inte ofta vi går/kommer ut så lyckan vore oxå nåt!!

Ajja hoppas ni alla haft en fin dag i solen,.. De e ju inte annat än gööööööööt (kanske lite för varmt nästan)..
BILDER KOMMER SEN PÅ HUSVAGN Å DÄÄÄÄ... :o)


pusshej

prylar & namn !

Publicerat 2009-05-29 23:59:05 | i kategori Graviditet(Joline)
3 kommentarer

Nu va de kväll igen.. jag har inte vart hemma knappt nåt idag! Åkte till stan för att hämta hem Tobbe från volvo, vilket såklart alltid dröjer.. hehe!!
Sen vart de hem en snabbsväng för att duscha å sen till stan igen för att hämta husvagnen :o) så medans Tobbe och Daniel drog iväg och hämta den så umgicks jag me bästaste Linda, kaffe och prat, AS USUAL !!!! :o) nice nice!
Från dom åkte vi vid 9 tiden.. direkt till affärn för att handla lite.. blev chips och dipp.. och sen skippa vi grillningen och slog på stort.. haha mc donalds.. usch de e fan ingen höjdare asså.. men för att snabbt mäta magen så fick de bli så.. i affärn köpte jag även 3 lådor med jordgubbar.. MUMMS!! smarrigt värre :oP så imorn blir de jordgubbar å mjölk..

Sen är det även planerat att åka till tjällmo en sväng imorrn oxå!! va visst nån liten marknad däruppe som kanske kan va lite skoj :o)
Iaf en liten utflykt om inte marknaden är nåt att ha!!
Sen ska husvagnen SKURAS KLINISKT mä.. vilket kan ta ett tag... :oP

Jag fick även lite grejer av Linda idag... till miniiiiiiiii :o) En fleeceoverall och en sängmobil.. TACK GUMMAN..  det är så välkommet, jag tycker det är så otroligt kul., och mysigt!!
Sen har jag själv shoppat en fleecefilt till mini idag, tänk att vår lilla sötnos ska ligga invirad i denna filt sen.. myyyyyyys!!
Guuud vem är de som bor därinne?!?!?! kan de va mer spännande i livet än såhär?? jag tror fan inte de.. och jag skulle inte klara av att gå hela graviditeten utan att kolla.. hihi nyfiken som man är!!


Nu blir de soffan.. trött.. men jag antar att jag inte kommer få titta på tv, Tobbe och bubben sitter nämligen där med tvspelet.. oxå de, AS USUAL!!!!
Men jag ska ligga och fillura på namn.. mini kan ju inte heta "mini" hela livet.. hehe!
Vi har 2 namn som både Tobbe och jag gillar.. men ändå så är dom inte helt sådär 100!! och de ska ju klicka för oss båda.. och sen ska de oxå klicka när mini kommer, vilket man aldrig vet, hur säker man än är  på namn innan!!

Nu, sen,
Natti natti från mig!

 Lite bilder på prylarna



Overallen vi fick av Linda. strl 56.
Precis en sån jag ville ha!!  vilken tur man har ibland :o)





Och filten som jag köpte idag.. 
GUL  fick de bli då vi inte vet kön än, så blå eller rosa vågade jag mig inte på!!


Låååång natt!

Publicerat 2009-05-29 03:15:07 | i kategori
4 kommentarer

 NÄÄÄÄÄÄÄÄE, va jobbigt !!!
Jag kan inte sova.. först va jag inte trött alls, så jag tog bilen en sväng å bara gled.. och sen när jag kom in igen och bestämde mig för att verkligen sova... näe då går de bara inte, hur trött jag än va.. pga NÄSAN.. jag är inte de minsta snorig, men kan inte andas ordentligt i näsan.. känns som de svullnat upp i gångarna bara!! jättekonstigt och jättejobbigt. För jag kan inte sova med munnen öppen begrips väl.. och nu är klockan över 3 och jag ligger vaken och bara glor! är trött juuuu :o( skulle jag lyckas somna till nån gång så kommer jag ändå vakna direkt av att ja inte andas ordentligt, eller för att man snarkar ?????!!!!!(om ja ska sova me munnen öppen) haha..

va e detta för konstig sjukdom?

Jaja vi får väl se hur detta går.. nu är jag ju skittrött iaf !! ögonen går i kors.

NattNatt

Vecka 18s bild !

Publicerat 2009-05-28 22:47:08 | i kategori Graviditet(Joline)
3 kommentarer

Va företen hos Linda en sväng förut, trevligt, och gott kaffe ... som alltid :o)
Va vore jag utan dig gumman!!

Tänkte slänga in den där bilden på vecka 18s mage.. inte så stor skillnad från sist kanske.. men den är där iaf.. och när man tänker efter så är det såå cooolt och fantastiskt att våran mini är därinne.. hihi ;o)
 

Vecka 18 (17+0)


 

 leggins och mysbyxor är de bästa just nu !!!

For Mini.

Publicerat 2009-05-28 22:29:38 | i kategori Graviditet(Joline)
1 kommentarer

jaa dåså då va de kväller igen.. va på stan en sväng förut å såklart så fick jag med mig nåt till mini hem.. hehe! de e ju så mysigt att gå å kika och så lätt att något slinker med!! men nu va de dom där älskade stjärnbyxorna från lindex som ja kollat på lääänge :o)
Sen när ja kom hem låg de oxå ett paket i brevlådan :o) tänka sig, även de till mini!! och jaa jag vet att man inte ska handla för mkt men lite ska finnas när h*n kommer så e de.. och sen är de så otroligt kul att fixa och dona inför ankomsten!! blir de för mkt av något så får de väl bli tradera!!! :o)
Jag tänker iaf handla saker redan nu då man aldrig vet med ekonomin. bättre att dela upp de även om de kan va lite tidigt kanske, vilket ja själv  nog inte tycker, men hellre de än att bli utan saker.. somsagt skulle de bli mkt av något så finns tradera..

 Här är bilder på minis grejer


 

Dom älskade stjärnbyxorna från Lindex.
strl 56.



 

 Paketet i brevlådan.
Dock inte så neutrala, mer passande flicka isf enligt mitt tycke!
 strl 56.

usch.

Publicerat 2009-05-28 14:17:41 | i kategori
1 kommentarer

Nu såå är jag vaken! MEN mår SKIT..!! värst e de när man sovit och ska upp.. men det är ett måste att ta mig upp nu, för jag måste in till stan å göra mina ärenden ... och åka till apoteket för att köpa huvudvärkstabletter bl a!!!
Å vädret va inte så värst mycket finare nu heller, så det är ingen rolig dag alls! Men lika bra att komma igång innan jag säckar ihop helt..
Kaffe gör kanske susen även idag :oP hoppas!! ja håller me Linda.. KAFFE FUNKAR ALLTID, som när man inte har något att göra, så bara sätta sig med en kopp kaffe :o) å de e gott!!!!

nää nu greja sen stan!!

Sluut!

Publicerat 2009-05-28 07:24:51 | i kategori
1 kommentarer

Nu är jag hemma från jobbet och jag är verkligen precis slut i kroppen!! vad är det för fel?
Förkylning på G tror ja.. usch å fyy, hoppas jag slipper de.. ont i skallen och näsan de har ja så jag går under snart.. men jag hoppas innerligt nu att sömn hjälper lite för jag har lite att göra idag så jag måste orka ge mig ut sen idag!!
Och sen väntar även tvätten och disken på mig så snälla låt mig slippa bli sämre!

Direkt när jag kom hem så tog jag en titt på Minis kläder.. jag längtar sååå till h*n är här hos oss <3

Nähepp nu ska jag stänga ihop både dator och ögon!
Hoppas på finare väder när jag vaknar..

Vecka 18 !

Publicerat 2009-05-28 02:59:20 | i kategori Graviditet(Joline)
1 kommentarer

Alltså det är helt fantastiskt va fort de går!! nästan lite skrämmande.. :oP fast på ett bra sätt..
Inte alls långt kvar tills halva tiden är nådd.. jag börjar verkligen känns suget att handla de där nödvändiga grejerna redan, och lite mer därtill.. hehe..!! allt är såå spännande.. slänger kanske in en bild  på magen sen, om orken finns senare idag!


Uträkning utgår från dagens datum: Tors 28 maj 2009.
Din graviditet startade Tors 29 jan 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 12 feb 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 120 av 280. (42,9%).
Du är i vecka 18.
Du har gått 17 fulla veckor och 0 fulla dagar (v17+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 4 nov 2009
Du har 160 dagar kvar till beräknad förlossning.


Fostret: Huvudet är cirka 4 cm i diameter, medan fötterna är cirka 2 cm långa. Nu märker fostret om det är ljust eller mörkt utanför magen, även om ögonen är stängda. Fostret sväljer fostervattnet och kan till och med skilja mellan mammans intag av söt respektive besk föda. Om det är sött sväljer fostret mer vatten och om det är bittert så grimaserar det istället. Fostervattnet är naturligt sött och kroppen ser till att det innehåller rätt mängd av aminosyra, fettsyra, mjölksyra, citronsyra, salt, glukos, fruktos och sist men inte minst proteiner.

"förstakläderna" ?

Publicerat 2009-05-27 20:12:13 | i kategori Graviditet(Joline)
2 kommentarer

Usch jag mår inge vidare idag! det är så segt, som att gå runt med en glaskupa runt huvet! det är något på g iaf, känns tydligt.. blää! nog om de.. för att försöka må bättre och inte gå hemma och känna sig sämre(för så blir det om man går hemma och känner efter) så har jag försökt komma ut lite..
Jag har handlat bebiskläder :o) det är så sjukt svårt att hålla sig! fast när man går och tittar så finns de ju så mkt så man vet inte vad man vill ha!! men att börja lite smått kan ingen hindra mig ifrån.. hehe.. jag har tom vart å klämt å känt på vagnar senaste tiden! det blev himla segt idag, jag va så jäkla trött så blev inte mer än en snabbvisit..


Men detta hitta jag :o)



Kanske blir "förstakläderna" detta istället för lundmyr-settet jag spanat in.. får se :o)
Dessa är från åhlens iaf :o)




Sen har även denna följt med hem tidigare :oP
hade velat ha den med långa ärmar men fanns inte å jag fastna såå för den så den fick de bli mä!
Från villervalla :o)



Nog för mig nu, ska jobba om 2 timmar så nu blir de dusch för att piggna till lite, se om de känns bättre då kanske å sen lite kaffe på de! hoppas alla har en bra kväll i stormen!

Kväller!

Publicerat 2009-05-26 00:27:19 | i kategori
1 kommentarer

Jaahopp då va den dagen över!! inte riktigt för mig än dock, eftersom jag jobbar nu och till halv 7.. så hemkommen kl 7 och ut med hunden sen hopp i säng, DÅ är min dag slut :o) men det är ju bara några timmar kvar!
Ikväll är jag seeeg, och mår inte helt perfa faktiskt.. vet inte vart felet sitter men känner mig hängig!
Innan jobbet svullade jag och mamma pizza kanske är de den som fick mig såhär hängig?!?! haha
Men blir nog en kaffe nu så jag piggnar till och rycker upp mig lite :o)

mer ...

Publicerat 2009-05-25 18:59:32 | i kategori
2 kommentarer

Godmorgon ;oP
Här har jag sovit sen kl 12, till nu kl 18...Jag va så himla trött när jag kom hem förut så jag dök ner i sängen direkt efter mitt blogginlägg om RUL som va idag!! jag är fortfarande skitglad, som förut, svävar lite på moln :o)

Jag har ju ända sen början av graviditeten TÄNKT att det är en flicka därinne.. men idag efter ultraljudet så fick jag bara en känning av ändring där.. att jag nästan tror mer på en pojke.. inte av någon anledning eller så, för man såg ingenting men bara en känsla sådär!! Linda sa likadant när vi kom ut.. hehe

Efter de besöket idag så åkte vi till Ubbes och köpte varsinn smörgås och åkte och levererade en även till Lindas make! sen for vi till stan fort som fan för damen hade tid hos frissan kl 10.. hon va allt lite nervös.. men de blev kanon! huvudsaken va ju att få bort de slitna och de fick du ju nu.. och de vart ändå inte så kort som du troodde de skulle bli!!
Du e så fin gumman.. med eller utan hår.. HAHAHA!!!

Nu är de iaf dags att springa ut med Bosco en sväng och sen slänga mig i duschen.. sen måste jag nog dra mig inåt stan för att få i mig lite mat... de mesta är slut hemma tror jag!
Sen är de ju jobb som gäller ikväll igen!!

Rutin-ultraljud !

Publicerat 2009-05-25 12:02:05 | i kategori Graviditet(Joline)
5 kommentarer

Gissa om jag är glad idag.. Våran prins/essa mår fint.. och de var huvudsaken! :o) vilken känsla det är!!
Allt de dom kunde se såg bra ut.. och jävlar vad h*n levde därinne, h*n sparka och vinka och jaa va knappt still en sekund! Jag var såå nervös innan, men såfort jag bara fick lägga mig ner där så slappna jag av lite.. och när jag fick se att hjärtat slog och hon kikat runt lite så frågade jag rakt ut om "man fick va lugn nu" hehe..

Som vissa säkert vet så va Linda med och de kändes skitbra.. :o) tack gumman..!! Och för dom som undrar varför inte Tobbe va med så va de för att han jobbar borta och hade inte möjlighet att följa med då han är på annan ort i sverige!
Men han ska oxå få va med sen när vi bokar i linköping för 3D...
Och föresten så fick jag en tid till för ultraljud om 3 veckor så jag mer exakt gått 20 nästan fulla då, för att ta en närmre titt på hjärtat.. lite tidigt än.. men hjärtat slog fint nu, så de va mer en närmre koll för att se mer så allt står rätt till..
Datumet för bf ändrades inte heller. 4e november är det som gäller!! :o)
v17 (16+4 idag)

Jag är så himla nöjd
, att allt såg bra ut som dom kunde se!! Wiiiie.
Vi frågade om dom kunde se kön, hehe.. men de va lite tidigt men vid nästa koll så skulle vi kolla närmre även på de.
Ska man bli bortskämd med ultraljud nu kanske?!?! hehe.. inte mig emot,.. ;o)
Jag tänker iaf efter detta besöket sluta oroa mig!!

Hon meddelade oxå att moderkakan ligger i framvägg vilket kan innebära att jag kanske snällt får vänta lite längre innan jag känner dessa buffar och sparkar som man längtar efter.. lite oroväckande kanske de kan bli men nej jag ska försöka att inte oroa mig! nu vet jag ju om det så då är det ju mycket lättare att tänka utan oro!

Bilder fick jag 4 stycken.. varav en blev så himla tydlig..



 Här står h*n på knäna med rumpan i vädret, huvudet vänt hitåt, vet inte om de syns här men på riktiga bilden så ser man ögonhålorna svagt.. Och handen ligger lite för ansiktet också!





Alla bilder är han vänd åt samma håll, står på knä typ.. fast tro inte han va still för de.. hehe





Här ser man hjärtat tydligt :o)





Här ser man också hjärtat och så är det en liten liten svart prick längre ner mot rumpan som hon sa va urinblåsan, h*n va tydligen lite kissnödig.. hehe..



Så nu nöjer jag mig och kan leva på dett bra länge, fast jaa klart jag längtar tills nästa ultraljud.. :o)
OM jag har skrivit han eller hon någonstans så är det av misstag, vi vet INTE än vad det är för kön!
Men de blir så lätt att man säger och skriver han eller hon!!
Så ni vet att vi inte vet.. hehe!!

Bebisgrejer?!

Publicerat 2009-05-24 12:00:06 | i kategori Graviditet(Joline)
4 kommentarer

Det närmar sig mer stormsteg.. Wohoo!! :D imorn.. hihi
En liten undran, funkar bilderna från igår att klicka upp större?? jag testade å här funkar de INTE :o(
Sen är de ju så att jag snart gått halva graviditeten :o) fy fsn så fort de går.. men de gör inget, jag vill ha mini här!!
Å nu kommer jag släppa de där med att "hålla mig" iaf.. att köpa bebisgrejer.. nu får jag faktiskt de..!! haha.
Nu längre är de väl inte för tidigt, eller??

Vecka 17

Publicerat 2009-05-23 11:29:33 | i kategori Graviditet(Joline)
3 kommentarer

Då va vecka 17 här oxå, sen i torsdags :o) och magen växer visst ändå, jag som ett tag tyckte den stannat upp.. men knäppte ett par bilder igår där man ser ganska tydligt att den växer ... :o) Och jag måsta snart köpa lite bättre linnen, som detta jag har på mig på bilderna, som är lite längre!!

 
Här är då igår Fredag den 22 maj (v.16+1)

   

Som jag tjatat om, så är det UL på måndag, och jag längtar sååå!
Kan ju hända att de ändras lite i räkningen med datum då.. återstår att se :o)
Vad nervös jag börjar bli.. åå gudars va nervös jag ska va minuterna innan dom hittar hjärtat osv..
Helt fantastiskt när man sitter såhär å tänker att dom genom huden och allt kan se bebisen men hjälp av en apparat!
Jaa, nog tjatat om detta tills efter måndag tror jag, hehe!!

Myskväll

Publicerat 2009-05-23 11:11:02 | i kategori
1 kommentarer

Blev ganska sent igår.. Linda och co åkte hem vid 24 tiden, och vi hade hur trevligt som helst!! Grabbarna satt bänkade vid tvn med tv-spelet, jaa typ hela tiden, medans jag och Linda busa runt lite med Kelly och fixa maten!
Kevin va skitglad över spelet.. och Kelly sprallig som fan :o)

 
  Lite bilder från kvällen såklart ;o)

Ursäkta suddiga bilder, taget med mobilkameran,
har inte införskaffat mig någon bättre än.
men det är ett måste snart














Tack för en trevlans kväll sötnosar <3

Fredagkväll med sällskap

Publicerat 2009-05-22 17:40:29 | i kategori
0 kommentarer

Då va de fredagkväll då.. vilket vi är glada för.. Och Linda med familj kommer hit sen.. om nån timme :o) ser fram emot de, saknar dom!!
Kanske dags för mig att sätta igång med maten nu så jag slipper va helt upptagen i köket när dom kommer..
Känns som jag fart runt hela dagen idag, fast jag bara vart i stan en sväng och sen bbg för att handla käk till kvällen!! vilket inte är så mkt farande.. Är det tröttheten i mig som börjar slå till å tycka att lite är mycke kanske.. hihi ;o)

Jaja nu e de väl bäst jag sätter igång lite smått kanske... vi skulle ju ha grillat idag men eftersom det regnat hela dagen så litade vi inte på vädret till kvällen så de blir kyckling å potatisgratäng istället... men de ska väl funka de me.. KYCKLING PÅ FREDAG :P hehe..
Det typiska är ju bara att NU skiner solen, klart när man vart och handlat och dom snart ska komma hit.. men grilla hinns ju fler gånger..


Så hej sålänge..

morgon

Publicerat 2009-05-21 05:59:56 | i kategori
2 kommentarer

Godmorgon :o)  nu e de snart dags för mig att dra mig hemåt.. bara 30 min kvar!!
Jag börjar bli seg så klockan är precis lagom..
blir väl sängen direkt efter att jag tagit en liten promenad med Bosco, sova ett par timmar för att sen gå upp och storstäda, mindre kul men måste!!
Och halsen känns faktiskt lite konstig nu, men de kan ju va bara för ja e trött me, vill inte bli sjuk :o(

ha en bra start på dagen alla..

Onsdagnatt

Publicerat 2009-05-21 00:32:20 | i kategori
1 kommentarer

Sista natten av 4a nu, på jobbet.. sen heeeeeelg :o)
Idag gick jag upp nån gång vid 13 tiden och hämtade Tobbe i stan..hemkommen från jobbet redan då de är röd dag imorn!
Sen for vi hem för att duscha.. Bubben dök oxå upp.. och SÅKLART så spela dom tv-spel och drack kaffe! det är nämligen de enda dom 2 gör när dom ses, dom hinner knappt häls på varandra innan dom bänkar sig vid tvn och xbox`et. Hursomhelst, ja orkade inte lyssna på dom så jag slog igen ögonen och öronen och somnade, utan problem! 
När ja vaknade så trodde jag att jag va på g att bli sjuk igen.. för jag kände mig inte helt kry. men istället för att ligga där och känna efter om jag inte mådde bra så flög jag upp.. för sjuk vill ja inte va!!
Återstår att se om man blir, men jag trort inte! No No No...

Sen for vi in till Linda o Co en sväng, blev väl nån timme iaf.. lite kaffe, prat och bus.. TREVLIGT!
I helgen kommer sötnosarna ut till oss istället för grillning.. Hoppas vädret oxå planerat de ;o)
Och nu är jag ju somsagt på jobbet, och de är nog dags för lite kaffe nu.. 

Lite bilder från kvällens buus :o)


 




 


 

haha ni e för söta <3

 

vecka 16 snart avklarad!

Publicerat 2009-05-19 15:29:40 | i kategori Graviditet(Joline)
2 kommentarer

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 19 maj 2009.
Din graviditet startade Tors 29 jan 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 12 feb 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 111 av 280. (39,6%).
Du är i vecka 16.
Du har gått 15 fulla veckor och 5 fulla dagar (v15+5).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 4 nov 2009
Du har 169 dagar kvar till beräknad förlossning.



Här kommer en bild på magen i vecka 16(15+5), idag alltså!! :D



Min tatuering kan jag nog kanske glömma att den håller sig fin.. hehe. men de gör absolut ingenting!!
Mini är värt allt i hela världen :)
och jag kommer nog i fortsättningen välkommna de nya veckorna på första dagen i varje ny vecka..
så nästa eventuella bild blir redan på torsdag!
Så ska ställa om det lite då jag tidigare fotat magen ca en gång i veckan på dag 5 för att jämföra,har bara blivit så!!


Fostret: Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.



39,6%

Publicerat 2009-05-19 02:39:48 | i kategori Graviditet(Joline)
2 kommentarer

Nee de blev ju inte så himla mycket från mig här på kvällen inte.. Slöade och sov ett par timmar innan jobbet!
Måndagen blev oxå till en Söndag :( depp.
Förutom att jag träffade Elin i 10 minuter idag :) de va inte igår, så de va på tiden även om de bara va 10 minuter, TREVLIGT såklart, men jag tror vi glömde kramas.. hehe
Nu sitter jag på jobbet igen.. halva natten avklarad. men somalltid längtar man efter sängen, även fast man inte är så speciellt trött.. men de är väl för att man vet att alla andra ligger och sover nu!! HOPPAS NI SOVER GOTT alla sötnosar :o)

Tisdag redan, och jag såg förut att the bulle is gräddad 39,6 % redan.. hur otäckt är inte de?!?! :O redan lixom!!
Ja fyfaan va fort de går! Snart måndag mää.. å däää!
Nu ska Cicci allt ta sig lite kaffe :)

The Dock Of The Bay

Publicerat 2009-05-18 17:56:41 | i kategori
1 kommentarer

OTIS REDDING (Sittin' on) The Dock Of The Bay


Stan nästa!

Publicerat 2009-05-18 13:15:09 | i kategori
2 kommentarer

Ny dag.. Jag har sovit som en stock!! dock blir de nog att sova ett par timmar till ikväll innan jobbet..
Sitter iaf och äter frulle nu, och Bosco ligger brevid i hoppet om att jag ska tappa ner något på golvet.. hehe!! sen ska ja hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka till stan och uträtta ett par ärenden!! se om de kanske blir en kaffe hos mamma eller nåt när jag ändå är i stan.. hepp nu väntar duschen..

ha en underbar dag alla! uppdaterar sen.. med lite bilder då oxå tror jag :)

Snart sängen !

Publicerat 2009-05-18 05:04:39 | i kategori
2 kommentarer

Nu börjar jag bli trött.. längtar hem till sängen, som är det enda jag tänker bry mig om idag på morgonen och förmiddagen! Snart såh, är det dags för mig att åka hemåt, 1 ½ timme kvar!
Sen idag när jag sovit ut ordentligt så får vi se vad som händer, har ett par ärenden som måste fixas iaf..

Hoppas alla sovit gott inatt, jag ska sova sååååå gott sen, som ett litet barn kan ja tro :)
Kom på att jag åker ju lånad bil hem idag, med automat :D guld värt på morgonen när man är seg, hehe..



Slänger upp lite bilder från fredagsbesöket hos Tobbes syster här oxå!






 



 

Lördags !

Publicerat 2009-05-18 00:41:12 | i kategori
1 kommentarer

Vart lite off ett tag. som märkts här! men ska väl försöka va lite aktivare med bloggandet nu..
Igår - lördag bjöds vi hem till THE OLSSONS, haha nu fick jag äntligen skriva det :D Jaa vi bjöds iaf hem till dom på tacos, de va inte dumt alls.. jättegott och supertrevligt!! Tack för de gumman! Vi ska bjuda igen snart, så ni vet :P

Åååå nu är dom ju gifta, Linda och Daniel Olsson :) när jag såg bilderna idag så grät jag.. dom va så oerhört fina juuu.. förstå om jag hade vart med i kyrkan, jag hade ju tjutit ögonen ur mig.. All tänkbar fortsatt lycka till er <3

Nu är jag på jobbet, jobbar somvanligt till 06.30.. sen blire hemåt och sova! Det kommer behövas imorn för idag har vart en seg dag.. och dessutom så hatar jag söndagar mest av allt i hela världen.. hela jag är en stor deppklump dessa förbannade söndagar! USCH, ja det är verkligen de värsta jag vet :(
Somsagt så har de vart en seg dag. Mest bara glidit omkring hemma. Städat lite, sovit lite, datat lite..
Bilen ville inte starta idag heller, skitbil.. så den fick bogseras till garaget där dom tog en titt på den. får se om dom reder ut det, fick iaf låna en bil av Cälsson nu, hur snällt somhelst :)
När Tob kom från garaget och jag hade sovit drygt en timme så hade han mcdonalds-mat med sig :D precis va jag behövde då.. hehe!

  

Lite bilder från lördagskvällen hos Linda med familj <3


 



 



 



 

 

25e maj ... längtar

Publicerat 2009-05-13 11:20:53 | i kategori
7 kommentarer

Nu längtar jag bara efter måndagen den 25e maj! snälla låt det gå fort dit.. samtidigt som man är glad, förväntansfull och överlycklig just nu så är jag ändå sjukt nervös!! det är nästan skitjobbigt. men snart är den dagen oxå här...

Å här är bilen :o)

    

Innan & Efter den fina lacken som karln fixade!!

VECKA 15

Publicerat 2009-05-10 11:37:47 | i kategori Graviditet(Joline)
4 kommentarer

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 10 maj 2009.
Din graviditet startade Tors 29 jan 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 12 feb 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 102 av 280. (36,4%).
Du är i vecka 15.
Du har gått 14 fulla veckor och 3 fulla dagar (v14+3).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 4 nov 2009
Du har 178 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vad fort de går!! :O


Trevligt!

Publicerat 2009-05-09 22:30:44 | i kategori
1 kommentarer

Jag är hur trött som helst, och lite nere oxå, men de går över! lite sömn så har jag kommit loss båda!
Idag har de vart fullt ös hela dagen!
På förmiddagen åkte vi ju till Tobbes syster Victoria där vi träffade fler av Tobbes släkt :D mycket trevligt och bjöds oxå på smarr-fika, en hel drös med frukter av olika slag, kaffe och kaka! gött gött.Tusen tack för de :o)
Efter de vart de en sväng till garaget för däckbyte på hans mors bil.. sen bar de av hemåt en stund för att sen åka till blivande "fam Olsson", där Tobbe skulle lämna nån grej till Daniel och jag fick umgås me Linda :o) mysigt,, men vi var trötta som fan, både Linda och jag! men Kaffe och så blev de även där ,TACK för en tervlig kväll igen gumms!


      

 Kelly-bus,full fart på golvet ... och Linda, inte fullt lika pigg som sin dotter men mä iaf <3


Nu ska jag iaf slappa galet, och dricka Cola :o)
Företsen så vann jag en auktion på tradera idag, supersöt bebispyjamas som va helt ny med prislappen kvar, i neutrala färger strl 50/56.. så de blev första plagget jag köpte, bara hoppas den kommer rätt nu med posten!! kommer nog på tisd/onsd skulle jag tro :o) billigt va de me, bara 21kr!
Jag kunde inte hålla mig från att buda.. hehe..

Gokväll alla fina, kanakse slänger in ett inlägg senare sen me om kvällen bli lång, de e ju lördag så vem vet, kanske blir sent!!

KVÄLLSFIKA

Publicerat 2009-05-09 00:16:15 | i kategori
1 kommentarer

Nu är vi hemma från en trevlig fikastund med Linda & Daniel.. å barna såklart.. :o)
faaaan snart vill jag få säga fam OLSSON.. hela 7 dagar kvar!!! men fan va fort dom dagarna kommer gå för dom, hihi..
Men iaf vi kaffade och bjödS på negerballs, smarr :P
Tusen tack för en trevlig kväll, somsagt så blev det lite längre än sist! minst 2 timmar nu iaf.. :D
Jag va såå hungrig så vi race´ade hem med Ulla, och åt tacos, vi behövde inte ens fixa ordning tacosen.. allt stod färdigt i kylen.. Tobbes dotter hade fixat de innan!! :D gööööött.
Nu är vi sega som fan, sitter med varsin dator i knät å glor, Tobbe blockar å jag bloggfreak´ar.. haha!
Blir nog sängen snart skulle jag tro.. ska kika in en sväng på tradera innan ba.

Puss å natti

SÖTBOLL

Publicerat 2009-05-08 20:17:15 | i kategori
1 kommentarer

Även den här dagen försvann ganska fort.. nu fredagkväll och jag har inte gjort så mkt idag känns det som.. diskat och tvättat lite medans grabbarna har spelat tvspel bara.. Dom är som barn på nytt när dom sitter framför tvn med varsinn kontroll i handen! Funderar på att filma dom nån gång när dom sitter å härjar, aa som 12 åringar.. haha!!

Nu, snart, om en stund så ska Jag och Tobbe åka in till Linda och Daniel en sväng å umgås lite.. sist blev ju somsagt bara 10 minuter!!
Och morn fm ska vi åka till Tobbes syster Victoria och hälsa på dom, trevligt! mer släkt till dom skulle komma, tror det var kusiner bl.a som tobbe inte träffat på länge! :o)

Kanske slänger in ett inlägg lite senare sen när vi kommer hem! Önskar alla en trevlig fredagskväll i regnet!!
Å föresten så har jag ju fått upp bebisräknaren i menyn till höger :o) SHIT i havet va fort de går när man ser de så att man redan är på dag 100 av 280, eller 35,7% avklarat, eller att man är i 4e månaden, alltså trimester två och bara 180 dagar kvar till bf!!
DET ÄR NU JAG BÖRJAR FATTA ATT VÅRAN SÖTBOLL FINNS DÄRINNE!! men de kanske märks på mitt prat å tjat.. haha! Jag längtar sååå!

Nu fick jag sms av Linda så nu drar vi.. Puss

Fantastiskt

Publicerat 2009-05-08 14:26:21 | i kategori
2 kommentarer

Godmiddag!
Här är vi uppe sen kl 9.. Jag har lyckats sova inatt även fast jag var supernervös när jag la mig för att sova.. men jag SPRANG upp imorse för att läsa om de jag va nervig för! å så har jag ringt samtal som lugnat mig så nu känns de bra igen. Och nu har jag sett Ulla oxå, hehe hon var så blå å fin såå!! För att va egen hemma garagelack så tyckte jag faktiskt de blev himla bra :) tog en sväng till biltema och köpte lite prylar, så nu har jag kört henne när hon är blå oxå!! haha
Slut-tjatat om den där jävla ulla nu då :P

Jag ska sätta mig och läsa lite om graviditeten vecka 15  som jag klev in i igår. det är ju bara föööör spännande.. helt sjukt att det bor en bebis i min mage! JAAA HELT FANTASTISKT FAKTISKT! Våran egen lilla sötboll..


Puss sålänge

Torsdagkväll

Publicerat 2009-05-07 23:22:28 | i kategori
1 kommentarer

hej å håå.. nu har syrran vart här, blev lite kaffe och skitprat :) trevligt. och jag har oxå hunnit med att färga håret, svart igen. fyllde mest bara i utväxten som började krypa fram..
Kom på en annan sak me förut.. att igår morse så kom de en gubbe och väckte oss med att plinga på dörren!!
Han ville mäta skåpsluckorna i köket.. ÖÖÖÖhh tänkte vi, varför? då sa han att vi hade ju beställt skåpsluckor, men de har vi inte gjort. har ju bara bott här snart 2 månader så de va väl dom innan som gjort.. men de är ju bara tacka och ta emot, de behövde vi inte betala extra för.. så de blir ljust trä med silverhandtag istället för de tråkiga vita som e nu..
Efter semestern nån gång sa han att de blir av, sen i höst så får vi ju nya vitvaror oxå.. så de ska bli skoj sen med all förändring här hemma.. önskar bara att jag komemr få måla om i köket sen me.. gillar inte alls tapeterna som är där nu, som dock va nytapetserat som alla rum här när vi flytta in men usch så fult det är i köket.. ajja nog om de..

Den där svängen förbi polissationen sen Linda, den kommer bli av.. inte ikväll.. men säkert imorn.. Mohahaa!!
Nu har Karln kommit hem från garaget iaf.. han hade lackat Ulla :) så de ska bli kul imorn å se hur de blev.. tror nämligen han tog Camaron hem istället, lät som så! men de blir nog att åka till garaget imorn :)
Är nog lite småfix kvar kan jag tänka mig!!

Nu är det sena kvällen och jag hitta på nåt gött å äta.. Nuu vill ja me ha tacos juuuuu :( blir inget för har inte allt hemma till de.. men nåt ska här hittas på!

Som ett litet barn!

Publicerat 2009-05-07 19:52:11 | i kategori
0 kommentarer

Jahaa, då är det kanske dags att erkänna att jag är förjävla lat.. haha.. sket i att städa förut.. la mig på soffan och deckade som ett litet barn.. men tro inte att de va fel alls! UTVILAD!!! Det verkar inte bli någon grillning ikväll iaf, även fast vädret är OK, tobbe är i garaget fortfarande å grejar med ULLA, ska ju lackas nu när bes är avklarad.. men vet inte om det är det han gör nu eller om de blir imorn.. Men iallafall så tog jag och damsugarn en svänom nyss när jag vaknade. så nu är det gjort iaf..
Syrran är påväg hit, hon hade ett linne som hon hade beställt men som inte passade så nu ska vi se om det passar mig ist :D HOPPAS!! jaa nu kom hon, återkommer om en stund!!

Efter att vi snackat klart och jag färgat håret..

ULLA

Publicerat 2009-05-07 14:58:17 | i kategori
3 kommentarer

Hon skötte sig bra! Dock inte blankt papper.. men en månad på oss att fixa de 3st 2orna som blev, å de va väl inte alltför krångliga så helt okej! Vi gissade påväg dit hur måna 2or vi trodde de skulle bli.. tobbe gissade på 4st och jag 3st, så jag hade rätt :D Mohahaa!

Nu ska jag ta tag i städningen här hemma, disken är ju avklarad så tvätta, dammsuga och skura golv behövs verkligen göras!! lika bra nu när det är så trist väder!

Guunatt!

Publicerat 2009-05-07 09:29:49 | i kategori
1 kommentarer

Jag säger Guunatt en liten stund nu.. ska ju snart om ett par timmar iväg till mjölby och bes bilen!
Det ska bli spännande å se va ULLA går för. hehe!

Ikväll hoppas vi på att de blir grilla hos Linda & Daniel.. Karlarna hade bestämt något om de, så får se hur de blir me de!!
Guunatt iaf!

Godmorgon!

Publicerat 2009-05-07 05:55:07 | i kategori
0 kommentarer

SOLEN SKINER och det gör en ju såklart jätteglad. nu slutar jag jobbet om ca 1 ½ timme. ska bli skönt att komma hem, ha helg och MÅ BRA! kanske man vågar hoppas på att grilla..om solen vill stanna såh!! :)
Hoppas ni sovit gott och får en fin start på dagen.. Skriver mer här sen under dagen. Ska greja lite nu sen hemåt!

Jämförelsen!

Publicerat 2009-05-07 01:59:58 | i kategori Graviditet(Joline)
4 kommentarer

                                          
    
    vecka 10(9+5)                 vecka 14(13+5)


Så idag Torsdag hoppar vi in i vecka 15
Fy fasn va fort de går

Onsdagnatt!

Publicerat 2009-05-07 01:49:35 | i kategori
1 kommentarer

@work...
Som ni ser så är de inte så värst aktivt i bloggen nu heller, men de ska bli ändring på de,lovar! Först nu så ska jag bara försöka få lite ordning på designen, för de ser förjäääävligt ut. och de tar sin lilla tid då man inte är så insatt.. Kräsen och jobbig typ är jag me när de gäller min blogg!

Vad har hunnit hända då?! eeh..
Minnet är inte de bästa va de gäller mig. men jag ska ge de ett försök iaf..
Linda fyllde 23 den 1a maj, så Tobbe och jag drog dit en sväng då och umgicks lite ute i solen, så skönt och TREVLIGT SOM ALLTID!!! så säger GRATTIS här igen då, fast för DÅ, haha

Tobbe & Jag har köpt en ny bil ihop oxå, en gammal 745a. döpt av mig till ULLA ;) hon kommer bli så fin såååå, köpt färg å grejer så den ska lackas imorn efter bes. de blir nog kanon tror jag. vi har tjaffsat lite om färg å så till bilen och såklart så vann Tobbe den twisten, blir typ marinblå, jag som ville ha den vinröd.. :S menmen ..
Påtal om Ulla föresten så fick vi polisescort idag. haha till vårat närmsta garage gick dom me på och jaa de blev de väl?!?! eller nåt.. Till Linda och Daniel.. :) Bilen ska ju bes Imorn(torsdag) så de va lugn typ. men dom skulle kolla upp imorn så den va bes annars så kom de böteslappar hem i brevlådan!
Det blev iallafall en jävligt snabb kaffe hos dom innan jag var tvungen att åka till jobbet, men det var kul att se de fina folket litegrann iaf :D
Och Annelie va supergullig och skjutsade mig till jobbet.. Tack!

"Mini" is growing too..
Har ett par bilder som jag jämfört med å det är faktiskt en himla skillnad på v10 och v14..
slänger upp dom här sen så får ni se, skitkul såhär i början faktiskt att se såna förändringar. de enda som synts innan är väl brösten som växt.hehe. me nuså börjar annat me synas. spännande!

Så ser lite av allt ut iaf.. vad helgen har att bjuda på återstår att se.. :D Hoppas på sol, och att vi hinner klart me bilen.. sen har jag hur mycket som helst att göra hemma, har inte lyft ett finger hemma med städ å tvätt.. :S så blir det tråkigt väder så vet jag vad jag gör!
Så hoppas jag även på en lite längre stund med Linda oxå, fan hann ju inte ses mer än 10 minuter typ! Bannat!!!!!

Måndag

Publicerat 2009-05-04 13:46:36 | i kategori
4 kommentarer

Hej hopp..