tji fick jag som sa ...

Publicerat 2011-01-31 20:47:46 | i kategori
0 kommentarer

"ta i trä".. Man ska alltså aldrig yttra sig! Dumt av mig. Nu är alltså även jag sjuk. så nu låter jag bli att tala om vilka som är friska i hemmet så dom slipper bli sjuka. Men sen är det ju så att när jag är sjuk så vill jag inte verka sjuk. om jag inte verkar sjuk så mår jag så mycket bättre och så mycket piggare, så jag försöker in i det sista att inte låtsas som nånting. panodil(som jag äter väldig lite och sällan) och sen en massa dricka. Japp sen är dagen somvanligt. Jag kan alltså inte slänga mig i soffan och kurrera för då känne rjag mig så mycket sämre, och det känns som man aldrig är på bättringsvägen! Vi har faktiskt t o m vart en sväng till stan idag. Just nu känner jag febern kryper i kroppen. det sådär småvärker när man nuddar huden, ni vet!? Men imorgon är det ju borta ;o)

Jag var till nya lägenheten en sväng igår och mätte lite, vi får tänka om ang tv. Där vi tänkt placera tvn(projektorbilden) funkar inte men det blir nog bra ändå. Vi ska nog alltså inte ha tv stå i vardagsrummet ens eftersom vi nu här tittar på tv i projektorn oxå. Antingen visas xbox eller tv i den så vad ska en stor vanlig tv stå iväg för då? å andra sidan kommer det se heltokigt ut när skärmen är av.. haha. "har inte ni någon tv eller?" nää vi har inte råd med det!! hahahaha... å så fick vi en fet sovrums-tv istället ;o)

Jag tror nog det blir att ha en finare variant av tvbänk under projektorbilden ändå. Lixom en lägre modell som man istället kanske har lite fnprylar på.. för xbox och dvd osv ska ju ändå vara där!

vad tror ni? något bra tips på en fin möbel som kan stå därunder som tvbänk fast ändå inte??

Vi spränger skiten vitt!

Publicerat 2011-01-30 00:18:25 | i kategori
10 kommentarer

Hahaha jag tror jag dör! Vi har ettpar(ganska så många) gånger diskuterat "måla".. Alltså ni som känner mig vet hur mycket jag älskar vitt... vitt vitt vitt.. Jag verkligen  ä l s k a r  vitt! Och i min drömmlya är alla väggar vita, många möbler vita, och även så detaljer såsom ljusstakar, kakfat, porslin ... you name it! Men där finns oxå bruna och beige detaljer som kuddar, sängkläder, plädar.. eller på badrummet rosa detaljer som draperi, badlakan, ljuslyktor! Därav tycker jag inte att ett hem som är enligt mina önskemål ser ut som ett sterilt sjukhus. Detaljerna gör ju mycket och bryter av. Men jag vill att det ser enkelt och fräscht ut.. vilket VITT gör! Men igår fick jag höra mitt i en diskussion att vi likagärna kan göra som mr. bean, hahaha!! Har ni sett hur han gör för att måla om?

Nej Tobbe vill alltså inte bo i samma design och inredning som jag!
Varför kan inte jag få bestämma den delen för? jag tycker ju det är kul..

T är nog ganska less på hur jag vill måla om allt, och byta ut mycket till vitt.
Kolla här så får ni se hur Tobbe tycker vi kan göra isf.. hahaha!!

枕头

Publicerat 2011-01-29 23:50:09 | i kategori
0 kommentarer

Godkväll säger vi här i stugan(sjukstugan för halva familjen). Jag och J har ännu klarat oss(ta i trä) men Emm ligger precis däckad och Tobbe har känt av lite svagt under ettpar dagar. Det är feber och hosta. Och febern är ju värsta boven. fy så svag och ynklig man blir av det, dumma virus. Hon önskade hem vindruvor och panodil.. så mkt mer än så vill hon inte äta.. och jag känner sånt medlidande. usch för att vara sjuk. jag minns själv hur matlusten försvinner. blää!

Jag och J har tagit en mamma-Joline dag idag, loppis-tittande, jysk-besök och icamaxi som alla andra i hela världen. Det tog nästan hela dagen bara för att vi bestämde oss för att åka och storhandla. hela världen var verkligen på maxi i linköping. Joline tröttnade efter halva tiden och sov sittandes(halvlåg) i kundvagnens sits. Nästa gång jag åker och handlar en lönehelg så följer inte Joline med, stackars barn! Men herregud så möe mat vi nu har ett tag framöver. nu är det enbart kompleteringshandlande kvar som man aldrig komemr ifrån, skööööönt!

På jysk investerade vi i nya kuddar, äntligen! Kuddarna vi har är fan 4 år gamla och bomullen i är så separerad så det tar 20 minuter att bara puffa iordning kudden innan man ska sova. På tiden då kanske att köpa nya?
Tobbe fick sina dunisar, och jag mina fluffiga mjuka i bomull. Emm var ju inte med så jag vågade inte chansa vilka hon ville ha, så hon får följa med mig när hon blir frisk och välja själv.
Jysk hade kanon priser på kuddar nu. Damn vad jag ska sova gott inatt.. visst? ;o)

När vi kört hem all mat och fyllt kyl frys och skafferi så åt vi smidigt (korv med bröd) sen drog jag och Joline iväg igen för att hälsa på morfar! tjohej så hon styrde runt där, även fast vi typ aldrig är där.. Men mest var hon i sin morbrors rum för att röja bland tvspelet ;o) Hennes pappa har tv-spels skadat henne.. ajjabajja Tobias!

Skippa skitsnacket ;o)

Publicerat 2011-01-28 22:24:28 | i kategori
2 kommentarer

Idag var morsan ointressant! Hade hon kunnat prata så hade hon nog sagt; "Mamma du kan gå nu, jag klarar mig". Inskolning sen, vad är det?  Att du växer en sådär 10år över en dag är tufft för din mamma lilla snutta! Ingen bebis längre minsann..

Då ska väl oxå nämnas att inskolningen inte ens börjat.. vi var bara där på besök för att se vad vi gillade dagiset, för att kunna tacka ja eller nej! Allt gick så bra så vi fick med oss alla papper nu.. schema på inskolningen, och ett gult fint papper där vi ska klistra dit bilder på J som sedan ska pryda hennes hylla :o) Att byta dagis sen kanske inte blir av, men å andra sidan att få 50 meter till dagis är inte jämförbart. Men det får vi se sen om vi ställer oss på förflyttning!

Joline nöjd=mamman nöjd!

Nu ..

Publicerat 2011-01-28 20:31:04 | i kategori
1 kommentarer


Let´s dance på större bild ;o)
 och tacos!


Tobbe tidigare ikväll provar projektorn ;o)

 Uppdaterar mer senare, hur tror ni dagens dagisbesök gick?

Torsdag

Publicerat 2011-01-27 12:30:34 | i kategori
4 kommentarer

Godmiddag! Här hemma har vi hunnit bli männiksor, dusch osv avklarat. Sessan somnade precis efter ett hysteriskt utbrott. Det var nog sömn som behövdes, hoppas bara inte det är sjuka på gång. Vi som klarat oss så bra från allt! Nu ska jag försöka ta tag i håret, sen får vi se om vi kanske går ut en sväng när J vaknar. Hon älskar ju att vara ute och gå.

Jag fick hem tyget igår, som jag ska klä stolar med..våra 4 stolar till de runda glasbordet. Det blir nog kanonbra. Jag ska även använda det till kuddfodral och duk om det räcker, men det tror jag. Det var en rejäl bit.

Btw, så kommer nya vagnen nästa vecka. Tisdag eller onsdag ;o) Gött å slippa tänka på det sen när man ska iväg någonstans..

Nu fönen..

Joline på Jula igår!

Publicerat 2011-01-27 10:36:35 | i kategori Videoklipp
0 kommentarer

Onsdag sent..

Publicerat 2011-01-27 01:09:08 | i kategori
2 kommentarer

Nu är klockan för mycket för att jag ska sitta här, egentligen! Men ni känner väl mig? ;o) Det är ju inget konstigt alls längre.. Den här dagen sprang iväg den oxå.. utan problem! Jag sitter just nu och kikar lite på polarn o pyrets vårnyheter, finfint.. jag längtar efter vår och värme nu.. tur hemsidorna startar tidigt så man känner lite vårvibbar redan ;o) hehe.

Lite nytt till minstingen..
 

 

Nee nu är det dags att krypa ner, jag vill vara pigg imorgon även om vi inte har något planerat!
Liiiinda... fika??

Godmorgon fina ni!

Publicerat 2011-01-26 09:36:11 | i kategori
0 kommentarer

Jolines nya film my little ponny rullar nu, hon verkar nöjd, hon står 1 meter från tvn, varvat med att gå och sätta sig i fotöljen ;o) Mamman själv är ganska pigg idag trots mycket spring igår, skööönt! Jag går runt och väntar på mail här, hoppas det kommer snart. Resten av dagen? ingen aning än. Jag skulle vilja åka till stan en sväng, men är somsagt lite låst utan vagn. Får se hur vi gör!

Nu kaffe..kaffe..

What a day!

Publicerat 2011-01-25 23:22:12 | i kategori
1 kommentarer

Ärenden hit och dit, som det blir en lönedag för många! Men nu sitter jag ner, tar det lugnt och vi har precis avslutat en skitbra film. Har ni sett death race? jaa då måste ni oxå se death race 2, direkt! Alltså jag är inte mycket för såna filmer annars, men dessa var suveräna.

Annars då? Ganska okej. Längtar till flytten och kommande inredning, låt denna månad gå fort nu. Något annat kul, Tobbe och hans vän står just nu framför tvn, och springer som dårar.. ja det ska visst vara någon sport till kinect. Det ser jobbigt ut, men kul har dom ;o) Dansar och lever fan, som barn på nytt!

Vetnivad, jag hoppas nu att jag hittat Jolines vagn, hoppas hoppas hoppas! Då slipper vi vara låsta och kan gå promenader igen, och besöka stan när vi vill utan att bli låsa pga det. Idag fick vi låna kusin Walters vagn. Men nu hoppas jag att vagnen snart står i hallen här ;o)

Och i brevlådan idag låg brev från kommunen där vi fått erbjudande om dagis, ett av de 3 alternativen vi valt, men inte det första som hade vart det allra bästa, men vi får nog glatt tacka ja till detta. För tackar vi nej så ramlar man ur kön. attans att vi inte fick erbjudande på alternativ 1. Tänk om det kunde ligga erbjudane på alt 1 i lådan innan veckans slut. Ja det hoppas vi på!

Innan sängdags idag(nu en stund) ska jag greja lite med bloggdesignen tror jag.. Kanske!

Rör på fläsket!

Publicerat 2011-01-22 02:21:35 | i kategori
3 kommentarer

Om jag hade börjat med att skriva "lugn dag här hemma", ja då hade jag ljugit för er. Fullt upp hela dagen låter mer ärligt, sitta ner? nää! Och att min rumpa inte fått vila beror inte bara på Jolines spring och bus utan även att jag städat.

Dagen måste=dammsuga/skura golv - check! (ganska osmidigt med en 1åring i hälarna som vill va me varje cm)
Tvättberget(4maskiner) -
check!
Disken -
check!

Tillråga på det så stallde jag mig vid spisen, det låter ju inte så konstigt? vem gör inte det varje dag lixom! Men jag kände för att slippa det ettpar dagar så jag lagade inte så lite mat. Ett tag kände jag mig som en restaurangkock med världens beställning. Det blev ganska mycket på spisen(och omkring) ett tag men det redde jag ut ganska snyggt, om jag får säga det själv ;o)
12 matlådor/4 olika rätter! Nu tänker jag inte laga mat på några dagar,
så de så!

J somnade kl 19(wtf?), då tog jag mig en välbehövlig dusch, parkerade rumpan i soffan och tittade på let´s dance!
Sessan valde sen att vakna till i 2h igen vid 22(man får ju inte missa vällingen heller).. hihi!
Jag sitter fortf vaken, konstigt? nä inte så värst! Det där med att tagga ner och komma till ro på kvällen är inte min grej. Men NU är jag faktiskt ganska trött och sängen ropar... snaart!

Jag behöver banne mig inget träningskort ;o)
Men jag minns inte alltid att stretcha..

Time flies..

Publicerat 2011-01-21 02:13:41 | i kategori
2 kommentarer

När jag låg där med Joline på magen hemma i soffan, just då, det ögonblicket bilden togs så tänkte och sa jag till Tobbe; att den här tiden när hon är såhär liten och ligger på ens mage är snart förbi! I samma sekund som jag sa det tänkte jag; fast tiden går nog inte riktigt så fort som alla föräldrar säger!




Men jäklar så rätt dom hade ;o)





Mammas lilla
det är så otroligt underbart att se dig utvecklas varje dag..
Se dig lära allt mellan himmel och jord..
Från att bara ligga ner och sprattla med benen och gny till att prata, krypa, äta, gå, kramas, pussas, se att du förstår(hämtar leksaker man säger), ge oss slängpussar, vinka, busa, bära ... ... ..

De senaste hon visat oss är slängpussarna när pappa åker till jobbet, likaså vinkar.
Hon klappar mig på benet ibland när jag säger; klappa mamma! Och häromdagen sa jag; klappa mamma! och hon klättrar upp i soffan i mitt knä och klappar mig jätteförsiktigt på bröstkorgen(under halsen), mysigt.
Och igår när vi låg på täcket på golvet framför tvn och myste så sa jag det igen; då reser hon å sig och sätter sig mot mig, helt tyst och klappar mig på kinden! Det värmde såpass att jag vart tårögd och log så stort jag bara kunde, det gick inte sluta le.
Vad gör ungen då då? haha KLAPPAR HÄNDERNA(för första gången).. Då va hon ju duktig é klart!

ÄLSKADE UNGE du gör din mammas dagar varje dag, varje minut ♥

Dryg?

Publicerat 2011-01-20 01:42:51 | i kategori
0 kommentarer

Min syster skrev i sin blogg häromdagen:

"Jag är inte så kortfattad eller så.
Måste förklara så jag själv förstår för annars förstår troligen inte den jag förklarar för.
HAHA!
Jag minns min syster när vi var mindre.
Inte små. bara några år yngre än vi är nu.
Då man bråkade så mycket.
Cicci, sa alltid typ när jag skulle säga något, om hon frågat något.
Att det räckte nu, hon hade fattat!
Men jag ville, var tungen att säga hela sammanhanget.
Men det orkade/ville hon inte höra!
Haha, minns du det cicci?
Då var du allt lite dryg! =)"



Hahaha var jag dryg när jag var yngre? Det skulle jag väl inte tro? haha..

Bilder från förr!

Publicerat 2011-01-20 01:24:22 | i kategori
2 kommentarer



 

 



 

 

Det är helt galet, vilken galen och underbar tid.. Jag hade gärna velat visa er fler bilder ur arkivet såsom när jag tvingat på Tobbe mina leggings och han står och poosar, och andra galna festbilder, men jag låter nog bli det, haha!!

Onsdag!

Publicerat 2011-01-19 22:39:21 | i kategori
0 kommentarer

Ikväll somnade Joline tidigare än igår, tummen upp för 21.30 istället för 23.30! Jag tror vi behöver komma ut lite mer så hon får mer frisk luft och leka av sig mer, men ibland är det inte fullt så enkelt utan vagn. Men snart så! Och nu när inte hela trädgården är täckt av meterhög snö så är det enklare att gå ut och gunga osv igen. Det får nog bli så imorgon :o) Mamman själv behöver också sätta fläsket i gungning ;o)
T jobbar igen och ikväll njuter jag av lugnet mer än någonsin, dock jävligt tråkigt att viasat har stängt av typ alla våra kanaler *arg*. Så vi har inte ens 4an så mitt nyhetsmorgon går bort imorgon. Fast jag tror jag överlever, det händer ju ändå bara så mkt skit här i världen så vad ska man lyssna och se på det för? ;o)

Jag vill oxå säga att jag är så oerhört tacksam och glad för de underbara människor jag har omkring mig, jag känner mig lyckligt lottad att få vara i erat sällskap. Tack för att ni finns och är så snälla!


Nu åter till mina ostbågar och cola ;o)

Inte sovmorgon iallafall!

Publicerat 2011-01-19 07:30:12 | i kategori
1 kommentarer

Kvällen vart inte så värst lugn igår. Joline ville inte bara vara vaken en timme efter att hon vaknade på soffan vid 20 tiden. Utan hon valde att vara vaken med full fart till 23.30. Jaja sovmorgon tänkte jag. Men tji fick jag! kl 07 ville hon upp idag så här sitter vi nu och tittar på vakna med the voice, äter frukost och myser.
Mörka morgonar är verkligen mysigt!

Hörs senare?

Lugn kväll

Publicerat 2011-01-18 19:32:45 | i kategori
4 kommentarer


Min kväll blir så lugn som den bara kan bli..
T Jobbar, J sover här på soffan(men vaknar nog snart för att vara vaken någon timme sen sömn för natten)..
Och jag ska inte annat än slöglo på nätet och tvn heeela kvällen sen när J tar natt, fast det hade inte skadat med lite cola som pricken över i´t ;o)

Lite mer update kommer nog senare när jag sätter mig vid datorn igen!
Kram på er sålänge..

Spargrisen!

Publicerat 2011-01-18 19:27:23 | i kategori
0 kommentarer

Old pic.

Publicerat 2011-01-18 10:49:30 | i kategori
3 kommentarer

Jag fick nyss en bild av Annelie, haha!!


Skulle jag vara galen?

Lite depp

Publicerat 2011-01-16 00:34:38 | i kategori
2 kommentarer

Jag saknar min bästa vän....kameran!
:o(

Pannkakor till middag!

Publicerat 2011-01-14 16:57:33 | i kategori
3 kommentarer

Oerhört seg dag. Vaknade tidigt(07.00), somnade om på förmiddagen med J. vaknade kl 12 igen. Och nu har det rensats förråd och fyllt på skräphögen ännu mer. Men nu ska de la inte vara så mycket kvar att rensa. Lite tillkommer väl när man ska packa sen när man kommer på att "den här behöver vi ju inte". Men det underlättar ju en hel del att ha fått bort det värsta! Så nu när vi åker mot linköping, borensberg eller motala för ärenden så kommer lite skräp i taget tas med, så är man snart av med det :o)

Just nu står jag och steker pankakor till hela la familja. Emm Erik Tobbe och Joline spelar tv-spel(eller Joline kanske t o m har somnat nu?). Hon gjorde en vurpa för en liten stundsen så tårarna sprutade en stund och en blå bula i pannan blev resultatet(den första om jag inte minns fel), "den där elaka trappen som ska envisas med och dra upp henne jämt alltså" haha..
Man får absolut inte slarva med att stänga grinden, för hon är där som ett klistermärke direkt, men nu hade vi glömt det och hon skulle ha med sig en bok upp så det vart lite klumpigt. Annars utan saker så klättrar hon upp utan problem.



Jag springer här mellan raderna och vänder på pannkakorna, kanske dags att fälla ihop locket nu så det blir någon mat färdig snart ;o)

See you later..

Planera smidigheten!

Publicerat 2011-01-14 00:30:46 | i kategori
3 kommentarer

Im alive.. jag står mitt uppe i all rensning bara! Jag vill ha bort allt skräp redan nu, varför ska vi spara på det in till sista dagen innan flytt för? Vi lär nog ha att göra då ändå! Och det är ju ändå bara tonvis med skräp som bara ligger i förråd, sånt som aldrig används och sånt som bara är skrärp. Tro mig, man kan tro vi är maniska samlare på allt. Idag körde jag iväg 7 säckar till tippen(passade på när jag ändå åkte eftersom volvon rymmer massor) och ändå syns det inte bland skräppåsarna att jag tog nåt därifrån, haha!
Men somagt bäst är nog att passa på att kasta skräp såhär när man ändå åker så man sedan slipper ha en heldag bara för att köra skräp. Vi lär nog ha att göra vid flytt ändå.
Jag vill att flytten ska bli så smidig som möjligt. planerad. (Tobbe är ju ur funktion varannan vecka så tiden rinner ju iväg fortare än man tror), han har ca 1 timmes vakentid hemma den veckan han jobbar och inget elakt menat men karln är inte mycket för att planera, haha. så den biten får jag sköta nu. Inte mig emot bara det blir smidigt i slutändan.
Så allt skräp väck nu de nämsta veckorna och sedan småpacka sådant man inte behöver och sedan sista dagarna packa det sista. Då behöver vi bara hyra ett stoooort släp i ett dygn och köra 2-3 vändor.
När vi flyttade hit så räckte 2 vändor? hur i helvete gick det till,? me tanke på all skit vi nu har. Inte kan vi samlat på oss allt detta på ett år?

Någon som behöver gåstol?
Blir det fler kids i den här familjen framöver så köps ny sån. Vi kan inte hålls å spara på allt. haha!

Och en sak till..Jag söker galgar från ikea, de här färgade till barn vetni? De finns inte kvar i lkpg´s ikea.
Vi har en uppsätning med 8 st. men behöver fler. vart kan man hitta dom, eller liknande?


Jaa jag är en strukturmänniska som gärna håller koll på att allt ligger där det ska tills nästa gång jag sa ha det, Nej jag är inte pedant, men jaa jag vill ha kontrollen!

Joline i sin nya pyjamas som hon vann här ...

Publicerat 2011-01-13 22:40:18 | i kategori
0 kommentarer

dsc00237 (MMS)

Joline i sin nya pyjamas som hon vann här i bloggen :) den passade perfekt.. Tack för den!

-?kg? och värk i fötterna!

Publicerat 2011-01-12 03:10:59 | i kategori
0 kommentarer

Vad jag gör uppe? Jo det är så att bossen ringde idag och talade vänligt om att det kommer en och kollar på huset imorgon. Gaaaah, den klumpen i magen den satt där den absolut inte skulle. Jävla tur för våran nuvarande bovärd att han är den bästa annars hade han fått höra både det ena och det andra ;o) Jag var i stan, men jag var snart hemma för att städa vill jag lova!
Så, nu syns inte det värsta va?
Eftersom ingen behaga hjälpa mig så har jag slitit sen kl 17, ensam. Alla 3 våningar är väl nu godkända för visning, nästan iallafall. och nu är kl 03 snart. Asså shiiiiit(som flickorna på klitteholm säger), undra hur mycket fettförbränning det är egentligen? och hur är det möjligt att samla på sig så mycket skit? 10st sopsäckar med bara skräp och gamla kläder och då har jag ett stort vindsförråd kvar. Men där ska dom inte kolla imorgon hoppas jag!

En bra bit påväg i flyttstädandet redan på visningen av nya hyresgäster. lika bra tyckte jag när man ändå är igång, skiten ska ju ändå tas omhand om några veckor!

....Jag orkade inte sitta upp så nu ligger jag efter en dusch i renbäddad säng, varför gör man inte det oftare för? alltså inte duschar eller bäddar rent utan ligger ner i sängen oftare. Underbart! Fötterna värker, kroppen är slut och jag vet hur underbart jag kommer sova inom bara några få minuter!

Godnatt!
Påminn mig under dagen om hur
bra de va att jag utökade visningsstäd
till början på flyttstäd redan nu, när jag
imorgon när Joline väckt
mig är precis död!

Insane!

Publicerat 2011-01-09 09:58:26 | i kategori Videoklipp
0 kommentarer

Ganska exakt såhär känner jag när vi hemma diskuterar hundproblemet!


Hissgardiner

Publicerat 2011-01-08 13:42:36 | i kategori Shopping/Tips
4 kommentarer

Jag är ute efter hissgardiner i vitt. Vet ni vart man billigt hittar såna?

Sånahär enkla med 2 snören bara!
Vill ha med pinne i rullen så gardinen inte börjar hänga efter ett tag, gärna oxå detta lite tunnare lin tyg!



Det lutar åt att ha samma gardin i hela lägenheten, kan kännas tråkigt men ack så mycket man istället kan variera med innehållet på fönsterbrädorna :o)
Det är dessotom enkelt, stilrent, och man slipper gardin som hänger ner vid golven.
Det är ganska djupa fönster i lägenheten så jag tror det blir snyggt.

Så eftersom det blir att köpa 6st gardiner så vill jag hitta så billigt som möjligt! Tips?
Tror alla fönster har samma mått.

Jag ska till lägenheten nån dag snart igen och mäta lite mer på fönster och väggar för att planera med vårat möblemang!

Nyfikna?

Publicerat 2011-01-08 10:55:00 | i kategori
4 kommentarer

 
Jaa ni ser ju hur ävermöblerat det var. När vi var där såg det ut som bilden till höger(dagbilden).
Den andra fick jag mailad till mig, så den är ju fotad tidigare.
Och det är ju stor skillnad bara med aningens lite mindre grejer, haha!

Brukar man inte städa lite innan en visning?

 
  
Vardagsrummet är det enda rummet med så högt i tak.
Somsagt ser ni hur mycket grejer? man ser ju knappt golvet ;o)


Hur skulle vi kunna känna hur stot vrummet kändes när man knappt kunde gå igenom det..
Jaa flytt nalkas men inte förns om en månad för henne.. haha!

1 mars!

Publicerat 2011-01-08 10:43:20 | i kategori
0 kommentarer

Vi var iväg till lägenheten och tittade, den var fin..Nästan som jag tänkte mig den. Dock blev vi lite lite smått, inte besvikna men alltså bilderna jag fick mailade till mig såg bättre ut. FAST det är ändå jättefint tycker jag. Det är annorlunda, eftersom det är övervåning/loft! Hur mysigt som helst och helt klart enklare boende än här så jag blev inte negativt inställd till att flytta dit bara för att bilderna ljög lite.

Jag kan tänka mig att det blev annorlunda att se lägenheten bara för att bilderna var fotade på kvällen med  lampor tända. Och vi var ju så inställda på att undervåningen skulle vara som den lägenheten vi hade förut. Det var den oxå, ganska exakt fast lite mer ihoptryckt, lite smalare vardagsrum. Men det är ju för att dom placerat en trapp mitt i lägenheten.

Tobbe blev lite klyven, han hade blivit positivt inställd till att flytta dygnet innan, men han vart oxå ställd av att lägenheten var lite mindre i vrummet. Men hon som bor där hade det verkligen övermöblerat oxå. Möbler och prylar precis överallt, och mattor som täckte hela golven nästan. vilket såklart får det att kännas mindre. Och vi har absolut inte ens i närheten av så mycket prylar. Här hemma nu har vi nog inte mer än en tavla på väggarna. haha!

Det blir nog flytt!
Jag har idag ringt våran nuvarande hyresvärd och frågat om vi får säga upp den från 8 dagar tillbaka(2 månaders uppsägning här) för att datumen ska passa med inflytt i nya! Det är ok.
Jag har att göra nu, rensa rensa, så jag var iväg igår och köpte en jädra massa sopsäckar. För våra förråd här är fyllda med bara skit. vart kommer alltifrån? varför sparar man på allt? Detta ska bli den första planerade flytten som inte blir i sista sekunden så man drar med sig allt skräp oxå. Börjar jag nu att greja så slipper jag stå med flyttstäd sista kvällen.
Förhoppningsvis ska vi inte flytta på många år sen!

1 mars..

Gud vad jag älskar volvon vi har. Den tar ...

Publicerat 2011-01-07 20:58:52 | i kategori
1 kommentarer

Gud vad jag älskar volvon vi har. Den tar sig fram överallt i nästan alla väglag, förutom vid bensinstopp då, haha. Men de kan man ju knappast beskylla bilden för:) Pålitlig helt enkelt. Som en bil ska! Den dagen T överväger att sälja den så överväger jag nog att sälja honom haha! Rätt va?

Nu så!

Publicerat 2011-01-07 09:31:56 | i kategori
2 kommentarer

Vi ska alldeles strax åka iväg och kolla på lägenheten, spännande!
Stackrs T bara som för en 1-2 timmarsen somnade efter jobbet, men det gick inte att ändra tiden så det fick bli så.

Förväntansfull...


(Det kommer bli lite tomt på bilder ett tag i bloggen, jag har ingen kamera kvar men så småningom så har jag nog det igen)

Joline och Bosco!

Publicerat 2011-01-06 20:33:25 | i kategori Videoklipp
2 kommentarer

Hjäälp vad jag garvade när jag repeterade vid 1.30 flera ggr!
Vilken miiin hon gör snuttan ;o)

Ingen hänsyn till varandra!
På, över och brevid varann, gärna jättenära ;o)


Tjuvtitt

Publicerat 2011-01-06 20:07:50 | i kategori
0 kommentarer

Jag har redan idag fått en tjuvtitt på lägenheten. Fick lite bilder mailade till mig av hon som bor där nu ;o)
Jag känner mig hemma redan nu! haha..
Men bilder behöver inte alls tala sanning så vi får se imorgon!
Men jag känner en oerhörd frihet i detta..även om det inte riktigt är helt bestämt än.

Kanske känner jag mig hemma redan nu för att den från grunden är precis som den vi bodde i innan vi flyttade hit.. Sen är det ju en våning till.. eller vet inte hur man ska säga. loftvåning med rum och dusch/toa uppe.
Lyx med ett badrum/toa nere och dusch toa uppe ;o)


Anledningen att jag pratat med henne är för att jag ville veta hur hennes värme och elräkningar sett ut.
Viktigt att veta sånt innan man tackar ja till något.

Hursomhelst mitt allra största ångestmoment försvinner och det är den här karusellen med elda/ved/sotrök/pannrum/kånkande med tvätt på 3 våningar/dålig standard/svårstädat/gammalt och slitet!
Jaa det är way to much for me.. helt enkelt.

Känns bra!

Lgh

Publicerat 2011-01-06 12:04:00 | i kategori
1 kommentarer

Cicci är på lite bättre humör, mycket sitter såklart i, aldrig kul när man inte kommer överens och bråkar men jag försöker se allt positivt så kanske det iaf blir aningen bättre. Och vi är mer överens nu än innan.

Jag är spänd och nyfiken för morgondagen!
Det ska bli så kul att få se hur lägenheten jag pratat om ser ut.
Idag ringde jag till hon som bor där nu för att höra lite med värmekostnader, hur det sett ut för henne undertiden hon bott där. Det som är intressant att veta är ju hur dyraste räkningen sett ut på vintern.
på sommarn är ju den värmen nästan helt avstängd.
Och det var ungefär som jag trodde utefter förra lägenheten vi bodde i..

Hon förklarade lite i telefon hur lägenheten ser ut och det låter skitbra, hoppas det är likabra!

:o)

Toffs!

Publicerat 2011-01-05 08:22:07 | i kategori
1 kommentarer

Tidig morgon här hemma, vi var uppe kl 07. Även om det är tidigt så har vi fått ganska bra med sömn för vi sov ju redan kl 18 igår, dock vaknade vi senare på kvällen ett tag men sen har vi sovit resten av natten :o)
Joline vinkade godnatt till pappa T som kom hem från jobbet nu vid 08.
Och det är redan full rulle här. Nu röjer vi!


Satte upp en toffs på J igår ;o)



Dags att köpa lite färgglada barntoffsar tror jag ;o)


Fint va? Urtjusigt!

Jag har vunnit en tävling!

Publicerat 2011-01-04 21:40:45 | i kategori Tävlingar
0 kommentarer

Jag hade missat att jag vunnit en av Evelinas tävlingar i hennes julkalender hon hade under december månad.
Vad kuuuuul :o)

Spännande att få hem vinsten och se hur den är irl.
Den kommer nog bli jättefin på Joline!

Måndag

Publicerat 2011-01-03 14:10:50 | i kategori
0 kommentarer

Godmiddag!
Städning pågår som varje morgon/förmiddag.. less på skiten!

Får se om vi hinner ut för lite utelek innan det blir mörkt. hoppas!

Angels Wings.

Publicerat 2011-01-03 08:14:00 | i kategori Musik
0 kommentarer

Vårnyheter hem!

Publicerat 2011-01-03 00:40:39 | i kategori Shopping/Tips
1 kommentarer


 
Här och här finns dessa fina kuddfodral.

 

Här och här hittar ni dom.





Tygkorg.



Duschmatta.



Härligt bäddset, som finns i flera färger!
PRISVÄRT. 6 delar 249kr.
Jag gillade denna färg bäst.


Och nu har Cicci drömt färdigt idag. Dags att sova, förlängesen!

Vårnyheter barn!

Publicerat 2011-01-03 00:18:30 | i kategori Shopping/Tips
0 kommentarer

Dom hade väldigt mycket fint till de små också!
Och herregud listan kan bli lång med favoriter ;o)



Längre t-shirt att ha strumpbyxor under kanske? ;o)


Topp i flera färger.


Det här fina setet har Joline fast i lila.
Men jag må säga att det rosa var nog snäppet sötare ;o)

 
Vårfina mössor.




Urgulliga pyjamas-set.

Vår/sommar nyheter!

Publicerat 2011-01-02 23:59:03 | i kategori Shopping/Tips
0 kommentarer

Endel har säkert sett att jag postat två inlägg som jag sen raderat. Jag har lixom velat skriva om det och sedan ångrat mig, jaa så kan de bli ibland. Kände även att det vart lite luddigt och långt. Men, trots tråkgheter och jobbiga saker så har jag pirr i magen för att vi är på rätt sida av året nu. Jag längtar såå efter våren och värmen! 

Ni vet väl att allra bästa tiden på året är våren, då vet man med säkerhet att man har hela varma sommaren kvar och det är ändå lagom varmt såatt man slipper en massa extrakläder. Dessutom är det ju nära till ens semesterplane. Jaa man har helt enkelt allt det varma, härliga, mysiga och roliga framför sig. 
Och det ger inte direkt mindre pirr i magen i längtan mot våren när man ser alla vårnyheter här och var! Har nämligen i helgen suttit och bläddrat i de nya vår/sommar katalogerna som landade i brevlådan i torsdags.
Ellos och H&M.  Och för att inte vara så värst ovanligt så hittade några favoriter som gärna hamnar i min garderob. hihi!


Bl.a den här fina jackan.



Och den här fina klänningen/tunikan.



Och det här härliga nattlinnet.

 

Och en Mysdress/pyjamas.