Imorgon åker vi till sthlm igen för den op...

Publicerat 2012-01-31 18:08:43 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Imorgon åker vi till sthlm igen för den operationen vi väntat på.. Innan det(ikväll) ska jag försöka blogga klart om förra sjukhusvistelsen. Först var jag klyven, om jag verkligen ville dela med mig så ingående i de jag skrivit om det, iom att det inte är mig det handlar om utan Tim! Men det känns rätt nu. Det är just nu skönt om folk kan veta lite och förstå iom att resan inte är slut än! Från början tänkte jag bara skriva ytligt med nån enstaka bild därifrån.. Men jag vill ha just DET samlat på samma ställe där jag kan gå tillbaka och titta sen. Så jag väljer att visa er Tims sjukhustid de första veckorna i hans liv! Det kommer sen..

Tims svarta åk!

Publicerat 2012-01-28 00:24:17 | i kategori Tim <3
0 kommentarer


Ingen toppenbild men här är den iaf ;)

Det vet ni väl?! Att små barn får vara vak...

Publicerat 2012-01-27 22:00:40 | i kategori Vardag
0 kommentarer

mms_img-89021264 (MMS)

Det vet ni väl?! Att små barn får vara vakna såhär dags!! ;-)

Godmorgon! :-)

Publicerat 2012-01-27 10:18:38 | i kategori Vardag
0 kommentarer

mms_img-12984757 (MMS)

Godmorgon! :-)

Tim idag <3

Publicerat 2012-01-20 23:19:49 | i kategori Tim <3
0 kommentarer


Idag har den lilla mannen vart vaken lite mer..
Det är så härligt, man börjar lixom få lite kontakt med honom ;)

Operationsdatumet har anlänt och vi börjar...

Publicerat 2012-01-20 00:14:38 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Operationsdatumet har anlänt och vi börjar nu planera för veckan på sjukhuset i sthlm.. Oerhört mkt blandade känslor. Men bara vi får detta gjort nu så vi kan börja leva ordentligt sen.. Jag tycker detta är mkt mkt jobbigare än va det kan verka på mig.. Jag stänger de jobbiga känslorna å tankarna lite bakom för att försöka njuta av dagarna nu hemma också. För att orka vara en bra mamma till båda barnen. För att inte falla hejdlöst in i tankar som är sånadär förutfattade dåliga tankar. Jag menar det är ju dumt att göra tanken värre än vad verkligheten kanske inte ens blir! Jag är iaf sen igår frisk från den hemska halsbölden jag haft i över en vecka. Penicilinet jag fick i sthlm funkade inte. Men igår när det var sista penicilindagen å jag precis ringt vc för att få mer hjälp så sprack den av sig självt hemma. Å de ska ni veta, var rena befrielsen. Det var bra äckligt men värt varenda svälj jag blev tvungen att ta! Efter 5 min var halsen nästan som ny :-) haha.. Otroligt! Fråb att ha vart så dålig till att må så bra på bara några minuter!

Jag vill så gärna ha hem Tims vagn nu så m...

Publicerat 2012-01-20 00:02:55 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Jag vill så gärna ha hem Tims vagn nu så man kan komma ut lite med båda barnen. Den bara står i butiken å väntar på oss ihopsatt å klar att rullas ut från lagret.. Kan lönen komma nudå eller!? Och som ni märker har jag fortfarande inte fått tummen ur att sätta mig vid datorn å blogga ner seriöst! Jag har tid men inte haft lust alls.. Tim är en jättesnäll bebis och joline rår om honom ibland å vill gärna ha honom i sitt knä.. :-) joline är dessutom i en hysterisk period nu. Mycket nu för den lilla damen med en lillebror som också får uppnärksamhey, sthlmsresan då hon emellanåt var svårroad och vi kastades mellan olila sjukhus och rum.. Å så har hon ju passerat 2 år så det också hör till lite att testa sin mor å far.. Stackars pluttan! Hon kan verkligen bli HYSTERISK.. ;-)

Lite kort nu för att uppdatera lite. Jag o...

Publicerat 2012-01-17 19:17:15 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Lite kort nu för att uppdatera lite. Jag orkar ännu inte starta upp datorn och blogga mer ordentligt och med bilder.. Vi blev kvar i sthlm em vecka, med oss hem i torsdsgs hade vi provsvaren. Tim föddes med en väldigt ovanlig tarmsjukdom. En sjukdom sm 10-15 barn per år drabbas av. För att ta de lite från början så gick förlossningen bra, vi var hemma efter 2 dagar på bb med vad vi trodde var en frisk bebis. En natt hemms gick å det kändes skumt att han ännu inte bajsat på 3 dagar å var inte så intresserad av att äta. Så vi åkte in till linköping för att kanske få lite lavemang åt pojken. Meen väl där så följdes det med röntgen, mindre roliga besked å dagen därpå skulle vi helt plötsligt till sthlm för att man misstänkte denna sjukdom. I sthlm togs prover på måndagen(en vecka efter han fötts). Å där fick vi stanna till torsdagen då svaren kom. Undertiden har vi alltså hjälpt honom med hans behov. Här hemma likaså. Nu är vi bara hemma i väntan på operationstid som har uppskattats till 2-4 veckor. Jobbig väntan. Men lileman mår bra och är nöjd med livet. Han äter en himla massa och hade idag gått upp till sin födelsevikt igen.. Bra jobbat! Han hann ju gå ner ganska mkt i vikt iom att han inte ville äta ftån start. Det är ganska mkt mer under dessa veckor som hänt som jag vilm skriva om, vi har blivit kastade mellan olika besked och fått veta att vi lever på dessa 2 veckor.. Han är ju idag hela 2 veckor gammal vår kille <3 idag besökte vi linköpingsläkarn som kommer följa upp Tim efter operationen är gjord i sthlm. Han svarade oss bra på våra frågor om efterbehandlingar/hjälpmedel. Så först nu känner jag mig lugn i alla hemskt jobbiga tankar jag haft. Det här blir bra. Vi fixar dethär, Tim är så duktig! Dom har sagt att efter op i sthlm blir vi kvar en vecka(4-5dagar) sen åker man hem och gör sen ett återbesök i sthlm någon vecka efter. Sedan sköts uppföljningen hemma i linköping.. Det blev visst ganska långt inlägg nu. Men nu vet ni lite hur vårt läge är kring Tim! Vi är alltså hemma och mellanlandar nu i väntan, och myser med vårab nykomling <3

Allt blir inte alltid precis vad man tänkt...

Publicerat 2012-01-08 19:19:38 | i kategori Vardag
0 kommentarer

mms_img-17717064 (MMS)

Allt blir inte alltid precis vad man tänkt sig! Jag kommer uppdatera mer här för egen skull snart.. Vi är iallafall inte hemma och myser som vi hade tänkt oss efter en förlossning :-( men ljusare tider kommer.. Det vet vi även om det är jobbigt nu!

3dagar "gammal" Tim <3

Publicerat 2012-01-06 13:37:24 | i kategori Vardag
0 kommentarer

mms_img43886327 (MMS)

3dagar "gammal" Tim <3

I frukost-myset på bb <3

Publicerat 2012-01-04 08:13:14 | i kategori Vardag
0 kommentarer

mms_img-68200062 (MMS)

I frukost-myset på bb <3

Lillebror Tim är nu född. Han valde att ti...

Publicerat 2012-01-04 02:48:54 | i kategori Vardag
0 kommentarer

mms_img-69703206 (MMS)

Lillebror Tim är nu född. Han valde att titta ut den 3 januari 08.34. En väldigt bra förlossning i sina 37+2 veckor! Och en välmående liten prins på 3440g och 51cm. Vi är kvar över natten nu, och åker äntligen hem idag 4e.. Det får bli mer uppdatering i senare inlägg, nu är de ju mitt i natten och vi bör sova.. Men hur lätt är de?! Vi mår iallafall bra allihop. Ska bli så spännande sen att se jolines reaktion. Att mammas mage är borta och vi har med oss en bebis hem.. <3