2day!

Publicerat 2012-06-16 01:08:32 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Himla kul att några har hängt kvar även fast jag vart/är så off här ett tag. Jag funderar ganska ofta på att sätta mig vid datorn och blogga lite men de blir aldrig av. Om det är orken eller viljan som säger ifrån vet jag inte!

Här är vi från idag ;)

 


(Det är den där svarta tapeten i bakgrunden som ska bytas, när bovärdarna bestämmer sig för att dom har tid).
Och yees, jag har gått sådär i Oordning med frillan och resten hela dagen. ;) Stackars Elin&Sebbe och Mackan som vart här på besök ;) haha..


På riktigt så behöver jag verkligen en spark i arslet, en rejäl uppryckning inför sommaren. All inspiration att öht göra något(semestra?) är helt lost. Planerna man innan tänkte? Eller ska vi alltid vara impulsiva? Ja de e la kul det med. Men jag kan nog allt tycka att planeringen av sommaren är halva grejen ;) Thats me, och nu är den glöden borta! ... Kom tillbaka! ;)

Smile.

Publicerat 2012-06-09 08:28:18 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Idag är jag seg. Joline kom in till sovummet tiiidigt och väcktes ;)
Men konstigt nog vaknade inte Tim som då redan låg brevid.. Och han sover än. Och snart måste nog jag lägga mig en stund också för det börjar kännas nu att barnen väckt mig mellan 04 och 06 i en vecka!(bild från igår).

Sol

Publicerat 2012-06-09 08:04:55 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Ja, i Torsdags var inte vädret att klaga på så vi gick ner till affären för att fylla på med glass hemma i frysen ;)

 
 

Tidiga dagar!

Publicerat 2012-06-05 21:25:53 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Tim väckte sin mamma 04.30 idag, då var det bara att förflytta sig till soffan.. Må hända att jag kanske ser lite pigg ut på bilden, men det stämmer INTE. Klockan 8 sen fick jag be Tobbe gå upp, jag orkade inte stå upp knappt. Han har väckt mig nästan såhär tidigt några dagar nu, å det känns!

Mina älskade!

Publicerat 2012-06-05 21:00:53 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Jag struntar i nu att fotona är så kassa med skärpan.. Detta är så härliga bilder ändå


   


 

En del av hemmet!

Publicerat 2012-06-04 10:03:08 | i kategori Hem&Inredning
0 kommentarer

Det är en konst att kunna vända pannkakor! Det vet ni va?
Jag är imponerad av dom som lyckas redan vid första <3

Nog.
Men oavsett hur jag gör med bloggandet framöver så måste jag ju visa er lite av den fina nya lägenheten.
Vi börjar komma iordning lite, men en hel del kvar att få upp i sovrummen och lite här å var. Och fondväggen som var i vardagsrummet ska bort och ersättas med samma tapet som resterande 3 väggar(nästa vecka). Gillade inte alls kombinationen, sen var det så att de som bodde innan hade haft sin tv på den väggen så det var väldigt stora och många hål där så bovärden sa att om vi inte skulle ha våran tv där så skulle dom givetvis fixa till det. Och eftersom hålen täcker ca 4 våder så frågade jag om dom inte kunde ta hela väggen då istället och att jag får min önskan igenom med tapetval. Annars gällande tapeter så var ALLT i min smak precis som det är. Så här kommer iallafall ettpar bilder jag tog häromdagen :)
Lägenheten är ju nästan totalrenoverad, men lite stör det mig allt att när dom va igång och renoverade hela lägenheten så behövde dom väl inte sluta vid tröskeln till badrummet ;) fast det är ingen låg standard på badrummet så heller men sämre än resten av lägenheten. Jaja man kan la fan inte få allt ;P
Tänka sig att vi människor aldrig är nöjda va?! haha.

Jodå jag är jättenöjd(badrummet kan man säkert fixa sen) hahaha!

  

3 januari ->

Publicerat 2012-06-04 00:24:31 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Tro det eller ej men jag lever.
Och oavsett ni gillar det eller ej så vet jag inte längre om jag vill blogga. Jag trivdes som fisken i vattnet med det förut, det var en del av mig litegrann faktiskt. Men nu längre vet jag inte. Det har hänt sååååå mycket i mitt liv sista tiden som faktiskt fått mig att tänka lite annorlunda, på mycket.
Jag vet inte om jag längre är den som gärna delar med mig av min/våran vardag såhär öppet. Jag är klyven där, för hur jag känner om det. Men samtidigt så vet jag ju ändå att det är lite jag att göra det!
Sista månaderna har jag faktiskt inte ens tänkt på bloggen, inte brytt mig om datorn, och tillochmed väldigt lite om kameran också. Det är inte jag! Har jag vart online nånstans så har det vart med mobilen(smidiga små saker de där). För, bara för att jag slutat trycka på dessa knappar så betyder ju inte det att jag kan hålla mig ifrån endel fina bloggar där ute.

Livet?
Ja, det kan plötsligt..åt båda hållen vända lika fort som en pannkaka i en stekpanna. Kaos? Ja, det kan dyka upp från ingenstans och kan ibland vara nåt av de svårare man går igenom. Ni vet, om pannkakan inte vänder sig rätt utan istället spricker längsmed stekspaden och bara ena halvan vänds, eller varför inte som den klassiska första pannkakan innan rätt värme - en kladdig jävla sörja!
Ni vet kanske det där: "Nej nu klarar jag inte mer" lika snabbt som "Jo detta klarar jag, jag är stark, jag har ju allt"..
Där, precis där har jag stått både påklädd och naken flera gånger ända sen den 3 januari i år, gällande flera saker! Hemskt.

Ovissheten är en sak för sig. inte att leka med!


Jag får se.