Inför båtresan!

Publicerat 2010-07-09 18:30:37 | i kategori

Nu såh, på hemmaplan igen efter ärenden som bvc, apotek, affärn, post, brandstation och ett besök hos svärmor. Där bjöds vi på fika som Mats bakat, jordgubbspaj. himla gott. Pajbotten, vaniljmousse, svartvinbärsgelé och jodgubbar.. Så jag tror man säger jordgubbspaj.. ;o)
Jag uppskattar sådana stunder till max, bara sitta och vara, och umgås

Anledningen att vi vart på brandstation är för att vi lånat en flytväst till Joline, till morgondagens båtresa ;o)
Himla smidigt att bara åka dit och låna en, gratis i 2 dygn och efter 2 dygn kostar det 5 kr/dygn, en avgift som tas ut bara för att när folk har en flytväst längre än 2 dygn så blir det såklart mer slitage på västarna, då man kastar dom i och ur bilen, lägger ifrån sig dom osv, så enbart en låg avgift så för att dom ska kunna köpa nya västar när det behövs, som folket kan låna.
Som ni såg tidigare när jag bloggade från mobilen, i bilen, så hade ju paketet från buzzador kommit idag.
En sådan mellis kan väl inte passa mer perfekt än imorgon på våran båtresa!? Kanon!

Vi var ju även in på apoteket för att köpa på oss solskyddsfaktor till minstingen, kommer nog behövas rejält imorgon. Vi frågade på bvc om detta med solskydd till små barn under 1 år. och numera kan man använda solskydd på mindre barn, för bara nåt år sen va det nåt i skydden som inte var bra för så små barns hud. Men dom rek Bamse 50. så den blev det. 129kr på apoteket.


 

 

Just nu sover Joline i vagnen här brevid och jag sitter och funderar över imorgon, det är endel att tänka på när man har en liten med sig i båt.
Ifall det blir föör hett av solen, för blåsigt, tunna eller tjocka kläder, kläder som täcker så hon inte blir bränd osv. Svårt att kombinera det där på bästa sätt, men det ska vi nog lösa.
Och fika/mat om nåt sånt ska med kanske?

Säger det idag igen, glöm inte dricka mycket i värmen!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: