Linköping!

Publicerat 2013-02-28 21:00:38 | i kategori
0 kommentarer

Igår åkte jag och Joline ensamma till Linköping i VÅRsolen <3 lite pop och såklart leksaksaffären.. Och jag gjorde även ett litet frest att försöka hitta ettpar nya skor till mig själv men nä. Är jag kräsen? Ja! Men konstigt nog kan jag gå i mina gamla gympaskor? Jaja, jag är väl för snål att lägga pengarna på mig bara! Här provar jag ettpar converse som va nedsatta från 995 till 299kr ;)

Svag för Tulpaner!

Publicerat 2013-02-27 00:23:00 | i kategori
0 kommentarer

Vi har haft en bra dag. Joline hade också en turdag idag. en mössa dök upp i brevlådan helt oväntat. Den fick vi för att vi hade fått vnta lite längre på leverams av min tshirt.. men det hade vi ju absolut inte behövt. men så rart gjort <3 denna tjej syr sååå fina mössor!

 

 

 

Jag vann presentkort!

Publicerat 2013-02-26 23:52:00 | i kategori
0 kommentarer

 

Oh så glad jag blev när jag vaknade idag efter att ha sovit middag, och börjar med att läsa mailen och där har jag fått maill från Therese som har Liten o Tuff. Där stod det att jag vunnit presentkort på 200kr! wiie..Jag var ju med och tävlade inne hos Mansondust. kuuuul att just jag vann.

För vid tävlingstillfället så tänkte jag "äsch jag vinner aldrig ändå"  men J var på dagis och de var lugnt hemma så jag satte mig å tävlade ändå.. och så går jag å vinner.. KUL :)

tack tack tack!

 

Måndag och sol :)

Publicerat 2013-02-25 12:32:27 | i kategori
0 kommentarer

Kidsen och jag är påväg ut för att slänga in berget med tvätt i tvättstugan, gräva i snön och posta paket :) och jag gråter inte för att solen är framme.
Man ser ju lite av gräsmattan idag tillochmed, vårfeelings!

Idag lördag!

Publicerat 2013-02-24 00:42:28 | i kategori
0 kommentarer

När vi skjutsat pappa T imorse så for vi till biblioteket jag och barna. Uppskattat av dem båda faktiskt. Lekträd att krypa in i och massa böcker att välta, och så en liten runda på stan efter önskemål leksaksaffär(Jolines) och lindex(mitt).
Ikväll har vi kollat melodifestivalen och blivit sminkade :)

Igår fredag!

Publicerat 2013-02-24 00:34:37 | i kategori
0 kommentarer

De va på tiden att åka till Polarn o pyret å hämta hem våran lilla vovven som en vecka suttit vid kassan och vaktat hos dom ;) så fredagen spenderade jag och Tim lite tid i grannstaden medans Joline var med sin kusin m fam på kolmården :) där i Tims knä ser ni vovven.
Och hur fin va inte den där tunikan som jag sprang på inne på Lindex? Såå fin, men den a gången följde den inte med hem ;)

Vårens skalkläder!

Publicerat 2013-02-22 01:05:00 | i kategori
1 kommentarer

I år provar vi skalkläderna från Polarn o pyret. Jag hoppas dom är bra, men det känns lovande :)
Har ni några tips på bra fleecekläder att ha under? Kravet är att dem ska vara MJUKA, alltså inte som polarns WS! :)

Leverans inom ett dygn!

Publicerat 2013-02-21 21:51:38 | i kategori Vardag
0 kommentarer

 
 
 
Idag kom den fina fina leveransen från Oii. Snacka om snabb leverans. Jag la ordernn igår vid 15 och idag vid 12 ringde brevbäraren på dörren :) DET gillar jag! Tyvärr var tröjan jag beställde till Joline en storlek för stor men efter ettpar bytesmail senare så är en ny påväg hem i rätt storlek och kommer redan imorgon. Det här med fri frakt och fria returer är ju guld värt ♥. och ervicen de tillgodoser sina kunder är utan tvekan bäst!

Just nu!

Publicerat 2013-02-21 11:09:48 | i kategori
0 kommentarer

En lugn och skön torsdags förmiddag här hos oss! Pyjamas fram till lunch och barnprogram på tvn ;)

Onsdag 20e februari!

Publicerat 2013-02-21 02:33:19 | i kategori
0 kommentarer

Efter endast 3h sömn(för mig) natten innan så var det dags för förskolan för Joline. När vi lämnat en glad tjej där så åkte jag och Tim till icamaxi för att handla.. Det blev ett gäng påsar så de va tungt att bära både 11kg (sovande) barn, och mat från bilen och in.. Men det gick! Här nedan är bild på T när vi precis är hemkommna :)
och nu sitter jag ju vaken inatt igen.. Vad är det med mig å vakna nätter? Barna sover ju! Hehe. Lugn och ro kallas det kanske? ;)

Vårens me&i

Publicerat 2013-02-21 02:25:02 | i kategori
0 kommentarer

Nu kan sommaren komma! Jag är såå nöjd med våra köp som kom i måndags :) amehn kolla in barnas outfits.. Läckert!

Vad är mer passande än VÅRNYHETER till barnen från Oii :)

Publicerat 2013-02-21 00:25:00 | i kategori Vardag
0 kommentarer

Efter lite uppehåll så kör vi igång igen.. Våren och sommaren är ju inte så långt bort som de vissa dagar kan kännas. Right? ;)
Snön och slask kan ju få en att bli mindre pepp och tro att man snart går med shorts och solbrillor. Jag tror inte alls att jag är ensam om att känna så. Men det som får mig att verkligen känna att värmen inte är så långt bort är ju verklgen alla vårens nyheter på webshoppar, inte sitter jag och tittar ut samtidigt som jag nätshoppar ;)
Jag blir så glad av att se bilderna på ljusa fräscha kläder överallt.. Vilken är din favvo färg på våren? Min är utan tvekan TURKOS året om, men Rosa igger varmt om hjärtat också. Är detta för att jag har en son och en dotter!? No no..  Både jag, sonen och dottern har kläder av båda färger :)
 
 
Ikväll, igår och förra veckan har jag spanat in vårens nyheter hos Oii Design som säljer barnkläder 0-12år bl. a från Rockefella, Nova star, Molo och många fler.. Såå härliga färger och såå tuffa kläder. Endel plagg mer favoriter än andra. Här nedan är ettpar av mina favoriter från NOVA STARs vårnyheter som Oii säljer. Det rosa är hemklickat redan ofcourse! Wct i all ära..
 
Dom har nu fri frakt, 30 dagars öppet köp, och hur bra service som helst. Då är det kul att handla :)
kika in ni med. Klicka på bilden eller respektive märke för att komma dit..
 
 
 
Nu är det filmtajm här hemma. "The Impossible"