Bada, bada, bada! (Jolines första bad ute)

Publicerat 2010-06-29 17:52:31 | i kategori Joline
3 kommentarer

Jag mår myyyycket bättre idag! Och jag hoppas det håller sig så så jag sakta men säkert blir helt återställd. Idag kan jag prata och äta, så vi har nyss smarrat fruktcoktail(stavas?), glss och grädde ;oP Tidigare var vi inne i stan och fixade lite ärenden såsom banken, försäkringskassan och lindex. Och innan vi åkte hem så blev det en sväng till borenshult för att äta glass.

Här hemma efter stadsbesöket har vi ätit mat, vart ute, legat på filt(täcke) i gräset och Joline har badat i sin hellokitty pool för första gången.
Nu väntar hela familjen på att Joline ska vakna så vi kan åka till strandbadet i borensberg. Se om jag kanske oxå iaf går i med fötterna nu när jag mår bättre, men lite riskabelt är det  nog att bada helt så det får jag låta bli ett tag till.. iaf tills jag ätit upp hela medicinkuren(6dagar till).


  

  


Några bilder från igår oxå när vi var först i Vinberga, och sedan svarthäll.
Det var inte så barnvänligt i vinberga upptäckte vi direkt, det är ju bara backe ner till vattnet så jag och Joline hade ingenstans att ta vägen så då åkte vi till svarthäll istället med fika å götta oss..

 
Solstolen mitt i backen, enda stället det var skugga bland alla trän..


svarthäll var bättre :o)Nu far vi till strandbadet!!!

Det dröjde inte många minuter:) jag tror j...

Publicerat 2010-06-28 08:37:02 | i kategori
1 kommentarer

bild0045 (MMS)

Det dröjde inte många minuter:) jag tror jag bär med henne upp och passar på att sova någon timme till jag oxå..

Godmorgon! Jag mår fortfarande mycket bätt...

Publicerat 2010-06-28 08:30:28 | i kategori
0 kommentarer

bild0044 (MMS)

Godmorgon! Jag mår fortfarande mycket bättre, som igårkväll. Jag har kunnat äta en ordentlig frukost.. Och gud vad jag tycker det är skönt att kunna va uppe såhär tidigt med joline:) just nu sitter vi ute på trappen. Tror det är dags för joline att sova en liten stund till..så de får bli att gå en liten promenad här på grusvägen nu snart tror jag:) hoppas ni har en bra dag oxå.. Jag är överlycklig som börjar må bättre:)

Bättre?

Publicerat 2010-06-28 02:13:33 | i kategori
0 kommentarer

Det här är verkligen nåt av det jobbigaste jag vart med om. likvärdigt smärtan vid njurstensfallet jag hade, värre än förra gången jag hade halsböld, och definitivt inget jag någonsinn vill vara med om igen!
Jag har i perioder trott att jag ska lägga av i brist på ork. fyy!

Jag har haft febertoppar ettpar ggr och när dom dykt upp så har jag både gungat fram och tillbaka, gråtit, skrattat, andats fort och bara hoppats på att tiden ska gå fortare så att denna sjuktid snart är över!
Idag när jag fick den andra febertoppen så sa jag till Tobbe att jag ger upp och att vi skulle åka in och skära hål på bölden, men sen somnade jag på gräsmattan med täcke och kudde och sov masssssa timmar.

Men nu ikväll må jag säga att det känns bättre, jag börjar känna mig rikitgt kry om man jämför med hur jag mådde mitt på dagen idag. Jag är inte jättetrött och jag har inte jätteont! Kanske börjar medicinen verka nu?

Enda anledningen att jag själv inte tjatar på läkarna att ta hål på den är för att jag inte vet hur garanterat det är. alltså om den med säkerhet försvinner helt, eller om den lätt kan komma upp efter ettpar dagar igen. Lixom det är ju besvärligt att göra själva snittet oxå. som jag förstått de, det ska bedövas med flera bedövningssrutor bak i halsen, sedan med skalpell skäras ett 7mm snitt osv osv.. njaa inte så sugen på det. Men OM det är lika ont imorn som jag haft idag(om detta nu ikväll bara är tillfälligt att jag mår bättre) så tänker jag se till att de punkterar den.
Jag orkar inte ha så ont mer, och bara det att inte kunna varken äta eller dricka just för att det gör så oerhört ont att svälja. usch!

Nog om detta för en stund, hoppas det fortsätter på bättringsvägen nu!


Onsdags!


Fredags. Joline fick sin hellokittypool :o)

 Detta blev våran midsommarmat.. Vi tog potatis och sill dagen innan(och idag) istället.. ;oPJag fotade igårkväll.Jag fotade idag.


Upp i de blå ;o)


Vindkraftverket inte alls så stort ;oP


Bild från utelek förut idag!
Jag tog nämligen med mig sjuksängen ut på gräsmattan, alla täcken och kuddar fick följa med ;o)

Står still..

Publicerat 2010-06-26 20:01:07 | i kategori
0 kommentarer

Det går inget vidare här med att bli frisk!
Order från läkaren idag på besöket var att avvakta, för det har varken blitt bättre eller sämre. Kan ha vart lite för kort tid för uppföljning(ett halvt dygn) så jag ska tillbaka imorn igen kl 9.45 igen.
Eftersom en sånhär halsböld växer sig stor så snabbt så är det jätteviktigt att man vet vart den tar vägen, därav så många besök! Imorse kändes det oförändrat, men under dagen vart jag så dålig att jag sa; jag dör av det här!
Jag var helt väck och DÅ var en såndär mardrömstanke: att jag är inte ens kapabel att ta hand om Joline!

Men hon har världens bästa pappa som såklart sköter det likabra! Så idag har jag legt i sängen hela dagen nästan medans Tobbe och Joline har lekt och städat!
Nu är jag piggare igen och orkar vara uppe, antar att jag fick en släng av feber under dagen, för innan har jag vart pigg och orkat vara uppe även fast jag haft skitont i halsen.

DENNA HALSBÖLD ÖNSKAR JAG INTE ENS MIN VÄRSTA FIENDE! Det är hemskt!
Nästan så jag önskar den blir värre nu så dom kan skära hål på den. så allt bara släpper.
Men den va inte mogen för de än så bara hoppas den lägger sig!


Uppdaterar lite mer senare med bilder från dagarna!
Joline har sovit i 2h nu så det är dags att väcka henne nu så hon kan sova ikväll sen, vilket nog kommer bli senare än 21 idag..just eftersom hon sovit nu!

Vad fan var det jag sa!!!!!!

Publicerat 2010-06-25 21:56:33 | i kategori
0 kommentarer

Jag blir så himla arg på delar av sjukvården :o(

Det börjar med att dom igår (när jag haft ont i ett dygn) tveksamt tar in mig på en koll på vårdcentralen. Men just pga av att jag tidigare haft en halsböld så fick jag komma dit igår, annars tyckte dom inte det var tillräckligt akut. Men iaf, kom dit igår och dom sa att det inte syns några tecken på halsfluss ÄN, och nämnde heller inget om någon halsböld.. Bara invänta at halsflussen bryter ut tänkte jag då!

Men idag har smärtan bara blivit värre, och jag har haft svårare att prata så jag bestämde mig för att ringa in, som jag sa tidigare så fick jag en tid på jourcentralen nu ikväll. Där har jag nu vart, med svar att jag har en HALSBÖLD, som jag SÅKLART fick en dunderkur för DIREKT, en bredare behandling än penicilin tillochmed!
Men eftersom jag haft detta i 2 dygn nu så har den ju hunnit växa endel, så jag fick även en tid imorgon förmiddag för uppföljning. Så har det inte blivit bättre till då så måste den skäras upp.
Herregud kunde dom inte på vårdcentrale i bbg ha sett och talat om att det var en halsböld då??? Så hade det kanske gått snabbare att behandla. Eller iaf sett att det nog var en på g..
Fyyyfaaan!

Jag har inte mycket till övers för dom längre och jag funderar på att byta vårdcentral.

Ni kan ju tänka er vilken dunderkur det är jag fått om det redan imorgon förmiddag ska ha lagt sig lite!
Och då kanske ni oxå förstår att dessa haösbölder växer VÄLDIGT FORT! Så det var mer än tur att jag ringde idag.. KANSKE KANSKE klarar jag mig från att skära upp den!

Underbart. mmmvisst!

Publicerat 2010-06-25 19:12:17 | i kategori
0 kommentarer

Här råder fortfarande sjukstuga.. Jag fick ingen penicilin igår. Det visade inget mer än att jag var svullen i halsen :o(
När någon kommer och har så ont kan man väl tycka att DET räcker, eller??
Jaja.. Nu idag är det iaf mycket värre så nyss gav jag upp att gå runt här å bara vänta på att de ska bryta ut ännumer så man får medicin, så jag ringde till 1177 där dom gav mig en tid till jourcentralen, så 20.45 ska jag vara där!
Kul midsommar va? UNDERBART!

If You're Going Through Hell

Publicerat 2010-06-25 19:06:59 | i kategori Musik
0 kommentarer


Rodney AtkinsEn bra bit ur texten!

If you're going through hell
Keep on going, don't slow down
If you're scared, don't show it
You might get out
Before the devil even knows you're there

Well I been deep down in that darkness
I been down to my last match
Felt a hundred different demons
Breathing fire down my back
And I knew that if I stumbled
I'd fall right into the trap that they were laying, yeah

....

Yeah, If you're going through hell
Keep on moving, face that fire
Walk right through it
You might get out
Before the devil even knows you're there

Ja de undrar jag oxå?

Publicerat 2010-06-24 21:56:47 | i kategori
0 kommentarer

Lever han tro?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab

Vill tillägga oxå så ingen tror annat; ...

Publicerat 2010-06-24 00:32:11 | i kategori
0 kommentarer

Vill tillägga oxå så ingen tror annat; jaa självklart tar tobbe alltid lika mycket hand om joline. Det jag menar är den där tanken att JAG inte kan, det gör mig livrädd. Det är en fruktansvärt jobbig tanke. Idag har jag fortf orkat somvanligt men ikväll har jag snabbt blivit sämre. Jag hoppas jag vaknar imorgon och allt är borta! Nu ska jag försöka sova...

Bad day!

Publicerat 2010-06-24 00:09:05 | i kategori
2 kommentarer

Ingen bra dag alls .. kasst humör och

... på bara en dag blev man snabbt jättesjuk, bläää!


Jag är sällan sjuk men när jag väl blir det så blir det REJÄLT, och fy fan vad jag mår skit just nu!
Halsfluss/halsböld eller urinvägsinfektion är det jag råkar ut för när jag blir dålig, och nu är det halsens tur.
Blir att ringa för kontroll och penicilin imorgon!
Det gör så oerhört ont i halsen, käken och hela huvet.. Och vad gör dessa ynka panodil då? INGENTING!!

Får jag ingen penicilin direkt då dööör jag!
Eller minst sagt blir riktigt förbannad, för dom försöker alltid skicka hem mig med svaret; att dom inte kan se att det är halsfluss än! Men JAG VET hur det känns att ha det och varje gång har jag åkt tillbaka en dag senare och visst haft halsfluss..

Bara man fått i sig första tableten av penicilin så känns allt bättre(inte för att den verkat för det händer ju inget på första dosen, utan för att man vet att det snart kommer kännas lite bättre) för jäklar vad penicilin gör susen!
Och att det snart ska kännas lite bättre e de enda man önskar när det gör såhär ont!

Förra gången jag vart sjuk med halsont så hade jag både halsfluss och en dum halsböld(2 årsen) och första gången med halsböld. Då var det extremt.
Då fick Tobbe nästan bära mig ner för trappor och uppför trappor för att på sena kvällen ta oss till jourcentralen. Och väl där ber dom mig tala om vad det är för fel, fast jag inte kan säga ett ljud, helt förstörd, 40graders feber och jaa helt väck ska dom ändå ha ur mig nåt.
Fick sen komma in(när Tobbe hade sagt vad det var för fel), och väl där höll dom på att nästan skicka hem mig utan medicin, men icke.. Penicilin skulle med hem och så blev det!

Likaså den här gången om dom får för sig att säga annat!

En sak till: Jag har alltid vart livrädd för att bli sjuk sen Joline kom till världen..
Lixom "hur ska jag ta hand om mitt barn när jag blir sjuk!?" (då jag vet att när jag väl blir det så BLIR jag det REJÄLT..

Uuusch det här är inget kul alls!
Hur ska jag kunna somna? och om jag lyckas somna, hur jäkla ont ska jag ha när jag vaknar igen?.. usch!

Underbara sol/dag ♥

Publicerat 2010-06-22 23:22:59 | i kategori
1 kommentarer

Såhär fina dagar så sviker man bloggen lite, med all rätt, tycker jag!
Varför inte passa på att njuta när solen tittar fram så fint som idag lixom ;o) Vi har vart ute nästintill hela dagen, underbart ♥
En sväng till stan blev det oxå för att gå till försäkringskassan och lite så, nu råder pappaledighet här hemma istället ;o) Jag hoppas det blir lika fint imorgon.


 
Emm och Joline idag ;o)


Tobbe idag ;o)
(han är inte medveten om att jag fotade, han sitter å pratar med J som ligger på filt i gräset)


 
Joline igår måndag ♥


 
Spelkväll i söndags, Annelie tog med sig sitt wii(Annelie, Tobbe, Emm, Erik).

 
Erik och Tobbe.


Nu ska jag fortsätta VRÄKA i mig leksands knäckebröd, herregud vad det är gott och det går inte sluta äta, haha!

Buggan tillsalu!

Publicerat 2010-06-21 15:47:45 | i kategori
5 kommentarer


Skriv i ett mail om du är intresserad, mailadress hittar du uppe i droppmenyn ;o)
Bilder fred - sönd!

Publicerat 2010-06-20 18:31:14 | i kategori Joline
2 kommentarer


Fredagskväll - Grötdags!

 
Lördagsmorse - Full fart kl 08.

 
Lördags - Middagsnap!


Lördagskväll - Tobbe fotar!

 
Idag, äter makaroner :o)


Idag - Utelek!


Idag.

 
Sååå dutti ;o)

Tävling - Kotteshoppen

Publicerat 2010-06-19 00:42:03 | i kategori Tävlingar
0 kommentarer


Jag tävlar om ett par valfria Crocs Kids från Kotteshoppen!
Delta hos
Agnes du också!

Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 2 juli klockan 21:00!

Tävling - villervalla

Publicerat 2010-06-18 22:33:34 | i kategori Tävlingar
0 kommentarer


Jag tävlar om en stjärntröja/body från Villervalla i Alicesmammas blogg.
Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas 26 juni klockan 21:00, och vinnaren utses genom lottning.

Bilder från dagen.

Publicerat 2010-06-17 22:49:14 | i kategori
4 kommentarer

Dagen har gått i ett, och minst lika fort som de flesta dagar! På förmiddagen åkte vi en sväng till Jolines farmor på lite kaffe. Sen åkte vi fort som tusan ner till granngården för att köpa jordgubbar då vi såg att dom börjat säljas nu. Att dom såg goda ut såg ni ju i tidigare inlägg, och kan bara tilläga att dom var goda oxå! Och när vi ändå var där så gick vi in hos min pappa en sväng som stod ute och plockade ihop skräp som han skulle köra till tippen, han bor precis brevid jordgubbsförsäljningen (vi har väl 1km bort dit ca).
Resten av dagen har njutits både i solen, och på filt i skuggan. Och sen har jag ju börjat städa lite oxå, fick en städkick men den gick snart över, så; myycket kvar innan det är klart(jaaag oooorrrkaaaaar iiiiinte) Vi bor för stort!!! blää känner jag bara ibland.


 
Hos farmor Marianne.

 
Ute hemma.

 

 
Staketet.


Jag känner mig inte nöjd med headern så jag ska nog sätta mig och knåpa ihop en ny!

Och imorgon vill jag sååå gärna åka och köpa blommor, till alla våra fönster. Herregud vi har bott här sen november och har inte en enda blomma inne.. Jag som älskar blommor, det borde ha vart de första som flytta in här, men men! Som alltid; det blir aldrig av!
Det är verkligen FEL dag att bege sig in till stan imorn(vätternrundan). Men vi måste ändå mitt in i city(försäkringskassan) så då kan vi ju lika gärna svänga förbi Mblommor efter!

Städning pågår!

Publicerat 2010-06-17 18:39:26 | i kategori
1 kommentarer

Så lite mer update blir det senare ikväll..

Såndär TRÅKIG städning som man inte gör dagligen(skåp,kyl,rensa osv)
Nu tänker ni; en sånhär fin dag ska man ju vara ute!
-Mmm det är ju riktigt, men jag fick en såndär städkick mitt i fikat förut, haha!

Årets första svenska ♥

Publicerat 2010-06-17 15:50:47 | i kategori
1 kommentarer

Mmmmmmmm...granngården har dom allra godaste ♥ 

Jag säger som förra året, JAG SKULLE KUNNA LEVA PÅ DETTA!!
Tror det var den 22a juni förra året som vi åt första gubbarna..

Såklart har kameran vart med idag ♥

Publicerat 2010-06-16 23:47:14 | i kategori
0 kommentarer

Dagen började kl 06.15 för oss idag. Och när jag kom upp var kaffet klart så Tobbe var alltså uppe innan oss(varför vet jag inte?). Först välling sen ut på trappen med kaffe.. och det var VARMT ute redan kl 07. Så jag satt ute i morgon-sol-värmen kl 07 och drack mitt kaffe, hur underbart är inte det då!? lovely

Sen har dagen rullat på. fortare än man hann blinka skulle jag vilja påstå (JA, jag och Joline sov en stund på förmiddagen idag oxå ;oP). Hyresvärden och Tobbe har byggt staket på framsidan av våran trädgård (bilder imorgon), sen har Tobbe oxå slagit ihjäl ettpar timmar i garaget medans jag och lilla J har vart både ute, inne, uppe och nere, hehe!

Vadstena for vi en sväng till klockan 18 för att kolla på bilarna och som alla andra, ge sig in bland allt folk. Underbart väder, mycket folk och bara helskön stämning. Kvällen kunde inte avslutas bättre än så denna fina onsdag! Vadstena är såå fint, jag skulle lätt kunna tänka mig att bo där, verkligen!
Innan vi åkte hem från Vadstena så svängde vi in hos Jolines farmor en sväng på kaffe och kvällsmacka. Och sen när vi kom hem så somnade Joline innan jag hann säga godnatt, Jag hann inte ens ta på henne pyjamasen ;oP Mycket intryck en sånhär dag!Ute klockan 07 imorse, superfint väder ♥


Staketbygge (Tobbe och hyresvärden).

 


På gräsmattan medans killarna arbetar ;o)
(övar på krypandet, fast det verkar som hon ska upp på fötterna och krypgå istället för att krypa på knäna)


Jag innan vadstena!
 
Vagnprommis i vadstena :o)


Vadstena slott!

This day so far ..

Publicerat 2010-06-15 15:55:53 | i kategori
3 kommentarer

Joline och Jag vaknade kl 07 idag, då gick vi upp och åt frukost men en timme senare var vi trötta och somnade om. Sen vaknade jag klockan 11(?) typ. Och då ligger jag själv i sängen!? Både Joline och Tobbe va borta.
När jag sen kommer ner så sitter dom ute på trappen, dricker kaffe och pratar :o)
Då ska jag nämna att Tobbe har hängt tvätt, lagt i en ny maskin tvätt, plockat i och ur diskmaskinen.. och t o m bytt en nr 2 blöja. haha! Jag är imponerad.. oftast jag som sköter både tvätt och disk, om jag inte ber honom!

Det var underbart att få sova ostört några timmar extra på morgonen/förmiddagen(första gången) ♥
Annars har det alltid vart något som stört. Exempel; att när Tobbe tar J på morgonen så har jag inte kunnat somna om igen för jag är så van att alltid gå upp när hon vaknar, eller så har han vart sjuk, eller så har han jobbat, eller så ... osv osv. Men idag, yiieeyy ♥

Nu
på eftermiddagen har Tobbe vart i garaget, och jag och Joline har hunnit med en liten kort promenad. Såklart hade jag kameran med mig! Vad annars?!
Tävling - Bonde of sweden

Publicerat 2010-06-15 00:33:36 | i kategori Tävlingar
2 kommentarer


”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett Prinsessa eller Prinspall från Bonde of Sweden, tävla HÄR du också!”

Presentkort - komin varberg

Publicerat 2010-06-15 00:10:28 | i kategori Tävlingar
0 kommentarer


Tävla hos Diana om ett presentkort på 300 kr hos Komin Varberg.
Tävlingen avslutas den 23 juni. Lycka till!

Tävling - designbolaget

Publicerat 2010-06-14 23:38:40 | i kategori Tävlingar
0 kommentarer


Jag tävlar om en Mr Uggly-sparbössa i valfri färg från DESIGN-BOLAGET!
Delta hos
Agnes du också!

 Tävlingen varar i 2 veckor och avslutas fredagen den 25 juni klockan 21:00!

Tävling - laptopfodral

Publicerat 2010-06-14 23:17:00 | i kategori Tävlingar
0 kommentarer


Jag deltar i en tävling hos Emma-Lou där jag kan vinna ett valfritt laptopfodral. Tävlingen som sponsras av www.laptop-skydd.se/ finns här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-laptopfodral/

 Du har på dig fram till den 20 juni klockan 20:00 att tävla.

Jag ♥ min kamera!

Publicerat 2010-06-14 22:16:25 | i kategori Jag fotar
0 kommentarer

Joline från dagen ♥

 
Full av bus!
Jag fotat!

Att så ointressanta bilder kan bli så intressanta
That´s why i love my camera!!

Jag menar hundkex är inget som annars drar mina ögon till sig, men bilden är fin!

Bilen

Publicerat 2010-06-14 21:44:50 | i kategori
0 kommentarer

Tobbe har ansträngt sig och både polerat och tvättat bilen ;o)
(hittade bilderna i kameran nu när jag skulle lägga in mina bilder) haha..

Antar att han här visar att det t o m går att spegla sig i lacken på bilen nu efter hans arbete, haha!
(jaa ni ser ju molnen bakom honom)

Undra om han vill visa vilket bra jobb han gjort, eller om han smyger med att han älskar min kamera lika mkt som jag , haha!!

Hursom, han är både duktig och FÅR älska min kamera ;oPHär har han oxå fotat!

Bilder

Publicerat 2010-06-14 08:00:38 | i kategori
1 kommentarer

Såhär ser det ut hemma just nu ;o)
Från igår;
Godmorgon, ny vecka!

Publicerat 2010-06-14 07:27:27 | i kategori
0 kommentarer

Idag är mamman mer utvilad för idag ville J sova en timme längre! Men hade jag inte vart utvilad idag så hade jag som alla andra tidigare dagar nu senaste tiden, fått skylla mig själv. Eftersom jag kommit i säng så sent. Jag vet ju lixom om när jag går och lägger mig kl 01-02 att lilla J är morgonpigg ;oP
Det jag tycker är lite jobbigt är när hon visar sig skittrött och gnuggar i ögonon och smågnäller, men ändå vägrar somna! Numera testar jag bara en gång om det är "somnaomdags" annars får det väntas med, ingen idé alls att trillskas med.. Just nu ligger hon på golvet och sneglar på tvn(nyhetsmorgon).

Igår var vi sen till faster Vickan en sväng. Skönt att komma iväg lite sådär och framförallt trevligt ;o)
Jag knäppte ettpar bilder men dem får komma senare, orkar inte lägga in dom i datorn just nu!

Hoppas ni alla har en bra start på veckan!

Trött liten J.

Publicerat 2010-06-13 14:11:14 | i kategori Joline
0 kommentarer

Våran dag startade klockan 06, då var Joline hungrig så vi gick upp och fixade välling men hon var fortfarande supertrött så vi gick och la oss igen, men tösen vägrade somna trots att hon var sååå trött. Så vi var vakna till klockan 09 ungefär(med en massa bök fram och tillbaka, upp och lekte, la oss på soffan, ut med vagnen, la oss i sängen, ut med vagnen igen osv..). Men sen så somnade vi och sov ända till klockan 11.30.
Det behövde vi båda ;o) Nu är vi, eller iallafall jag utvilad. Joline sover nu igen sin middagsnap! Men efter den så hoppas vi att även hon är utvilad.

Tror det blir att åka till Jolines faster och kusin en sväng sen ;o) Såfort T är klar med de han hålls med.


 Efter lunchen, som idag vart hennes älskade lasange!


Nyssens innan hon somnade!

Godnatt!

Publicerat 2010-06-13 01:42:24 | i kategori Joline
0 kommentarer

Nu säger även resten av familjen godnatt här, Joline somnade kl 22 ♥

Saturday ♥

Publicerat 2010-06-12 23:33:04 | i kategori Joline
0 kommentarer

Det blir ett inlägg med bara bilder. Har inte så mycket annat att säga idag känner jag!


Äter själv ;oP
Kladdigt, men mycket roande .. för alla, haha!
Så duktig så min lilla tjeja!

 
 

  

Sen kväll igen!

Publicerat 2010-06-12 00:43:06 | i kategori
1 kommentarer

Nu är det kväll i detta hus. Vi kom iväg till Jolines farmor sen vid 18.30, där bjöds vi på smörgåstårta(lite firande efter att Emm slutade 9an i tisdags). Gott och trevligt!
När vi kom hem så var det rakt ner i sängen(efter välling) för lilla J. Tösabiten var såå trött. Resten av sena kvällen har vi spenderat i soffan här medans Tobbe och Bubben spelat tvspel.
Vi fick en liten souvenir av Bubben som precis kommit hem från Grekland, haha(bild längst ner).

Jag har även hunnit med att påbörja projektet av fotona(fotovägg ska de bli med olika stora ramar och foton). Ännu har vi endast ramar i en storlek, men mer ska inhandlas sen. Alla i vitt tror jag, men somsagt olika storlekar och former.
 

Och till sist våran souvenir vi fick, hehe!!

Friday!

Publicerat 2010-06-11 15:42:30 | i kategori
0 kommentarer

Ute regnar det men det struntade vi i när Joline var supertrött men inte kom till ro förut, den enda som brukar funka för att somna då är ju att ligga i vagnen ute. Vi vaknade klockan 06 imorse, då var både Joline och jag trötta men hon ville ändå inte somna om efter vällingen så vi var vakna till nyhetsmorgon till kl 09 ungefär, sen sov vi ettpar timmarn innan vi gick upp och gjorde oss till människor(dusch osv)..
Sen har vi lagat lite smidig mat (couscous sallad med skinka, rädisor, gurka, rödlök, tomat och fetaost). Och nu är även Tobbe hemma. Så tvspelet har startats för hans del.. Joline leker och Emm & Erik sitter här i soffan och slöar ;oP
Så ser våran dag ut såhär långt, tror det stod på schemat att åka till Jolines farmor senare idag ;o)


Erat minne är minst lika dåligt som mitt ;oP

Publicerat 2010-06-11 02:03:16 | i kategori
0 kommentarer

Ni glömde något!!
Klockan är 02
Och Joline somnade klockan 22.
haha..

 

Tills nu har Jag Emm och Erik suttit och kollat på en massa roliga och lite mer skrämmande klipp på nätet.
Och ätit massa godis och chips. smarr.
Imorgon är det fredag och helg ;o) niiiice!

Natti Natti..

Torsdag!

Publicerat 2010-06-10 17:45:22 | i kategori
0 kommentarer

Gokväll.. Våran dag har vart bättre än va den slutade igår, vilket jag är mycket glad över. Men problemet är inte borta ändå! Men men ingen idé att sitta å prata om det i gåtor här eller att tänka på massa tråkigheter hela tiden! Ibland vill man bara nämna att allt kanske inte är på topp och att det var väl ungefär det jag gjorde..Nog om de!

Just nu sitter Joline här brevid i sin gåstol och river ner allt i hennes armlängd som finns att riva ner, målet är duken tror jag ;oP Emm och Erik har kommit hit idag så nu har jag lite mer sällskap, Kul ;o)


 

Kväll i stugan!

Publicerat 2010-06-10 00:34:17 | i kategori
4 kommentarer

Jag har en riktig "bad day" .. Usch vad jag hatar när såna dagar kommer.. Men såklart har inte hela dagen vart på så vis(hade ju en trevlig stund med min mamma och Joline idag). Men dagen slutade inget vidare iaf :o(

Våran eftermiddag och kväll forttsattes iaf på hemmaplan. En kort promenad på 10 minuter när Joline var supertrött men hade svårt att komma till ro.. Då funkar ALLTID smattret i vagnen från grusvägen, hehe! (näe jag själv skulle inte kunna somna av det oljudet, men alla är vi olika, hehe)
Sen har de busats, ålats på golvet(tidigare videoklipp), sjungit, kramats(Joline har vart på gos humör, hehe) hon brukar lixom trycka ifrån lite sådär när man ska kramas annars och är så nyfiken på allt runtikring, men idag tog jag vara på varenda liten sekund då hon var gosig å la huvudet på min axel när jag höll i henne.. mammas lilla ♥. DET GÄLLER ATT TA VARA PÅ TIDEN ÖHT!
Jag gör ett gott försök nu att hålla humöret uppe trots tråkigheter. Och hoppas det inte blir värre humör än jag haft ikväll.
 

 

 Joline sover sen 21.30, och jag begriper verkligen inte vad jag fortfarande gör vaken??
(imorgon ska jag lägga mig samma tid som Joline, påminn mig)
Dags att sova!

Ålar sig fram!

Publicerat 2010-06-09 21:48:07 | i kategori Videoklipp
2 kommentarer

Dålig kvalité.. men måste ju visa er att hon ålar sig framåt :o)


Our Wednesday.. so far!

Publicerat 2010-06-09 14:55:54 | i kategori
1 kommentarer

Hemma igen efter en oplanerat trevlig dag med min mamma/Jolines mormor!
Mamma behövde ju sin bil till eftermiddagen, men eftersom mina planer ändrades lite så gjorde vi så att jag och J åkte in tidigare till stan så mamma kunde göra sina ärenden på fm istället, sen tog vi lunch på stan, en god kycklingsallad på ströget och sen gick vi bort till tandläkaren efter det och mamma var då med J ute i väntrummet. Och det gick hur bra som helst. Jag hörde in till rummet där jag låg i stolen hur Joline skrattade där ute.. ;o) (hon har ju vart lite känslig så utan min närhet). Det värmer såå i mammahjärtat när jag ser att det funkar när hon är med nära och kära!

Hos tandläkaren gick det bra, nu är allt avslutat efter den där hemska tandställningen jag tog bort för hmm (2 årsen? tror jag). SKÖNT!
Men dom såg där att jag nog borde ringa vanliga tandläkaren för lagning av 2 hål(som om jag inte visste det) men att gå till tandl å laga hål är ju inte bara billigt. Men nu skickade dom en remiss upp för ena hålet var ganska rejält. Så nu kommer jag inte undan! *suck* men likabra att få det gjort innan hålet är så stort att inte ens en rik människa har råd att laga!

Så idag är allt som skulle göras avklarat, men nu sitter vi här hemma utan bil :o( har hittat några bilar som vill byta in min mot sin, och såklart vill ju dom ha pengar emellan eftersom min är defekt och deras nyskattade och nybesiktigade. Och jag känner att pengar att lägga på bil är det sista vi ha råd med just nu.. Men va ska man göra när man bor på landet?? Bil är ju ett MÅSTE såhär!!
 

 Fulle rulle igen SÅKLART!

Godmorgon!

Publicerat 2010-06-09 07:58:02 | i kategori
2 kommentarer

Som varje morgon är det full fart här hemma! Inte en lugn stund som för ettpar veckorsen varje morgon då hon alltid låg på sitt fårskinn på golvet och slöade till tvn efter att hon fått välling.. hehe! Men det är ju bara bra förvisso att nån i huset är piggelin för då vaknar ju resten till oxå ;o)
Idag ska jag till tandläkaren, men får se hur de blir med den saken, för jag har inte hunnit fixa med J, och inte kan man väl ta med henne in så hon sitter i bilbarnstolen?? (visserligen går det fort hos tandl idag) men ändå!
Får se hur de blir med det. ska iaf t stan å lämna mammas bil sen, Och se om och hur jag tar mig hem! Blev lite ändrade planer på alla delar! Men men det ordnar sig!


 

 Bilderna från nu .. ;o)

Händelserik dag?

Publicerat 2010-06-08 23:25:30 | i kategori
2 kommentarer

Besök hos Joline farmor först, sedan hemåt så Joline fick mat i magen, sen åkte vi även till hennes mormor en sväng. Och lagom framme att parkera utanför min mamma så luktar bilen jätteilla.
Ut kliver jag och ser att de ryker ju från motorn, upp med motorhuven och världens moln kommer då därifrån.
Shiiiiit!!! Tänkte jag, va fan är det som händer? Ringer upp till mamma och hon kommer ut, vi konstaterar ganska snabbt att det är oljeläckage, av anledningen att det vart dåligt med olja(eller ingen olja alls i bilen) så antagligen har topblockspackningen gått.. Skitbil! Jag som trodde de va lugnt på bilfronten snart. Men nepp nu är vi nog utan bil oxå (om det är så som vi tror). Bilen står kvar i stan och jag fick låna mammas bil hem.. Men den ska tillbaka imorgon. Sen vetifan! Känns som jag har annat viktigare att bry mig om just nu så det rörde mig knappt i ryggen! men tråkigt såklart, när man bor på landet och är beroende av bil :o(

Efter vi vart hos mamma så åkte vi bara en sväng til maxi. Och Joline somnade direkt när vi kom hem och hon fått välling! Hon var lite gnällig i ettpar timmar idag innan hon somnade, så jag var säker på att hon skulle somna snabbt. Jag börjar även nästan bli säker på att det är tänder på G ;oP
Återstår att se..
 

Tisdag!

Publicerat 2010-06-08 14:33:43 | i kategori
0 kommentarer

Seg start på dagen. upp klockan 06 först, då var det vällingdags tyckte J. Sen var vi vakna till kl 09 och somnade sedan om till 11 ;oP Efter det har det vart full rulle här hemma. Lilla J har sprungit runt i gåstolen medans jag dammsugit hela huset, och efter det en dusch. Och nu sitter jag här, medans tösen sover ute i vagnen! LUUUUGN!
Vi ska om en stund iväg och tanka bilen sen åka till Jolines farmor en sväng för att låna hennes våg (vi har inte ens en badrumsvåg hemma=skam) hehe.
Vad det blir av sen och resten av dagen låter jag vara osagt för jag vet inte än ;o)


Vem där? (ouuuuiiii?)

Publicerat 2010-06-07 23:09:05 | i kategori
2 kommentarer

Dagen är nästan slut för min del. Vi har tidigare ikväll tagit oss en minipromenad i duggregnet, busat som varje dag, och gnällt..hihi. Joline har vart en gnällig dam idag. Men det får man vara. Alla har bad days, och det är precis vad jag haft de senaste dagarna.. Hon kanske tagit efter det? nääe mamman hoppas det är tänder på G ;oP

Jag måste innan jag tar natt nämna vilken underbar vän jag har! Annelie du är bäst!
Jag är sååååå tacksam för att du ställer upp på mig när jag behöver det! Tack ♥Mirror mirror ... ♥

 


Jag tror jag säger godnatt här och hoppas att jag kanske kan somna innan klockan 00.00!
Natti Natti..

Starkt tycke!

Publicerat 2010-06-07 22:44:34 | i kategori
0 kommentarer

Klickade runt bland bloggar och kom till något intressant.
En GENOMTÄNKT text av mycket bra tänkande, eller vad säger ni??
(för er som har tid över att läsa)

Klicka här

Sötaste!

Publicerat 2010-06-07 16:07:42 | i kategori Videoklipp
2 kommentarerBig mistake

Publicerat 2010-06-07 14:45:22 | i kategori
0 kommentarer

Never try this.. Gissa om jag kände mig dum när jag i en SD minneskortsläsare pillat in ett MINI SD-kort. Herregud så korkat!
Där satt den fast, och jag som bara skulle prova om det gick. Satt där som ett fån och undrade hur fan jag skulle få ut den samtidigt som jag tänkte att det gör inget jag har ju ett till(ännu mer korkad, vad har jag för nytta av mitt andra när jag inte kan sätta det i datorn för att det sitter ett annat ivägen).
Jag googlade problemet(i tanken om att här får jag väl inga svar, det är väl ingen som testat nåt så korkat, det är jag nog ensam om; att va så dum). MEN sepåfan.. Fick upp hur mkt som helst. Så fler av världens befolkning är lika korkade som jag, haha!

Om jag garvade när jag läste andras förfrågningar och svar om problemet!
Endel föreslog dammsugaren (precis de första jag tänkte på) haha. Endel skrev om att stänga av datorn och  böja till ett gem eller liknande.. Jag kliade mig i huvet å tänkte att vafan de här löser jag aldrig utan att lämna in!
Men jag testade med att vika ihop en pappersbit å höll datorn med kortläsaren neråt å pillade med pappret, NEJ den satt fast!
Sen gick jag på med Tobbes lilla steriomejsel när jag började bli frustrerad, det funkade. Fick lixom DRA ut kortet.. Och inget gick sönder ;o)

JAG GÖR ALDRIG OM DET!! haha..
Så nu vet ni det, ni behöver inte testa, det händer inget roligare än att det fastnar!! ;oP

Det lilla gör så mycket ♥

Publicerat 2010-06-07 13:23:41 | i kategori
0 kommentarer

Mina vänner vet vad jag tycker om
Detta hade Annelie med sig till mig igår när hon kom hit, gissa om jag blev glad.

Klockan 13.18

Publicerat 2010-06-07 13:18:03 | i kategori Joline
1 kommentarer

Liten hint av Jolines rum (gula fula tapeter, som snart ska bli vita).
Men jag älskar mönstret på gardinerna precis som hennes sängkläder, så de fick bli en bild på de.
Det är såå tråkigt att dom delat av ett STORT rum på mitten och satt väggen mitt på et fönster(ett stort fönster med 3 rutor). Vilket innebär stt fönstret i varje rum bara är 1 ½ ruta, skitfult.
Så det går inte hänga upp 2 panellängder.
MEN vi behöver ju båda rummen till Joline och Emm, så hur mkt jag än vill riva väggen så kan vi inte det!


Ett bad innan lunchdags.


Sen REN och GLAD ♥

Natten!

Publicerat 2010-06-07 11:09:19 | i kategori
0 kommentarer

När jag väl började bli trött inatt och skulle lägga mig tillrätta så hittade jag ingen skön sovställning. Jag höll på att bli tokig. Tillslut tog jag kudden och la mellan knäna och det skulle jag ju ha kommit på tidigare.
Samtidigt som jag låg där så bra så kunde jag ju inte på något sätt frånkomma tanken av hur mycket dessa kuddar betydde för mig sista månaden av graviditeten, som dessutom ihop med lite illamående i början är det enda lite jobbiga minnet jag har från hela graviditeten. Jag hade en kanongraviditet. Tankarna flög tillbaka rejält innan jag somnade. Underbart!

Och NEJ jag kommer heller aldrig för mitt liv glömma njurstensfallet, det var värre än smärtan under förlossningen. Tänk er själva att sitta i en bil på e4an, lång tråkig väg som ser precis likadan ut hela vägen och TRO att man ska föda(innan man lixom vet hur det känns att föda barn) och det enda man kan göra är att kolla på dom vita strecken längs vägen, knyta händerna och hoppas att man närmar sig hemma SNART. THE PAIN!
Fast jaa såklart va de inte smärtfritt att föda barn heller, MEN den smärtan var på ett helt annat sätt.


Nää nu ska jag ta mig lite kaffe!

Chester See - God Damn You're Beautiful

Publicerat 2010-06-07 02:13:17 | i kategori Musik
1 kommentarer
 

♥ The biggest part of my life ..

Publicerat 2010-06-07 01:46:56 | i kategori
1 kommentarer

.. Lilla J♥ sover sen 21.30, men jag "sitter" vaken för jag har haft MIN KÄRASTE VÄN Annelie♥ och Sanera på besök. Dom åkte nyss hem så nu har jag faktiskt lagt mig i sängen, men inte riktigt varvat ner än så datorn fick följa med upp ;o) Tänkte se om jag kanske kan hitta något kul klipp någonstans att roa mig med till jag slöat till ordentligt och kan somna gott.
Mitt humör idag har verkligen svajat, usch så tråkigt. Ena stunden har det vart väldigt ångestladdat medans jag några minuter senare vart glad och på aningen bättre humör. Knepigt, fast ändå inte. Jag vet ju vad det beror på och det är inget som är helt omöjligt att fixa till, eller det är ett MÅSTE att ordna upp! Men det är ett helt världskrig att TÄNKA PÅ just nu känner jag! usch och fy och nog om tråkigheter. Även om tråkigheter tillhör allas vardagar ibland(lixom även min) så är inte det vad min blogg är till för att presentera! Så nu tar vi bort tråkigheterna ;o)
Hoppas eran kväll vart super, och att ni sover gott!

This day so far!

Publicerat 2010-06-06 18:26:10 | i kategori
0 kommentarer

Den här dagen känns som den är väldigt kort, eller är det bara jag kanske!? för att vi sov 2 timmar i förmiddags(Joline somnade inte i vagnen ute imorse). Jaja. hur som helst så har dagen vart OK. Förutom mina jobbiga tankar om annat, som inte hör bloggen till så det är inget jag behöver skriva om här, men vi behöver bli mer ekonomiska det är en sak som är säker!
Tänk om man kunde vara ekonomiskt oberoende, fy fan va skönt. Inte överdrivet rik för det vore ju inget kul nånstans sen när man har precis allt. Men lite lagom sådär så det iaf aldrig är något man behöver tänka på.

Jaja. Våran dag har iaf vart helt ok. Vart ute och slappat i hängmattan, på gräset, i vagnen, suttit på trappen med kaffe och pratat, busat osv osv..
Lilla J sover nu efter gröten sen 15min, hon var jättegnällig. Men jag hann inte mer än sätta ner henne i vagnen å ut på grusvägen precis utanför så slockna hon. Så det blev bara en vädigt kort promenad idag.  

 

 Hoppas ni oxå haft en bra dag såhär långt!

Pose!

Publicerat 2010-06-06 12:16:51 | i kategori
0 kommentarer

Bosco trivs ute :o)


Hipphipp hurra!!

Publicerat 2010-06-06 09:04:23 | i kategori
1 kommentarer

Grattis syster på din 19-års dag!
älskar dig ♥Godmorgon!

Publicerat 2010-06-06 07:41:46 | i kategori
1 kommentarer

Vi är evigt tacksamma att vi får sova varje natt, att Joline sover hela nätter och att vi då får sova ordentligt, MEN jag skulle ha gått och lagt mig tidigare igår känner jag nu. Men det har jag bara mig själv att skylla!
Joline ligger i vagnen utanför dörren nu, hon visar sig skittrött men vill inte somna om , det är ju livsfarligt.. Men i vagnen funkar det oftast ;o) Ska väl gå å se om hon redan somnat(har fönstret öppet men det är väldigt tyst nu).

Söndag, och vad dagen har att bjuda på vet jag inte än. Men hoppas solen håller i sig iaf..
Hoppas ni har en bra start på dagen!

Ännu en sommardag slut

Publicerat 2010-06-05 23:02:26 | i kategori
0 kommentarer

Vi har haft en fin dag ute på gräsmattan på en filt. lovely! Eller vi har inte suttit där hela dagen, men den stunden minns man ju extra mycket eftersom det är mysfaktor hundra att ligga ute på en filt i halvskuggan när solen skiner och lilla J kan rulla runt bäst hon vill, utan att vi behöver se över så hon inte kommer åt dukar på bord osv, när hon kör rally med gåstolen. MEN inte riskfritt bara för att vi var ute, helt plötsligt såg vi att hon hade nåt i munnen som inte ska vara där, och när vi väl får henne att öppna munnen så ser vi att hon har tryckt in en rejäl tuss med gräs som hon låg och smaska på.. inte så nyttigt kanske. Men det är inte alltid så lätt att hinna med i svängarna ;oP
Vi har även vart på besök hos Jolines farmor och det var trevligt som alltid ;o)

Måste även berätta att det redan idag tjuvstartades med midsommar-mat, jag fullkomligt ÄLSKAR det. Svensk färskpotatis, gräddfil, gräslök, skinka, senap, och en liten liten sillbit(äter inte sill annars men till detta ett måste).

Jolines kväll avslutades med en herrans massa skratt(innan välling och sängen), Det började med att Tobbe försökte träffa en fluga med handen(på knät) och Joline som satt i gåstolen brast i asgarv. Så han slog mot knät igen för att se om det var det hon tyckte var så kul, och det VAR DET. Hon skratta så hon både satt i halsen och hickade. om och om igen. Mammahjärtat värmdes till MAX <3 
SYND nu att vi inte kan filma för det hade verkligen vart kul att visa er!
 
 

 

 

 

Godmorgon lördag! Just nu sitter jag ute p...

Publicerat 2010-06-05 08:48:44 | i kategori
2 kommentarer

bild0031 (MMS)

Godmorgon lördag! Just nu sitter jag ute på trappen med joline i vagnen.. Hon har visat sig jättetrött en bra stund. Men ville inte somna i sängen så vi gav oss ut. Det brukar funka bättre.. Och ja titta nu blundar hon visst :) hehe.. Såfort hon somnat in så bär jag upp henne till sängen.. Idag hade jag tänkt kräva en sovmorgon av tobbe men när jag vaknade till av jolines joller kl 6.30 så såg jag att tobbe behövde sova mer än jag. Han är sjuk och verkar bara bli sämre.. Såg även när jag kom ner att han vart i medicinskåpet inatt oxå. Så han får sova. Nu snart när jag bär upp joline så kan ju även jag sova en stund till..:) så mer uppdatering får bli senare ;) hoppas föresten att även ni gillade nya designen.. Kram på er sålänge!

HEL inredning sökes till 120kvm!

Publicerat 2010-06-04 10:41:22 | i kategori
1 kommentarer

Godmorgon! Nu är bloggen låst här en stund under dagen, i väntan på att nya designen ska sättas in.. :o)
Men jag skriver lite ändå så har ni nåt att läsa när den låses upp igen. får se sen när jag öppnar om den t o m blev helt öppen. Det är ett ganska svårt beslut! men men nog om de..
 Jag vill ha deeeen!  /   Nähä får väl ta nåt annat då!


Eller så väntar jag här, den kanske kommer närmre och bordet är ju gott sålänge!! hehe..
(dessa 3 bilder är från igår)


Just nu sover Joline ute i vagnen efter en himla massa spring i gåstolen här på morgonen!
Och jag sitter i soffan å mest bara ÄR.. hör nu att kaffet är klart så ska ta mig en kopp sen är det städ på schemat. Jag hade velat åka in och kolla på studenterna, men Tobbe drog iväg TIDIGT imorse(garaget) å vet inte när han kommer hem.. så det är väl dumt att åak nu om han kommer snart, då kanske han hade velat följa med.. Ajja.. får ta mitt städ idag istället..som jag har skjutit på såå många dagar nu!

Det är så oerhört tråkigt att städa ett hus som man nästan vantrivs i utseendemässigt!
Jag hatar det! Och Tobbe blir lika irriterad på mig varje gång jag säger att nåt stör mig(tapeter, möbnler, gardiner, prylar).. Inget hemma är JAG, alls känns bara FULT FULT FULT!! och då jävligt tråkigt!!
Bläää..

 
Bläää.. ser ni vad trist!!??
Behöver måla om varenda rum, nya mattor(som knappt går ha för bosco) men skulle va fint.
Nya gardiner, ny tvbänk, soffbord och HÖRNSOFFA..

 Aagud den här listan an bli lång.. tackar gud för att det är sommar så man kan vara ute så man slipper se hur det ser ut inne!!
Såå nu ska jag ut å dricka kaffe!

Rosa saker till tösen?

Publicerat 2010-06-03 23:39:38 | i kategori Shopping/Tips
3 kommentarer

Mina nästa köp till Joline ska nog bli dessa, sen framöver!
Lektält med prinsesskronor på. och spjälsängsskydd!
Fanns flera liknande nu när jag kollade runt men just denna fastnade jag för, passar resten av hennes saker till rummet med kronorna på..

Joline har ju redan gardiner och sängkläder i den rosa moln serien oxå, nu fattas bara spjälsängsskyddet :o)
Sen är det bara vit färg på väggarna som saknas!!
Sen är hennes rum redo!

Fast sen får vi väl se när mamman är mogen nog att släppa Joline till sitt egna rum nattetid.. haha!
INTE ÄN PÅ ETT TAG IAF!
Kameran!

Publicerat 2010-06-03 22:41:41 | i kategori Jag fotar
0 kommentarer

För er som är nyfikna på vad det är för kamera jag har köpt så är det en NIKON D60 med 18-55 VR objektiv,
extra sb-400 blixt! Och jag är (SOM NI VET) helnöjd.

Det enda som jag önskar mer till den är ett längre objektiv, så jag kan fota på längre avstånd..
Solnedgångar osv som är lååångt bort!!
Det kommer en vacker dag det oxå ;oP


Öppen blogg? Respons?

Publicerat 2010-06-03 21:43:39 | i kategori
2 kommentarer

Jag TROR det lutar åt hållet att ha en öppen blogg.. Vi får se, lite osäker ännu.. Ska fundera lite till. OM det blir så blir det isåfall lagom till nya designen kommer! Hoppas på nu inom de närmsta dagarna! :o)
Och OM det blir öppen blogg så kanske bilderna minskar en aning! Men fortfarande så slipper ni inte undan det om ni kikar in ;oP Bilder foto osv ör en STOR del av mig så lev med bild och foto tjat om ni ska läsa, hehe!
Jag älskar det!

SEN MINA FINA LÄSARE.. så får ni mer än gärna kommentera i bloggen, det har dött ut, har bloggen blivit tråkig?
Eran respons gör det MYCKET ROLIGARE att blogga, och jag gillar både ris och ros! Får man ris så kan ju det förbättra, eller hur? ibland kanske det e nåt man inte tänker på, eller så kan det bara vara kul med förslag(ex; att blogga om)..
Då menar jag inte att det alltid måste kommenteras ditt å datt, men vad som helst göör det roligt..
Diskussioner och konverastioner håller ju en blogg vid liv.. ;o)


Jag bjussar på delar av vår vardag, då kan väl ni bjussa på lite respons, hihi!

Dagen so far!

Publicerat 2010-06-03 15:27:05 | i kategori
1 kommentarer

Ännu en underbar dag med sol och värme!
Vi har vart ute ända sen kl 09 imorse, förutom när vi lagat mat(idag pannkakor med grädde och sylt) och påtal om mat, vad svårt det är med mat såhär varma dagar! Inte är man de minsta sugen på att äta när det är så varm men man måste ju såklart.. Så igår blev det iaf kall pasta/skinksallad.. Men jag tycker det är såå svårt att komma på vad man ska äta varje dag! Ingen fantasi!

Idag sov vi ända till 08.30 så vi missade bvc tiden vi hade kl 09. och när jag skulle ringa kl 09 så va telefontiden slut. SÅ vi har inte ens pratat med bvc än för nu har dom inte telefontid förns på måndag igen!! TUR iaf att Jolines hud har blivit bättre så vi inte verkligen hade behövt(måste) åka dit..


Promenad på förmiddagen när Joline tog sin första nap!


Tobbe grejar med dammen för att få pumpen å vattenfallet helt ok! (läckte innan)

Nu sover Sessan igen.. Och Tobbe är fortfarande ute å grejar med nåt(tror han klipper gräs, låter som de)
Jag tror minsann det är dags för FIKA (kaffe bullar och GLASSBÅTAR=FAVORIT)
Så nu drar jag oxå ut!!fluga!! hehe..

Tobbes dammbygge klart :o)

Publicerat 2010-06-02 21:25:25 | i kategori
1 kommentarer

Tobbe fick för sig att vi skulle ha en damm någonstans på trädgården, han har pratat om det ganska länge.. och nu satte han igång å grävde ett hål i backen i söndags. och idag slutförde han det.. så det tog 4 dagar ungefär, och då har han alltså inte hållt på hela dagarna.. så det gick väldigt fort att göra den! :o)
 
 

 

 

 

 

Jah, så blev det.. och ska jag vara ärlig så troddde jag inte innan att han skulle slutföra det så bra!
Jag trodde antingen att han skulle bli halvklar(tröttna), eller att han skulle komma på att det var svårare än han trodde å då skita it..
Men icke, där hade jag fel!!

Tobbe har gjort ALLT själv, jag har inte hjälpt till med nåt va gäller dammen! :oP
Erik hjälpte till å grävde i söndags.. Annars sen har han gjort allt själv.. t o m planterat växterna.. hehe.

Grävning
Slangdragning(till pumpen)
Betonggrund med blå målning i botten
Betong och stenbygge som är vattenfall
Installation vattenpump
Vita stenar runt
Växter

Visst blev det fint?
Han imponerade på mi iaf :o)

Pics!

Publicerat 2010-06-01 17:14:22 | i kategori
0 kommentarer

Snaaaaart är nya designen till bloggen färdig!! :o) wiihoo!
Det ska bli kul.. Det är mycket roligare att blogga om man har en fin blogg.. Och med Tescho´s hjälp så är jag jäääättenöjd!

Som nästan varje dag bjuder jag på bilder idag oxå! :oP


Lite bus innan sovdags(igår).


Sen godnattpuss <3


Och här imorse(håller flaskan SJÄLV)..
Alla dessa första gånger är stort!
Din mamma ÄLSKAR att se dig utvecklas och "kunna själv"!


Joline suddig/bakgrund klar - Bakgrund suddig/Joline klar!
(Jag igång med inställningarna i kameran igen!) hehe..


Jolines rumsskylt kom med posten idag :o)
Ska hängas över hennes säng sen när rummet är klart!Hör mig skrika;
JAG ÄLSKAR MIN VACKRA DOTTER!!
Och JAG ÄLSKAR MIN KAMERA!!!

Ni 2 lixom samarbetar så bra, hehehe!!