Dagen so far!

Publicerat 2009-12-08 17:29:22 | i kategori

Somsagt vi gick och la oss igen imorse! och det va välbehövligt.. och har legat i sängen och sovit/myst/halvsovit ända fram till kl 11.30 tror jag kl va!
Jag TROR att Marianne och Mats(Tobbes mamma och "styvfar" :oP) va här förut.. har ett svagt minne av att det plingade på dörren, men vad kl va då har jag ingen aning om.. Jag trodde först när jag vaknade ordentligt då vid 11.30 att jag hade drömt att det plinga på dörren.. men sen kom jag ju på att dom ju skulle komma med möbler idag!! Förlåt.. jag sov visst för skönt :oP men Tobbe och dom hade ju kommit överrens om att; om jag inte va hemma så skulle möblerna in i garaget.. så eftersom jag va elak å sov och inte öppnade, hehe, så måste dom nog ha gjort så.. jag har inte hunnit ut å kolla än ens..!

När vi klev upp så märkte jag att Jolines mage inte var riktigt som den skulle.. Stackars.. som hon fick kämpa och ta i! Efter blöjbyte senare så slog det mig att jag ju faktiskt åt tacos HOT sås igår och det skulle jag ju inte ha gjort.. För det är nog därför snutt fått så ont nu! :o(

Eftersom hon älskar att bada så fixade jag till ett bad åt henne.. och uuj vad lugn hon blev.. inget mer "ta i" och hon kom till ro och somnade så gott efter det.. det märks fortfarande av lite i magen men inte alls som när vi klev upp! Från och med nu ska jag ordentligt tänka på att inte äta för stark mat!

Efter bad och dusch så har vi inte gjort mycket mer än bara tagit det lugnt och myst.. Tanken var ju att åka till stan idag men det skippades IDAG OXÅ!!!!



8 dec
Efter badet då hon kom till ro ordentligt och somna!



8 dec
Precis innan hon somna..



8 Dec
Oxå strax innan insomnandet!



8 Dec.
Efter sin skönhetssömn så blev det att prova kläderna vi fick av Bubben och hans tjej.
Hela settet är från name it och det passade Joline perfekt,
Bara strumporna vi även fick som inte blev med på bilden!
Med dregel-lappen blev hela settet sååå coolt!



8 Dec.
Och häri sinvagn ligger hon nu, fast nu några minuter efter att bilden togs så somna hon igen!!
Sötnosa!


Nu väntar kaffet på mig!
Skriver säkert mer senare..

Postat av: Linda Olsson

Pluttan då!

Va hon växer! =D



Puss

2009-12-09 @ 00:36:26
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: jenny

hej får jag fråga vilken sorts napp det är hon använder, vi har testat några olika men våran skrutta vägrar ta nån av dom, har sett på många bloggar just den där sorten som ni också har så jag tänkte testa den.

skulle göra vad som helst för att hon skulle ta nappen, nu änvänder hon mina tuttar som napp nästan varje vaken stund.

2009-12-09 @ 14:18:22
URL: http://jennyslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: